Изкуственият интелект в помощ на електронните магазини

Post Images

Изкуственият интелект рационализира аспектите на дигиталния маркетинг. Създаването на уникални изображения, видеоклипове и озвучаване са възможни и лесни благодарение на AI

Bing е доминиращият играч в генерирането на визуален AI благодарение на партньорството си с OpenAI, създателите на ChatGPT и Dall-E. През март Bing стартира безплатен генератор на изображения, който създава визуализации по описанието на потребителя.

Притежателите на акаунт в Bing могат да генерират неограничен брой изображения. Притежателите на акаунти също получават 100 „увеличения“, за да направят създаването на изображения по-бързо.

Videoleap е усъвършенстван видео редактор. Използва се за създаване на видеоклипове за TikTok и Instagram. Инструментът използва AI от години, за да генерира видеоклипове от собствените изображения на потребителите.
Beautiful.ai предлага управляван от AI чатбот, наречен DesignerBot, който проектира презентационни слайдове, предлага идеи и генерира изображения. Опишете вашата презентация и гледайте как DesignerBot генерира уникални изображения.


Fliki е задвижван от изкуствен интелект генератор на гласове. Създава професионални озвучавания за видеоклипове и публикации в блогове.
Fliki не е първата автоматизирана платформа за озвучаване. Но е много по-реалистична от по-ранните версии на конкурентите и отнема секунди. За да използвате, създайте акаунт и поставете своя текст. След това изберете глас, за да го прочете. За да промените гласа изберете „Промяна на глас“.

Ако желаете винаги може да тествате и ползвате тези услуги за да подобрите вашият електронен магазин или сайт.

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

Google и класирането на страници и текст – кратко и ясно

Новини

Новина от ЕК за електронната търговия

Социални мрежи

TikTok идеи за електронна търговия

Новини

Прогнозите за икономическа стагнация са причина за безпокойство, казват експертите

Новини

30 години Linux и началото на дигитализацията

Новини

Новости в електронната търговия за връщането на покупки

Новини

Електронната търговия е новото нормално