Възможностите за реклама постоянно се развиват

Post Images

1: Истории в YouTube


Дайте на клиентите кратък поглед върху новите си продукти с тези приложения

YouTube Stories са колекция от кратки видеоклипове, които продължават седем дни. Зрителите могат да ги гледат в мобилното си приложение YouTube от горната част на емисията си за абонаменти, някои страници за гледане или началната си страница в YouTube.

Създателите на видео в YouTube с повече от 10 000 абонати могат да създават истории, за да ангажират аудиторията си с актуално съдържание. Това е начин да предоставите свежо съдържание, което зрителите не биха видели иначе, без да повлияе негативно на основните ви качвания.

Ако се чудите дали YouTube Stories заслужават вашето ценно време, Академията за създатели на видео в YouTube казва, че тези с активни емисии на истории могат да увеличат седмичния си брой абонати с 8,5%. Създателите на видео могат също да видят броя на коментарите и прегледите, които техните истории получават по време на седемдневния им жизнен цикъл и могат да видят с какво зрителите се ангажират най-много.

Имайте предвид, че винаги можете да се включите в съдържанието на YouTube Stories и да го пренастроите в други платформи за социални медии или да комбинирате куп истории заедно, за да направите мейнстрийм видеоклип в YouTube.

2: YouTube “Shorts” – кратки видеоклипове

За да не се бърка с YouTube Stories, „кратки“ в YouTube са нов начин за създателите и марките да правят кратки и ярки видеоклипове (които са 15 секунди или по -малко) от мобилните си телефони.
Стартирали в САЩ през март 2021 г., за да конкурират видеоклиповете на TikTok, YouTube Shorts предоставя на създателите уникален и забавен начин за създаване на привлекателно съдържание. Създателите могат да използват музикални наслагвания и да използват ускорени или забавени ефекти, за да създават съдържание чрез мобилното приложение YouTube.
Твърде рано е да се каже дали рекламните възможности са на хоризонта, но по време на писането кратките видеоклипове не могат да бъдат монетизирани. Но можем да кажем, че абонатите, които гледат вашите истории в YouTube (YouTube Stories), също получават автоматичен достъп до вашите кратки видеоклипове (YouTube “Shorts” ) и че на практика имате на разположение готова аудитория !

Заслужава да се отбележи, че за разлика от YouTube Stories, кратките видеоклипове (YouTube “Shorts”) не изчезват.

3: Clubhouse – Клубна къща

Clubhouse е ново приложение за социални медии, основано само на покани, където потребителите участват в съдържание на живо като подкаст или радио. Потребителите с покана могат да се регистрират в Clubhouse и да се присъединят към различни „стаи“, за да слушат разговори, дискусии и разговори. Стартирано през април 2020 г., приложението е населено от потребители, вариращи от богати и известни до средна класа.Това е приложение само за мобилни устройства, което стартира на iOS, но сега е достъпно и на Android. Тук също е възможно да представите марката си .

Възможностите за реклама постоянно се развиват, за вас остава възможността да ги ползавате !

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

Новини

Потребителите намаляват несъществените покупки на дребно

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Новини

Седмица на модата в Париж 2022

Социални мрежи

Фалшивото видео променя лицето на кибер заплахите - а отмъщението е - видео с порно