Изкуственият интелект в помощ на електронните магазини

Post Images

Изкуственият интелект рационализира аспектите на дигиталния маркетинг. Създаването на уникални изображения, видеоклипове и озвучаване са възможни и лесни благодарение на AI

Bing е доминиращият играч в генерирането на визуален AI благодарение на партньорството си с OpenAI, създателите на ChatGPT и Dall-E. През март Bing стартира безплатен генератор на изображения, който създава визуализации по описанието на потребителя.

Притежателите на акаунт в Bing могат да генерират неограничен брой изображения. Притежателите на акаунти също получават 100 „увеличения“, за да направят създаването на изображения по-бързо.

Videoleap е усъвършенстван видео редактор. Използва се за създаване на видеоклипове за TikTok и Instagram. Инструментът използва AI от години, за да генерира видеоклипове от собствените изображения на потребителите.
Beautiful.ai предлага управляван от AI чатбот, наречен DesignerBot, който проектира презентационни слайдове, предлага идеи и генерира изображения. Опишете вашата презентация и гледайте как DesignerBot генерира уникални изображения.


Fliki е задвижван от изкуствен интелект генератор на гласове. Създава професионални озвучавания за видеоклипове и публикации в блогове.
Fliki не е първата автоматизирана платформа за озвучаване. Но е много по-реалистична от по-ранните версии на конкурентите и отнема секунди. За да използвате, създайте акаунт и поставете своя текст. След това изберете глас, за да го прочете. За да промените гласа изберете „Промяна на глас“.

Ако желаете винаги може да тествате и ползвате тези услуги за да подобрите вашият електронен магазин или сайт.

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките

Новини

Скрити опасности, които се крият в електронната търговия – за потребители

Mаркетинг

Електронните магазини и продажбите на живо

Новини

Новина от ЕК за електронната търговия

Новини

Новости в електронните продажби

Социални мрежи

Snapchat публикува нов доклад относно нарастващите тенденции за одобрението на AR или Обогатена реалност.

SEO

Препоръки за начинаещи електронни търговци

Mаркетинг

Каква е разликата между B2B и B2C в електронната търговия?

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС