Ето, какво ще прочетете и намерите в интернет за постигането на доверие от потребителите - Но дали е така ?

Post Images

Ето, какво ще прочетете и намерите в интернет за постигането на доверие от потребителите

Ако инвестирате в SEO обучение, можете да научите как да изградите доверие, използвайки интелигентни и надеждни техники. Уебсайт с по -висок ранг лесно впечатлява посетителите. Хората свързват по-голямото доверие с най-високо класираните сайтове в сравнение с тези на третата и четвъртата страница на търсачките. Ефективните тактики за оптимизация на търсенето помагат на вашия сайт за електронна търговия да постигне по -високо класиране в търсачките. Най -вероятно посетителите ще се доверят на вашата марка повече от всичко друго. Така че SEO изгражда доверие и насърчава хората да предприемат действия незабавно. Собствениците на магазини за интелигентна електронна търговия инвестират в обучение за SEO, за да изградят доверие и да стимулират продажбите и печалбите.

Но тук трябва да се отбележи факта, че електронните магазини са много. За броя на електронните магазини прочетете :(Защо да се инвестира в електронната търговия ?)

И при най-голямо желание и дори умения за постигане на по-добри резултати в търсачките винаги ще има сайтове на първа или пета страница в търсачките. И е много възможно вашият магазин да излиза на 4 или друга страница дори и при най-добро SEO.
Всички фирми, които се занимават с Оптимизиране за търсачките ще ви убеждават, че могат да оптимизират сайта ви да излиза на първа страница. !? Но помислете все пак ! Нима вие сте единствените клиенти на подобни фирми ?!

Сега да се върнем на доверието

Според нас доверието на клиента не се печели от резултатите в търсачките. Доверието е нещо което се гради с времето и от препоръките на клиентите. Важно е и отношението ви към всеки клиент. На всеки клиент трябва да обръщате внимание, да отговаряте на всеки изпратен мейл, дори и въпроса да ви се струва тъп. Също така да се държите приветливо към всеки клиент позвънил по телефона.
И най-важното : Трябва да изпълнявате стриктно условията по продажби и връщане на стоки.
Добре е да имате страница във вашия магазин за коментари. Това ще повдигне доверието на клиентите и дори и да не излизате на първа страница ще доведе до по добри продажби.
Рекламата от уста на уста е достатъчно добра и излиза безплатно.
Не трябва да допускате да има неудовлетворен клиент – това е начина да изградите доверие.

И кой знае ? Възможно е в даден момент дори и да нямате отлично SEO да изкочите на първа страница. Но това вече ще се дължи на клиентите ви.

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Новини

Предпочитани начини на плащане в Европа 2021 г.

Mаркетинг

Примери за бизнес етика и най-добри практики при рекламиране

Новини

Цената на Доставката е най-важният фактор при избора на онлайн магазин

Новини

Производители и B2B платформи

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Новини

Септември: събитията за електронна търговия в Европа

Mаркетинг

WordPress добавки за маркетинг на съдържание

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Лошата информация за продукта кара 53 процента от купувачите да пазаруват другаде