Лондон на 16 и 17 ноември

Post Images

Най-голямото бизнес изложение във Великобритания се завръща през 2022 г., завръщайки се в ExCeL Лондон на 16 и 17 ноември!


Искате ли да започнете бизнес или да развиете съществуващия си бизнес? 44-ото издание на шоуто ще разкрие тайните на бизнес адаптацията, иновациите и оцеляването в света на бизнеса чрез намиране и закупуване на продуктите и услугите, от които вашият бизнес се нуждае, за да ви отведе на следващото ниво.

Успоредно с бизнес изложението тази година ще има Работа от дома на живо и Преквалификация Експо, предлагайки всичко, от което вие или вашият бизнес се нуждаете, за да се адаптирате успешно към непрекъснато променящия се напредък в индустрията. Retrain Expo ви помага да преквалифицирате уменията си и да се преквалифицирате за бъдещето, докато „ Работа от дома на живо“ предлага инструментите и ресурсите, необходими за дистанционна работа.

Имаме и завръщане на Going Global, това шоу предоставя несравнимо образование и информация за търговски споразумения, международна стратегия, културни и икономически различия и ви свързва с изобилие от собственици на бизнес под един покрив, които искат да инвестират в чужбина.

С над 500 изложители, 200 семинара от бизнес експерти, бърза работа в мрежа и незабравими майсторски класове, обхващащи всичко от запазване на безопасността на работното ви място до оптимизиране на уебсайта ви и пренасяне на бизнеса ви онлайн, посетителите ще си тръгнат с всички ресурси, необходими за успех в тяхната индустрия.


И така, какво чакате? За да се регистрирате за вашия безплатен билет, просто отидете на www.greatbritishbusinessshow.co.uk

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

Новини

PayPal може да бъде законно възпрепятстван да забранява хора заради техните политически възгледи

Новини

Потребителите вече могат да монетизират личните си данни, за да печелят пасивен доход !?

Социални мрежи

Meta планира да оспори антитръстовите обвинения, отправени срещу нея от Европейския съюз

Новини

Доверителен знак за електронна търговия в Европа

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа