Изкуственият интелект в помощ на електронните магазини

Post Images

Изкуственият интелект рационализира аспектите на дигиталния маркетинг. Създаването на уникални изображения, видеоклипове и озвучаване са възможни и лесни благодарение на AI

Bing е доминиращият играч в генерирането на визуален AI благодарение на партньорството си с OpenAI, създателите на ChatGPT и Dall-E. През март Bing стартира безплатен генератор на изображения, който създава визуализации по описанието на потребителя.

Притежателите на акаунт в Bing могат да генерират неограничен брой изображения. Притежателите на акаунти също получават 100 „увеличения“, за да направят създаването на изображения по-бързо.

Videoleap е усъвършенстван видео редактор. Използва се за създаване на видеоклипове за TikTok и Instagram. Инструментът използва AI от години, за да генерира видеоклипове от собствените изображения на потребителите.
Beautiful.ai предлага управляван от AI чатбот, наречен DesignerBot, който проектира презентационни слайдове, предлага идеи и генерира изображения. Опишете вашата презентация и гледайте как DesignerBot генерира уникални изображения.


Fliki е задвижван от изкуствен интелект генератор на гласове. Създава професионални озвучавания за видеоклипове и публикации в блогове.
Fliki не е първата автоматизирана платформа за озвучаване. Но е много по-реалистична от по-ранните версии на конкурентите и отнема секунди. За да използвате, създайте акаунт и поставете своя текст. След това изберете глас, за да го прочете. За да промените гласа изберете „Промяна на глас“.

Ако желаете винаги може да тествате и ползвате тези услуги за да подобрите вашият електронен магазин или сайт.

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

Новини

Office Depot планира да се раздели на две Компании B2B и търговия на дребно.

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Mаркетинг

Електронните магазини и продажбите на живо

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

Новини

Няколко алтернативи на eBay: Най-добрите платформи, подходящи за продавачи

SEO

Важни тенденции за SEO за 2021 г., които трябва да знаете за електронната търговия