Много от купувачите няма да купуват от марки, които показват натрапчиви реклами

Post Images

Натрапчивите реклами, или подканяне за регистрация ,които нарушават изживяването на потребителите при сърфиране или пазаруването, рискуват по-ниска ангажираност , което е изключително важно, загуба на реализации и възможности за продажби, според проучване на Wunderkind, маркетингов канал за ефективност, който мащабира съобщения едно към едно за търговци на дребно и марки.


Проучване на 1000 дигитално активни купувачи в последния доклад на Wunderkind „Доброта в рекламата“ показа, че 70% смятат, че рекламодателите не уважават тяхното дигитално изживяване, а други 95% съобщават, че тяхното потребление на съдържание е прекъснато от натрапчиви реклами. Девет от десет (92%) купувачи също смятат, че рекламите стават все по-натрапчиви, според проучването.
Тези натрапчиви рекламни изживявания не само разводняват потребителското изживяване на сайта, но разочароват потребителите и прекъсват тяхното сърфиране и пазаруване.

Като заключение може да ви предложим да не ползвате постоянно изкащащи реклами на сайта ви , както и постоянни подкани за регистрация. Всеки потребител може да реши сам, дали да се регистрира или не. Вашата изкачаща подкана за регистрация само го дразни, както и рекламата.

Новини

Защо да се инвестира в електронната търговия ?

Mаркетинг

Застраховането и електронната търговия

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Mаркетинг

Видове услуги за електронната търговия – информация за начинаещи

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

Новини

Скрити опасности, които се крият в електронната търговия – за потребители

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Новини и събития от ЕС за 13 и 14 октомври 2021 г.

Новини

Складове за стоки и изпълнение на продажби с ниски или никакви минимуми за малкия бизнес

Новини

Електронната търговия на живо става основна