Има много „тъмни“ елементи в маркетинга

Post Images

Има много „тъмни“ елементи в маркетинга на Инфлуенсъри (Influencer) и ТВ рекламите, точно както има и много положителни страни.

Маркетингът на Influencer работи „най -добре“ върху определени групи. По -конкретно, често определени групи хора в тийнейджърска и ранна двадесетгодишна възраст.

Ако се замислите за казусите, които сте виждали като успешен маркетинг на инфлуенсър, вероятно ще установите, че всички или почти всички Инфлуенсъри рекламират продуктите само на деца. Това всъщност не се отнася само за Инфлуенсърите има и примери от телевизионните реклами тук в България. Примери колкото щете само се загледайте в рекламите и ще установите, че в по-голямата си част са насочени към децата.

Разбира се, има изключения от това, но най -вече областите, в които виждате най -голям успех, са тези, които са насочени към тийнейджъри и малко след това. За да бъде ясно, това не е особено лошо нещо, в края на краищата има много маркетингови канали, които имат по -висока ефективност в рамките на конкретни възрастови категории.

Всички маркетингови трикове са законни, морал може и да няма, когато ти рекламират някакъв салам примерно като истински, въпреки че повече от 60 % от съдържанието му е от изкуствени примеси. Всеки сам решава, какво да яде.

 

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Защо да се инвестира в електронната търговия ?

SEO

Инструменти за Оптимизация на YouTube

Новини

Metaverse ще отвори врати, за да привлече по-млади купувачи

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Новини

Всичко, което трябва да знаете за One Stop Shop и ДДС в ЕС

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

Потребители на електронна търговия в Европа през 2021 г. - над 500 милиона

Новини

Полезни Връзки в ЕС