Ефективната стратегия на марката води до разпознаване

Post Images

Идентичността на марката е въздействието на визуалните елементи на компанията - лого, цветове, шрифтове - от нейния уебсайт, маркетингови кампании, социални медийни канали, имейли и др.

Ефективната стратегия на марката води до разпознаване, доверие и лоялност. Процесът на идентичност на марката отнемаше много време и пари. Със следните инструменти, управлявани от AI, всеки бизнес може да създаде бранд комплект за минути с малко разходи.


1. uBrand
https://ubrand.com/
uBrand помага на предприемачите да създават и стартират марки. Инструментът може да създаде лого и идентичност от нулата. Регистрирайте, качете вашето лого и въведете своя URL адрес. След това uBrand ще получи достъп до вашия сайт, ще събере информация и ще генерира цял бранд комплект, който включва:

Цветова палитра и шрифтове,
Раздел „За нас“ и мисия,
Вариации на лого,
Насоки за брандиране, които да публикувате на вашия сайт.

Безплатният план на uBrand включва лого, шрифтове, цветове, мисия и др. Премиум планът от $29 на месец включва подобрен дизайн, управляван от AI, допълнително хранилище и екипно сътрудничество.

2. Namify
https://namify.tech/

Namify е безплатен генератор на имена на марки. Въведете описание на бъдещия си бизнес и инструментът ще изготви предложения за имена. Имената идват с бранд комплект — лого, цветове, шрифтове.

Namify проверява наличността на име във водещи социални медийни канали — Twitter, Instagram, Pinterest, TikTok и YouTube

3. Looka
https://looka.com/
Инструментите на Looka за идентичност на марката включват програма за създаване на лого и цялостен комплект с цветове, шрифтове, шаблони и др. Резултатът е визуални елементи за брандиране на уебсайт, профили и публикации в социални медии, маркетингово обезпечение и др. Създателят на лого на Looka е безплатен. Комплектът на марката започва от $9,99 на месец

Вероятно има и други подобни потърсете и ще намерите !

Успех !

SEO

SEO оптимизацията с отлично съдържание примамва купувачите

Mаркетинг

Примери и идеи за вашия уебсайт

Новини

Бизнес шоуто 2022

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

YouTube също се включи в пазаруването на живо

Mаркетинг

Електронна търговия и Имейл маркетинг

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

Mаркетинг

Важни ли са телефонът и електронната поща в електронния бизнес ?! (анализ и препоръки)

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро