Мислете за началната си страница

Post Images

Мислете за началната си страница като за аналог на привлекателността на вашия дом. Това е първото нещо, което хората виждат, когато посетят вашия уебсайт, така че искате да ги удивите от секундата, в която страницата се зареди.

Опростеният дизайн на началната страница приветства вашата аудитория на вашия сайт, казва им какво искате да направят след това и им позволява да изследват сайта ви по-задълбочено.

Вашата начална страница трябва да дава усещане за ценностите на вашата компания, уникалното предложение за продажба и целта която им предлагате. По-вероятно е да привлечете потенциални клиенти, ако можете ефективно да комуникирате тази информация.

Направете вашата компания запомняща се, като позволите на имиджа на вашата марка и посланията да присъстват на всяка страница. Това е особено вярно, когато става въпрос за дизайна на вашата начална страница, тъй като началната страница служи като вход към останалата част от уебсайта ви.

Вашето лого, слоган и цел трябва да заемат централно място. Всъщност може дори да искате да добавите формуляр или изявление в най-горната част на началната си страница, което дава на посетителите ви усещане за това, което правите:

Какви проблеми решавате за вашите клиенти? Как подобрявате живота на вашите клиенти – независимо дали личният или професионалният? Не принуждавайте аудиторията на уебсайта си да разбира и гадае какво правите. Направете го ясно от самото начало. Целта е да задържите вниманието на клиента.

Има много електронни магазини, които имат добра структура и добра информация , ние няма да правим реклама на тях и затова няма да даваме пряк път за да ги видите.

Но затова даваме една снимка на примерна страница, която да ви даде по-ясна визия за това, как трябва да изглежда една начална страница. Запомнете това е само пример, ние не претендираме, че това е най-доброто.
Добре е началната ви страница да не бъде много голяма , тя трябва да дава основна информация, за стоките и ползите от тях или повече информация за самите продукти. Не правете отделна секция-страница „about“ по-добре е да бъде на началната ви страница. Така клиента ще се запознае допълнително с историята и фактите за вашата марка. Когато има отделна секция „about“ бъдете сигурни, че много малко хора биха я отворили специално, за да прочетат повече за вас.

Надяваме се, че сме полезни с тези идеи и примери.

Новини

Накратко за състоянието на банките и финансите - истина или конспирации

Новини

Бизнес шоуто 2022

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин

Социални мрежи

Pinterest представя нов преглед на развиващите се процеси за откриване и деактивиране на измами.

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Новини

Лошата информация за продукта кара 53 процента от купувачите да пазаруват другаде

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес

Новини

Икономика в условия на криза и Е-магазините

Mаркетинг

Създаване на B2B (бизнес за бизнес) електронната търговия