Стратегии за Печалба

Post Images

Не всеки, който знае как да разработва софтуер, забогатява бързо, ако изобщо успее. Но допълнителни пари могат да се генерират от софтуерно разработване като пасивен доход от странични проекти или независимо разпространение на мобилни приложения и др.

Софтуерните рарзаботчици обикновено работят за търговски субекти, разработващи вътрешни приложения. Някои рарзаботчици договарят проекти за създаване на софтуер като независими разработчици на софтуер. Подобно на писателите на свободна практика обаче, всички софтуерни рарзаботчици не работят за големи корпорации по разработка на софтуер. Много рарзаботчици, особено тези, които пишат софтуер с отворен код, не са в състояние да изискват първокласно плащане за своите умения за създаване на софтуер.

Стратегии за Печалба

Ефективен начин да започнете да печелите пари от софтуер е да стартирате предложение за микро-SaaS чрез създаване на бизнес със софтуер като услуга, самостоятелно или с малък екип от колеги .

Например, можете да създадете приложение за iOS или Android. С продукт в ръка, който сте изградили сами, можете да използвате Google Play и App Store на Apple. Това са два от най-големите пазари за приложения .

Втори подход е да осигурявате приходи от един или повече проекти с отворен код, които създавате. Разработчиците печелят пари от успешни проекти с отворен код. Разбира се, може да се наложи да удвоите маркетинга, за да разпространите информацията за съществуването на софтуера.

Друг добър метод за генериране на приходи е поставянето на бутони за дарения на вашия уебсайт. Това е стратегия, която използват все по-голям брой разработчици на дистрибуция на Linux.

Печелете пари, като предлагате реклами на сайта на вашия проект.

Но най-важното е да знаете да Правите софтуер. Ако не знаете никога не е късно да се научите. Софтуера е най-важната част от платформите в интернет. Без него те не могат да функционират.
И един съвет : Когато решите да „пишете“ софтуер трябва да се стараете и да Мислите . Не е важно да напишете 1000 реда код , важно е с по-малко написан код да може да постигнете очаквания резултат. Колкото е по-малко написаният код толкова по-бързо ще работи приложението ви.

Социални мрежи

Instagram се опитва да направи маркетинга на инфлуенсъра по-забележим

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Новини

Алтернативи на Alibaba: няколко други начина за източник на продукти от Китай

Новини

Енергетика и инфлация – Европа трябва да сведе до минимум щетите за потребителите

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

Новини

Платформи за плащане с едно кликване

Новини

PayPal и таксите за транзакции

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Социални мрежи

TikTok идеи за електронна търговия

Новини

Новости в електронните продажби