Добавки за маркетинг

Post Images

Потребителите на WordPress могат да инсталират плъгини, за да разработят изключителен маркетинг на съдържанието, от създаване на високоефективни публикации до проследяване на резултатите от кампанията. Ето списък с добавки за WordPress за маркетинг чрез съдържание. Има инструменти за редакционен поток, мултимедийно съдържание, разпространение в социални медии, подобряване на класирането при търсене, контролиране на достъпа, превод на текст и оптимизиране на публикации и страници.

Добавки за маркетинг


Edit Flow ви позволява да си сътрудничите в WordPress с вашия редакторски екип. Организирайте своя график за съдържание с интегрирания календар. Персонализирайте, за да отговарят на критичните етапи от вашия работен процес. Използвайте коментари с нишка, за да си сътрудничите


Редакционен календар - предоставя общ преглед на вашия график за публикуване. Местите и редактирате публикации в календара и управлявате целия си блог.

WordPress към буфер ви позволява да добавяте съдържанието си към опашка и интелигентен график за подаване във Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest и Instagram. Използвайте графика по подразбиране или персонализирайте с дни и часове, които работят най-добре за вашата аудитория.

Ahrefs показва как се представя всяка статия във вашия блог за конкретна ключова дума въз основа на данни от Ahrefs, Google Analytics и Google Search Console. След това предлага как да подобрите производителността. Използвайте приставката, за да автоматизирате целия си процес на проверка на съдържанието, включително препоръки за корекции.

OptinMonster е инструмент за създаване на изскачащи прозорци за маркетингови кампании. Създавайте персонализирани изскачащи прозорци, формуляри за включване в бюлетин, слайдове, ленти за съобщения и формуляри за генериране на потенциални клиенти за минути.


MonsterInsights ви позволява да свържете вашия WordPress сайт с Google Analytics, за да вземате решения, базирани на данни, за да развиете бизнеса си. Получавайте ефективни аналитични отчети направо в таблото си за управление на WordPress.

WP Featured Content and Slider е чист и лесен начин за показване на представено съдържание на вашия WordPress сайт. Можете също да показвате функции за вашите продукти, услуги или бизнес.

Zedity е редактор на съдържание. Добавяте полета за видео, изображения, аудио и цветове. Видео и аудио кутиите работят с над 20 услуги, включително плейлисти в YouTube и видеоклипове във Facebook и Instagram.

Надяваме се че сме били полезни с тези предложения !

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети

Mаркетинг

Какво е инфлуенсър маркетинг?

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Новини

Сблъсъка на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро