Изкуственият интелект може да бъде решението

Post Images

Новите инструменти за изкуствен интелект (AI) помагат за изравняване на условията за търговците на дребно с големите марки.
Изкуственият интелект може да бъде решението на Свещения Граал за по-ефективна оптимизация на пазаруването за търговци. AI се предлага в много форми и различни опции. Очевидно един начин не отговаря на всички маркетингови нужди.

Едно нововъзникващо решение заема по-оптимизиран подход, за да приложи AI да работи за търговците на дребно. Не много отдавна Fast Simon представи нов комплект за разработка на софтуер за JavaScript (JS) или SDK, към своето решение за оптимизация на пазаруването.

Друга платформа, управлявана от AI, за онлайн търговци на дребно се фокусира върху използването на визуални данни за стимулиране на реализации. AI платформата на Vizit помага на търговците на електронна търговия да виждат нещата през очите на своите потребители. Това дава възможност на търговците да оптимизират своите визуални марки и да знаят, кои продуктови изображения успешно ще мотивират своите целеви потребители да купуват онлайн.

SDK на Fast Simon се нуждае от по-малко от 10 реда код. С него търговците могат да използват SDK, за да интегрират платформата на компанията с всеки потребителски интерфейс за електронна търговия, за да стимулират увеличаване на средната стойност на поръчките.

Новият Vue.JS и реагиращият JS SDK осигуряват интеграция на Fast Simon с търговията, без да поставят някого на първо или второ място. В комбинация със самоуправляемото табло на компанията, търговците получават пълен контрол върху критични функции на дребно, като мърчандайзинг, търсене, A / B тестване, филтри за събиране, персонализация и визуално откриване, задвижвани от оптимизирано за електронна търговия машинно обучение, както и препоръки за продажба на продукти.

Търговците се съревновават в креативно и ангажиращо преживяване, с което могат бързо да се адаптират към новото поведение на дребно и потребителите си. Няма време за досадно кодиране, което забавя внедряването, казват от Fast Simon. Новият SDK предоставя най-доброто от двата свята (магазини и електронни магазини). Търговците и техните творчески агенции получават пълен контрол върху опита, насочен към потребителите. Освен това те получават опростена интеграция отзад на платформата за оптимизиране на пазаруването - „Fast Simon AI“. Той също така помага на търговците на дребно в неща като оптимизация, моделиране и визуално моделиране.
Хората могат да изпробват неща, практически у дома си , да преживеят добавена реалност, прозрения и прогнози.
Наистина важното при AI е способността му да позволява на търговците на дребно и малкия бизнес, както и предприятията да се конкурират с най-големите по света - гигантите с електронна опашка, като Amazon и Walmart разполагат с почти безкрайни технологични ресурси, които им помагат да бъдат още по-конкурентоспособни.

AI демократизира това, като предоставя на останалите търговци модерна технология, която им помага да се конкурират. Повечето търговци, дори и много големите марки, нямат инженерните армии, каквито има Amazon.

Ако погледнете конкуренцията, имате много големите марки, които имат инженеринг и имат достъп до технология, както и всички останали, които нямат , а решението за изкуствен интелект, донася тази технология на масите на търговците на дребно, чрез софтуер като услуга (SaaS) на достъпна цена.
Може би най-значимото в употребата на изкуствен интелект в електронната търговия е анализът и разбирането на по-сложни данни и поведението на потребителите, управлявано от AI (изкуствен интелект). Тези инструменти започват да се появяват в електронната търговия на дребно.Началото е поставено, до каде и до какво ще доведе .... ще видим в много близкото бъдеще.

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи

Социални мрежи

Фалшивото видео променя лицето на кибер заплахите - а отмъщението е - видео с порно

Новини

Някои особености в eBay

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС

Новини

Банките и електронната търговия - B2B

Новини

В онлайн магазините 16 процента от продуктите са изчерпани.

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Новини

B2B намери фирми за Вградени финанси