Добавки за маркетинг

Post Images

Потребителите на WordPress могат да инсталират плъгини, за да разработят изключителен маркетинг на съдържанието, от създаване на високоефективни публикации до проследяване на резултатите от кампанията. Ето списък с добавки за WordPress за маркетинг чрез съдържание. Има инструменти за редакционен поток, мултимедийно съдържание, разпространение в социални медии, подобряване на класирането при търсене, контролиране на достъпа, превод на текст и оптимизиране на публикации и страници.

Добавки за маркетинг


Edit Flow ви позволява да си сътрудничите в WordPress с вашия редакторски екип. Организирайте своя график за съдържание с интегрирания календар. Персонализирайте, за да отговарят на критичните етапи от вашия работен процес. Използвайте коментари с нишка, за да си сътрудничите


Редакционен календар - предоставя общ преглед на вашия график за публикуване. Местите и редактирате публикации в календара и управлявате целия си блог.

WordPress към буфер ви позволява да добавяте съдържанието си към опашка и интелигентен график за подаване във Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest и Instagram. Използвайте графика по подразбиране или персонализирайте с дни и часове, които работят най-добре за вашата аудитория.

Ahrefs показва как се представя всяка статия във вашия блог за конкретна ключова дума въз основа на данни от Ahrefs, Google Analytics и Google Search Console. След това предлага как да подобрите производителността. Използвайте приставката, за да автоматизирате целия си процес на проверка на съдържанието, включително препоръки за корекции.

OptinMonster е инструмент за създаване на изскачащи прозорци за маркетингови кампании. Създавайте персонализирани изскачащи прозорци, формуляри за включване в бюлетин, слайдове, ленти за съобщения и формуляри за генериране на потенциални клиенти за минути.


MonsterInsights ви позволява да свържете вашия WordPress сайт с Google Analytics, за да вземате решения, базирани на данни, за да развиете бизнеса си. Получавайте ефективни аналитични отчети направо в таблото си за управление на WordPress.

WP Featured Content and Slider е чист и лесен начин за показване на представено съдържание на вашия WordPress сайт. Можете също да показвате функции за вашите продукти, услуги или бизнес.

Zedity е редактор на съдържание. Добавяте полета за видео, изображения, аудио и цветове. Видео и аудио кутиите работят с над 20 услуги, включително плейлисти в YouTube и видеоклипове във Facebook и Instagram.

Надяваме се че сме били полезни с тези предложения !

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Новини

Спокоен живот - Новата потребителска тенденция

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия

Новини

FinXP стартира плащания в реално време

Новини

Google и класирането на страници и текст – кратко и ясно

SEO

Инструменти за създаване на резюмета на SEO съдържание

Новини

Цената на Доставката е най-важният фактор при избора на онлайн магазин

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Новини

eBay забранява на продавачите да обявяват ремонтирани телефони за продажба