Уикипедия може да бъде много полезна

Post Images

Уикипедия може да бъде много полезна в контекста на Маркетинга ,за достигане до същността на търсенето, да помага на търговците да достигнат до потенциални клиенти.

За да бъда по-точен : от 2007 година всички съществуващи връзки в Уикипедия включват nofollow attribute / несъществуващи – непроследими :атрибути/ .Така всички търсачки не отчитат в алгоритмите  за класиране на страници дадени връзки , защото те липсват(Вие може да ги добавите).

Това наистина няма голямо значение за търсачките ,но при оптимизиране на съдържанието на Уикипедия може да доведе до подходящ резултат.

Сега един Пример : Вашият бизнес е Къща за Гости . Имате и уебсайт . Но трудно ви индесира търсачката . Какво да направите ? Отваряте Уикипедия за Селото или Мястото, кадето се намира вашата Къща за Гости .Проверявате наличната информация .След това добавяте липсващата информация ,като избягвате да бъде като реклама . Стараете се да бъде ,като информация за природните забележителности или Исторически Обекти и добавяте на края :кратко – има и къщи за гости или друго подходящо.

Важно при търсенето в Уикипедия : когато търсите нещо в Уикипедия и ви излезе информация ,че това което търсите го няма , то вие имате възможност да го добавите .Но само като Историческа Информация или Природни забележителности , нямате право да пишете директно за бизнеса си.

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

Всичко, което трябва да знаете за One Stop Shop и ДДС в ЕС

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Mаркетинг

Използване на електронна книга (ebook) от B2B за нови потенциални клиенти

Новини

Копенхаген ще бъде домакин на Международната среща на върха за мобилност през 2021 и 2022 г.

E-commerce софтуер

Какъв софтуер да изберем?

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

Новини

Мобилните устройства под обсада от киберпрестъпници

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021