WordPress е гъвкава система за управление

Post Images

WordPress е гъвкава система за управление на съдържанието с близо 60 000 налични приставки. Ако се интересувате от продажба на видеоклипове, PDF файлове, снимки, софтуер или други цифрови продукти, има много инструменти за приставки, които да ви помогнат. Ето списък с приставки за WordPress за продажба на цифрови изтегляния. Има инструменти за създаване на прости бутони за изтегляне и опростени страници за плащане. Има и модерни платформи за членство за изграждане на пазари на цифрови активи, автоматизиране на разпространението на съдържание и предлагане на различни опции за плащане.

1. Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads е цялостно решение за продажба на цифрови продукти на WordPress. Позволете на клиентите да купуват няколко изтегляния наведнъж, като използват системата за пазаруване. Създавайте лесно кодове за отстъпки, за да стимулирате продажбите. Приемайте плащания с кредитни карти чрез Stripe, както и Apple Pay, Google Pay и PayPal. Използвайте разширения, за да предлагате периодични плащания. Цена: Плановете започват от $ 99 на година.


2. WordPress Download Manager

WordPress Download Manager проследява и контролира изтеглянето на файлове от вашия WordPress сайт. Това е пълен инструмент за електронна търговия за продажба на цифрови продукти. Поставете цена на цифров артикул или използвайте базирани на лиценза цени за продукт, като например „прости“, „разширени“ или „неограничени“. Премиум функциите включват активиране с едно щракване, управление на отстъпка за потребител, ценообразуване по желание, генериране на фактури, плащане и изтегляне на гост (нерегистриран), както и пазар на цифрови продукти с представяне на продуктите и управление на изплащанията. Цена: Базисна- е безплатна. Премиум плановете започват от $ 59 за една година поддръжка.

3. Download Monitor

Download Monitor предоставя интерфейс във вашия WordPress сайт за качване и управление на файлове за изтегляне, вмъкване на връзки за изтегляне в публикации и регистриране и продажба на изтегляния. Дефинирайте алтернативни връзки за множество версии за изтегляне. Категоризирайте, маркирайте и добавяйте други метатагове към вашите файлове за изтегляне. Персонализирайте крайните точки за чисти връзки за изтегляне. Предлагайте изтегляния само за членове, изисквайки потребителите да влизат с парола и име. Цена: Basic е безплатна. Вижте на сайта за допълнителни данни за цената.

4. WooCommerce Checkout for Digital Goods

WooCommerce Checkout за цифрови стоки премахва ненужните полета от страницата за плащане, правейки процеса плавен и лесен за клиентите. (Например страница за плащане вероятно не се нуждае от адреси за доставка на клиента за цифрови стоки.) Продавайте различни видове изтегляния, като PDF файлове, електронни книги, снимки, музика, видеоклипове и аудио файлове. Цена: Basic е безплатна. Премиум плановете започват от $ 29 за една година поддръжка.

5. Paid Memberships Pro

Paid Memberships Pro е приставка за управление на членове на сайтове с първокласно съдържание, клубове-асоциации, абонаменти, бюлетини и др. Сигурни изтегляния, събития, курсове, видеоклипове, форуми или всякакъв вид публикации по избор. Позволете на членовете да купуват индивидуално съдържание, еднократен достъп или за една категория. Улеснете членовете да купуват поредица от съдържание според предварително зададен график. Цена: Basic е безплатна. Премиум плановете започват от $ 297 годишно.


6. WP Express Checkout


WP Express Checkout предоставя кратък код за генериране на персонализиращ се бутон за плащане на PayPal, който позволява на клиента да плати за артикул незабавно чрез изскачащ прозорец, използвайки API на CheckPay на PayPal. WP Express Checkout работи с продажбата на услуги, физически продукти и цифрови стоки. Позволете на клиентите да изтеглят автоматично файл, след като покупката приключи. Цена: Безплатно.


7. Stripe Green Downloads

Stripe Green Downloads позволява на търговците да продават файлове и да приемат основни кредитни карти за плащане. Приставката генерира криптирана връзка за изтегляне, валидна за определено време и цена (включително безплатна), както е зададена от търговеца. Изпращайте персонализирани известия по имейл след успешни плащания. Лесно вградете бутон за плащане или изтегляне в сайтове на трети страни. Цена: $ 19 с шест месеца поддръжка.

8. WordPress Simple PayPal Shopping Cart

Пазарската кошница за WordPress Simple PayPal добавя бутон „Добавяне в кошницата“ на всяка публикация или страница за продажба на цифрови стоки. Създайте изображение, описание и цена на продукта. След това генерирайте активен бутон за количка, който позволява на вашите клиенти да плащат с PayPal. Персонализирайте шорткода с вашия URL и информация за продукта. След закупуване клиентът ще получи имейл с линк за изтегляне на съдържанието. Цена: Безплатно.

Всъщност вие може да ползвате и други подобни софтуери, просто ги потърсете. Ние показваме най-използваните.

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Банките и електронната търговия - B2B

Новини

Новина за електронната търговия от България

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Mаркетинг

Как да изградим марка за електронна търговия?

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

SEO

Технически SEO практики за сайтове за електронна търговия – само за Google