Уикипедия може да бъде много полезна

Post Images

Уикипедия може да бъде много полезна в контекста на Маркетинга ,за достигане до същността на търсенето, да помага на търговците да достигнат до потенциални клиенти.

За да бъда по-точен : от 2007 година всички съществуващи връзки в Уикипедия включват nofollow attribute / несъществуващи – непроследими :атрибути/ .Така всички търсачки не отчитат в алгоритмите  за класиране на страници дадени връзки , защото те липсват(Вие може да ги добавите).

Това наистина няма голямо значение за търсачките ,но при оптимизиране на съдържанието на Уикипедия може да доведе до подходящ резултат.

Сега един Пример : Вашият бизнес е Къща за Гости . Имате и уебсайт . Но трудно ви индесира търсачката . Какво да направите ? Отваряте Уикипедия за Селото или Мястото, кадето се намира вашата Къща за Гости .Проверявате наличната информация .След това добавяте липсващата информация ,като избягвате да бъде като реклама . Стараете се да бъде ,като информация за природните забележителности или Исторически Обекти и добавяте на края :кратко – има и къщи за гости или друго подходящо.

Важно при търсенето в Уикипедия : когато търсите нещо в Уикипедия и ви излезе информация ,че това което търсите го няма , то вие имате възможност да го добавите .Но само като Историческа Информация или Природни забележителности , нямате право да пишете директно за бизнеса си.

Новини

Електронната търговия в Русия

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?

Новини

FinXP стартира плащания в реално време

Новини

Накратко за Office Depot и Staples– какво става ? (обновена)

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

SEO

SEO оптимизацията с отлично съдържание примамва купувачите

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес