Един страхотно изглеждащ уебсайт ще ви бъде от полза

Post Images

Традиционно фотографите и художниците продават своите творби чрез галерии и арт магазини. Въпреки че тези канали за продажба все още процъфтяват, ако сте художник или фотограф, може да помислите за продажба на произведения на изкуството онлайн. В края на краищата премахването на посредниците никога не е било по-лесно – освен това, продажбата на вашето изкуство онлайн ще разшири обхвата ви до световна аудитория и вие ще имате пълен контрол върху това, което продавате и на каква цена.

Днес продажбата на изкуство чрез магазини за електронна търговия и социални медии е все по-печеливш начин за независимите художници да представят работата си пред хората, които я оценяват.

Продавайте от вашия собствен уебсайт за фотография и живопис.

Един страхотно изглеждащ уебсайт, показващ вашата работа, не се различава от стените и прозорците на галерията, показващо вашето изкуство в най-добрата му светлина.

Най-добрият ви вариант да настроите уебсайт за продажба на вашето изкуство онлайн е да използвате платформа за електронна търговия. Решение като това ви позволява да настроите своя онлайн магазин само с няколко щраквания, така че да не се налага да отделяте твърде много време за техническата страна на нещата и можете да преминете почти направо към продажбата на вашето изкуство.

БЕЛЕЖКА ОТНОСНО АВТОРСКИТЕ ПРАВА, ТЪРГОВСКИТЕ МАРКИ И ПАТЕНТИТЕ

Като художник, фотограф и създател като цяло, темата за защитата на авторските права, нарушаването на търговската марка, патентите и интелектуалната собственост като цяло може да е на върха на ума ви. В края на краищата са необходими време и енергия, за да създадете вашата работа и когато я пуснете в интернет, може да бъде толкова лесно за другите да я откраднат и използват без ваше разрешение.

И така, как можете да се предпазите?

Имайте предвид, че ние нямаме юридически квалификации и не можем да даваме съвети по тази тема или която и да е друга от правна гледна точка. Извършете своя собствена надлежна проверка и се консултирайте с квалифициран специалист за съвет по този въпрос.


Като начало е важно да знаете разликите между авторски права, търговски марки и патенти:

*Авторски права: Защита на произведения на изкуството като писане, изкуство, музика, филми и снимки

*Търговски марки: Защита на идентичността на марката като име и лого

*Патенти: Защита на идеи като изобретения и иновации

Ако сте художник или фотограф, вероятно работата ви ще бъде защитена с авторски права. В повечето случаи (въпреки че може да зависи от действащите закони и/или законите във вашия регион), авторските права се прилагат автоматично, когато създадете нещо. Това означава, че не е необходимо официално да регистрирате вашето творение, за да бъде защитено от вашето авторско право.

Всеки Художник или Фотограф може да започне електронен бизнес почти без влагане на много средства за уеб сайт.
Потърсете платформа за тази цел.
Ние също може да ви дадем съвет .

Новини

Събитията за електронната търговия – важни ли са ?

Новини

Новини и събития от ЕС за 13 и 14 октомври 2021 г.

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Новини

Спокоен живот - Новата потребителска тенденция

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

Новини

PayPal и таксите за транзакции