Уикипедия може да бъде много полезна

Post Images

Уикипедия може да бъде много полезна в контекста на Маркетинга ,за достигане до същността на търсенето, да помага на търговците да достигнат до потенциални клиенти.

За да бъда по-точен : от 2007 година всички съществуващи връзки в Уикипедия включват nofollow attribute / несъществуващи – непроследими :атрибути/ .Така всички търсачки не отчитат в алгоритмите  за класиране на страници дадени връзки , защото те липсват(Вие може да ги добавите).

Това наистина няма голямо значение за търсачките ,но при оптимизиране на съдържанието на Уикипедия може да доведе до подходящ резултат.

Сега един Пример : Вашият бизнес е Къща за Гости . Имате и уебсайт . Но трудно ви индесира търсачката . Какво да направите ? Отваряте Уикипедия за Селото или Мястото, кадето се намира вашата Къща за Гости .Проверявате наличната информация .След това добавяте липсващата информация ,като избягвате да бъде като реклама . Стараете се да бъде ,като информация за природните забележителности или Исторически Обекти и добавяте на края :кратко – има и къщи за гости или друго подходящо.

Важно при търсенето в Уикипедия : когато търсите нещо в Уикипедия и ви излезе информация ,че това което търсите го няма , то вие имате възможност да го добавите .Но само като Историческа Информация или Природни забележителности , нямате право да пишете директно за бизнеса си.

Mаркетинг

Защо и как да използвате емоционално съдържание за вашия сайт за електронна търговия

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Новини

Видеото и електронната Търговия

Новини

Инфлацията в електронната търговия намалява, но купувачите все още не са готови да увеличат разходите си

Новини

Защо електронната търговия може да процъфтява с почти нулеви данни за клиентите си ?!

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

Mаркетинг

Нови инструменти за маркетинг в социалните медии за популяризиране на вашата марка

Новини

Доверителен знак за електронна търговия в Европа

Mаркетинг

Търговци на дребно, време е да отворите и електронен магазин