Мислете за началната си страница

Post Images

Мислете за началната си страница като за аналог на привлекателността на вашия дом. Това е първото нещо, което хората виждат, когато посетят вашия уебсайт, така че искате да ги удивите от секундата, в която страницата се зареди.

Опростеният дизайн на началната страница приветства вашата аудитория на вашия сайт, казва им какво искате да направят след това и им позволява да изследват сайта ви по-задълбочено.

Вашата начална страница трябва да дава усещане за ценностите на вашата компания, уникалното предложение за продажба и целта която им предлагате. По-вероятно е да привлечете потенциални клиенти, ако можете ефективно да комуникирате тази информация.

Направете вашата компания запомняща се, като позволите на имиджа на вашата марка и посланията да присъстват на всяка страница. Това е особено вярно, когато става въпрос за дизайна на вашата начална страница, тъй като началната страница служи като вход към останалата част от уебсайта ви.

Вашето лого, слоган и цел трябва да заемат централно място. Всъщност може дори да искате да добавите формуляр или изявление в най-горната част на началната си страница, което дава на посетителите ви усещане за това, което правите:

Какви проблеми решавате за вашите клиенти? Как подобрявате живота на вашите клиенти – независимо дали личният или професионалният? Не принуждавайте аудиторията на уебсайта си да разбира и гадае какво правите. Направете го ясно от самото начало. Целта е да задържите вниманието на клиента.

Има много електронни магазини, които имат добра структура и добра информация , ние няма да правим реклама на тях и затова няма да даваме пряк път за да ги видите.

Но затова даваме една снимка на примерна страница, която да ви даде по-ясна визия за това, как трябва да изглежда една начална страница. Запомнете това е само пример, ние не претендираме, че това е най-доброто.
Добре е началната ви страница да не бъде много голяма , тя трябва да дава основна информация, за стоките и ползите от тях или повече информация за самите продукти. Не правете отделна секция-страница „about“ по-добре е да бъде на началната ви страница. Така клиента ще се запознае допълнително с историята и фактите за вашата марка. Когато има отделна секция „about“ бъдете сигурни, че много малко хора биха я отворили специално, за да прочетат повече за вас.

Надяваме се, че сме полезни с тези идеи и примери.

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

Социални мрежи

Социалните медии за вашия магазин за електронна търговия

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин

Новини

Избор на Операционна Система за вашият компютър - Linux или Microsoft

Новини

Новини от Германия и Нидерландия

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Новини

Инфлацията в електронната търговия намалява, но купувачите все още не са готови да увеличат разходите си

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Новини

Някои особености в eBay

Социални мрежи

TikTok идеи за електронна търговия