Има много „тъмни“ елементи в маркетинга

Post Images

Има много „тъмни“ елементи в маркетинга на Инфлуенсъри (Influencer) и ТВ рекламите, точно както има и много положителни страни.

Маркетингът на Influencer работи „най -добре“ върху определени групи. По -конкретно, често определени групи хора в тийнейджърска и ранна двадесетгодишна възраст.

Ако се замислите за казусите, които сте виждали като успешен маркетинг на инфлуенсър, вероятно ще установите, че всички или почти всички Инфлуенсъри рекламират продуктите само на деца. Това всъщност не се отнася само за Инфлуенсърите има и примери от телевизионните реклами тук в България. Примери колкото щете само се загледайте в рекламите и ще установите, че в по-голямата си част са насочени към децата.

Разбира се, има изключения от това, но най -вече областите, в които виждате най -голям успех, са тези, които са насочени към тийнейджъри и малко след това. За да бъде ясно, това не е особено лошо нещо, в края на краищата има много маркетингови канали, които имат по -висока ефективност в рамките на конкретни възрастови категории.

Всички маркетингови трикове са законни, морал може и да няма, когато ти рекламират някакъв салам примерно като истински, въпреки че повече от 60 % от съдържанието му е от изкуствени примеси. Всеки сам решава, какво да яде.

 

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Новини

Накратко за Office Depot и Staples– какво става ? (обновена)

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

Новини

SEO конференцията, която може би не искате да пропуснете

Социални мрежи

Instagram работи върху нова опция за плащане на бонуси

Новини

Metaverse ще отвори врати, за да привлече по-млади купувачи

Новини

Електронната Търговия през 2023 година

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите