Често срещани заблуди относно разработването на магазин за електронна търговия

Post Images

Често срещани заблуди относно разработването на магазин за електронна търговия


Стартирането е безплатно !?

Хората трудно различават тези три думи: достъпни, евтини и безплатни. Хората са склонни да виждат достъпните като евтини и са склонни да виждат евтините като безплатни. В крайна сметка те виждат достъпните като евтини. Стартирането на магазин за електронна търговия е достъпно, тъй като можете да пропуснете някои финансови тежести. Това не означава, че няма да похарчите нито стотинка, докато стартирате магазин за електронна търговия. Може да се наложи да наемете уеб дизайнер, който да ви помогне да създадете работещ уебсайт, ако не можете сами да проектирате уебсайта си. Ще трябва да популяризирате уебсайта си с една или друга дигитална маркетингова кампания, която също ще струва пари. Стартирането на магазин за електронна търговия може да е достъпно, но не е безплатно.

Трафикът идва автоматично и е право пропорционален на приходите !?

Виждал съм много хора да търсят дадена стока в интернет ,за да я закупят, но все още не съм срещал човек, който желае да отвори Електронен Магазин. Когато става въпрос за магазин за електронна търговия, търпението е важна добродетел, но също така и Предпиемаческия дух е важен. Трябва да имате търпение и желание, докато рекламирате сайта си, до момента, в който трафикът започне да влиза. Истината е, че понякога трафикът всъщност не представлява приходите. Потребител в мрежата, който посещава вашия електронен магазин, е същото като човек, който влиза в офлайн магазин, може само да разгледа и да излезе. Той или тя може в крайна сметка да не купи нищо по толкова много причини. Вярно е, че трудно можете да генерирате доход без трафик, но трафикът не означава, че генерирате доход.

Не се нуждаете от никакъв опит !?

Това е едно погрешно схващане, което кара хората да се подвизават в електронната търговия и в крайна сметка да се оплакват. Въпреки факта, че интернет улесни нещата, не означава, че всеки може да го направи. Вярно е, че не е нужно да сте експерт в уеб дизайна или уеб разработването, за да управлявате магазин за електронна търговия. Въпреки това, имате нужда от знания за някои основни неща, ако искате да стартирате този магазин за електронна търговия успешно. Нуждаете се от адекватни познания за това, което искате да продадете, знания за анализ, пазари и множество други. Без познаване на тези компоненти няма да можете да стартирате успешно своя магазин за електронна търговия.

Магазините за електронна търговия са за големи фирми !?

Нищо не е твърде малко, за да се продава в световен мащаб. Всичко, от което се нуждаете, е правилната опаковка и промоция. Ако имате познания за SEO, тогава също така ще знаете, че Google вече изпълнява локално SEO. По този начин хората могат да получат това, което искат от тези, които го предлагат близо до себе си. Това означава, че като направите вашия магазин за електронна търговия приятелски настроен към SEO, ще ви помогне да привлечете вниманието на потенциални клиенти около вас. Социалните медии също са друго добро средство за стартиране на магазин за електронна търговия. Единственото нещо е, че трябва да възприемате различен и по-професионален подход. Без значение колко малко или незначително смятате какво искате да продадете, в Интернет има място за това, ако сте готови да заемете това място.

Има много други заблуди, относно стартирането на магазин за електронна търговия, за които някои хора все още държат сериозно и нямат достатъчно предпиемачески дух за да започнат. Някои пречат на хората да стартират, докато други карат хората да се втурват към стартирането на магазин за електронна търговия на сляпо. Независимо от случая, оборудвайте се с подходящата и адекватна информация, преди да решите дали да се впуснете в стартирането на магазин за електронна търговия. Изберете начина – дали да ползвате безплатен софтуер или да изберете платените Платформи. Проучете всички предимства и недостатъци, това е твърде важно, за да не допуснете грешки.

Новини

Мета и Google са изправени пред съдбовен ден, когато се задава ключово решение на ЕС за данните събирани от компаниите.

Mаркетинг

Съвети относно имената на домейните

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Mаркетинг

Какво е инфлуенсър маркетинг?

Новини

Събитията за електронната търговия – важни ли са ?

Новини

Видеото и електронната Търговия

Mаркетинг

Ползването на Уикипедия като Маркетинг за Оптимизация ,SEO

Новини

Потребители на електронна търговия в Европа през 2021 г. - над 500 милиона

Новини

Новости в електронните продажби