Ако търсите нов бизнес !?

Post Images

Ако търсите нов бизнес, може да няма по -добър вариант от това да започнете с магазин за стикери.
Един поглед върху Google Trends разкрива, че стикерите са станали все по -популярен термин за търсене през последното десетилетие. Въпреки че в миналото те можеха да се харесат най -вече на деца, сега те са популярни в различни общности - от организаторите по планиране до търговците и индустрията за подаръци и други.

Стартирането на бизнес със стикери може да бъде идеалното начинание, ако търсите бизнес и бизнес идея, която:

1. Изисква ниски първоначални инвестиции
2. Може да се изпълни изцяло от дома
3. Има потенциал да се превърне в поток от доходи

Както вече казахме, стикерите са изключително популярни в голямо разнообразие от ниши, което ги прави идеалното допълнение, ако вече имате онлайн магазин. Също така, ако започвате изцяло нов бизнес, те са достатъчно популярна ниша сами по себе си.
Така или иначе, непременно ще намерите търсене на вашите стикери с някои проучвания на клиентите и интелигентен маркетинг.

В допълнение, стикерите са лесни за създаване, особенно ако обичате да рисувате. Ако пускате вашите продукти със стикери, всичко, което трябва да направите, е да стартирате онлайн магазина си и да настроите няколко автоматизирани работни потока, тогава можете да продавате продуктите си на автопилот! Всичко, което трябва да направите, за да поддържате магазина си да работи, е да добавите нови дизайни на стикери, да пуснете на пазара продуктите си и да държите на обслужването на клиентите си.

От друга страна, ако искате да предприемете по-практичен подход, можете много лесно да се справите с всичко сами-проектиране, печат и доставка от вкъщи. Никое от нужното оборудване не заема много място, така че може бързо да се превърне в начинание, върху което имате 100% контрол.

Има много различни групи аудитории, които обичат стикери и биха могли да се превърнат във вашата нова клиентска база. Когато стартирате бизнес със стикери, от съществено значение е да изберете конкретна ниша и да адаптирате вашите продукти, маркетинг и брандиране, за да задоволите нуждите на тази аудитория. Това значително увеличава вероятността за привличане и ангажиране на потенциални клиенти.

Ако мислите да се насочите към тази ниша, помислете за създаването на стикери, които са функционални и декоративни. Сладките и красиви теми са склонни да работят изключително добре. Пристрастените към планирането искат всичко-от стикери за почистване до прости числа и дати; доста цветен декор към вдъхновяващи цитати, казани от известни личности.
Дори може да пуснете и няколко безплатни като начало.

Как да си направим стикери ?

Няма правила по отношение на дизайна на стикери. Но най -лесният начин да проектирате тези продукти от нулата е да използвате софтуер за цифрови изображения. На пазара има много инструменти за избор :- някои създатели се кълнат в Adobe Photoshop или Illustrator или можете да използвате и безплатни инструменти за цифрово изкуство като Krita или GNU IMP. Най-важното е, че можете да проектирате висококачествено изкуство и да осъществите собствените си идеи.

Къде да продадете вашите стикери ?

След като изберете аудиторията си и проектирате продуктите си, е време да започнете да продавате. За тази цел има няколко платформи, които можете да използвате, за да започнете да продавате стикерите си онлайн.

1. Etsy
2. Shopify
3 Redbubble
4. creativemarket.com

Може да предложите стикерите си и през дропшипинг
Има достатъчно платформи за дропшипинг.

Има много начини да продавате онлайн, така че направете малко проучване и се захващайте с работа ! Кой знае ? Това може да въде вашият успешен бизнес !

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

Социални мрежи

Фалшивото видео променя лицето на кибер заплахите - а отмъщението е - видео с порно

Новини

Работни места в ЕС – електронна търговия

Новини

Вие сте на 16 години и искате да имате собствен електронен магазин ?

Mаркетинг

Наколко идеи за електронна търговия

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Новини

Електронната търговия е новото нормално

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Новини

Някои особености в eBay

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D