Възможностите за реклама постоянно се развиват

Post Images

1: Истории в YouTube


Дайте на клиентите кратък поглед върху новите си продукти с тези приложения

YouTube Stories са колекция от кратки видеоклипове, които продължават седем дни. Зрителите могат да ги гледат в мобилното си приложение YouTube от горната част на емисията си за абонаменти, някои страници за гледане или началната си страница в YouTube.

Създателите на видео в YouTube с повече от 10 000 абонати могат да създават истории, за да ангажират аудиторията си с актуално съдържание. Това е начин да предоставите свежо съдържание, което зрителите не биха видели иначе, без да повлияе негативно на основните ви качвания.

Ако се чудите дали YouTube Stories заслужават вашето ценно време, Академията за създатели на видео в YouTube казва, че тези с активни емисии на истории могат да увеличат седмичния си брой абонати с 8,5%. Създателите на видео могат също да видят броя на коментарите и прегледите, които техните истории получават по време на седемдневния им жизнен цикъл и могат да видят с какво зрителите се ангажират най-много.

Имайте предвид, че винаги можете да се включите в съдържанието на YouTube Stories и да го пренастроите в други платформи за социални медии или да комбинирате куп истории заедно, за да направите мейнстрийм видеоклип в YouTube.

2: YouTube “Shorts” – кратки видеоклипове

За да не се бърка с YouTube Stories, „кратки“ в YouTube са нов начин за създателите и марките да правят кратки и ярки видеоклипове (които са 15 секунди или по -малко) от мобилните си телефони.
Стартирали в САЩ през март 2021 г., за да конкурират видеоклиповете на TikTok, YouTube Shorts предоставя на създателите уникален и забавен начин за създаване на привлекателно съдържание. Създателите могат да използват музикални наслагвания и да използват ускорени или забавени ефекти, за да създават съдържание чрез мобилното приложение YouTube.
Твърде рано е да се каже дали рекламните възможности са на хоризонта, но по време на писането кратките видеоклипове не могат да бъдат монетизирани. Но можем да кажем, че абонатите, които гледат вашите истории в YouTube (YouTube Stories), също получават автоматичен достъп до вашите кратки видеоклипове (YouTube “Shorts” ) и че на практика имате на разположение готова аудитория !

Заслужава да се отбележи, че за разлика от YouTube Stories, кратките видеоклипове (YouTube “Shorts”) не изчезват.

3: Clubhouse – Клубна къща

Clubhouse е ново приложение за социални медии, основано само на покани, където потребителите участват в съдържание на живо като подкаст или радио. Потребителите с покана могат да се регистрират в Clubhouse и да се присъединят към различни „стаи“, за да слушат разговори, дискусии и разговори. Стартирано през април 2020 г., приложението е населено от потребители, вариращи от богати и известни до средна класа.Това е приложение само за мобилни устройства, което стартира на iOS, но сега е достъпно и на Android. Тук също е възможно да представите марката си .

Възможностите за реклама постоянно се развиват, за вас остава възможността да ги ползавате !

Mаркетинг

Създаване на B2B (бизнес за бизнес) електронната търговия

Социални мрежи

Meta планира да оспори антитръстовите обвинения, отправени срещу нея от Европейския съюз

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Новини

Няколко алтернативи на eBay: Най-добрите платформи, подходящи за продавачи

Новини

Копенхаген ще бъде домакин на Международната среща на върха за мобилност през 2021 и 2022 г.

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

Новини

Трябва ли да оферирате безпланта доставка ?

Новини

Електронната търговия в Русия