Уикипедия може да бъде много полезна

Post Images

Уикипедия може да бъде много полезна в контекста на Маркетинга ,за достигане до същността на търсенето, да помага на търговците да достигнат до потенциални клиенти.

За да бъда по-точен : от 2007 година всички съществуващи връзки в Уикипедия включват nofollow attribute / несъществуващи – непроследими :атрибути/ .Така всички търсачки не отчитат в алгоритмите  за класиране на страници дадени връзки , защото те липсват(Вие може да ги добавите).

Това наистина няма голямо значение за търсачките ,но при оптимизиране на съдържанието на Уикипедия може да доведе до подходящ резултат.

Сега един Пример : Вашият бизнес е Къща за Гости . Имате и уебсайт . Но трудно ви индесира търсачката . Какво да направите ? Отваряте Уикипедия за Селото или Мястото, кадето се намира вашата Къща за Гости .Проверявате наличната информация .След това добавяте липсващата информация ,като избягвате да бъде като реклама . Стараете се да бъде ,като информация за природните забележителности или Исторически Обекти и добавяте на края :кратко – има и къщи за гости или друго подходящо.

Важно при търсенето в Уикипедия : когато търсите нещо в Уикипедия и ви излезе информация ,че това което търсите го няма , то вие имате възможност да го добавите .Но само като Историческа Информация или Природни забележителности , нямате право да пишете директно за бизнеса си.

Новини

Полезни Връзки в ЕС

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

Новини

Потребители на електронна търговия в Европа през 2021 г. - над 500 милиона

Новини

За Европейската Електронна Търговия - EuroCommerce

Новини

Копенхаген ще бъде домакин на Международната среща на върха за мобилност през 2021 и 2022 г.

Новини

eBay забранява на продавачите да обявяват ремонтирани телефони за продажба

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа