Лондон на 16 и 17 ноември

Post Images

Най-голямото бизнес изложение във Великобритания се завръща през 2022 г., завръщайки се в ExCeL Лондон на 16 и 17 ноември!


Искате ли да започнете бизнес или да развиете съществуващия си бизнес? 44-ото издание на шоуто ще разкрие тайните на бизнес адаптацията, иновациите и оцеляването в света на бизнеса чрез намиране и закупуване на продуктите и услугите, от които вашият бизнес се нуждае, за да ви отведе на следващото ниво.

Успоредно с бизнес изложението тази година ще има Работа от дома на живо и Преквалификация Експо, предлагайки всичко, от което вие или вашият бизнес се нуждаете, за да се адаптирате успешно към непрекъснато променящия се напредък в индустрията. Retrain Expo ви помага да преквалифицирате уменията си и да се преквалифицирате за бъдещето, докато „ Работа от дома на живо“ предлага инструментите и ресурсите, необходими за дистанционна работа.

Имаме и завръщане на Going Global, това шоу предоставя несравнимо образование и информация за търговски споразумения, международна стратегия, културни и икономически различия и ви свързва с изобилие от собственици на бизнес под един покрив, които искат да инвестират в чужбина.

С над 500 изложители, 200 семинара от бизнес експерти, бърза работа в мрежа и незабравими майсторски класове, обхващащи всичко от запазване на безопасността на работното ви място до оптимизиране на уебсайта ви и пренасяне на бизнеса ви онлайн, посетителите ще си тръгнат с всички ресурси, необходими за успех в тяхната индустрия.


И така, какво чакате? За да се регистрирате за вашия безплатен билет, просто отидете на www.greatbritishbusinessshow.co.uk

Новини

Мъртъв ли е Дропшипинга ? Можете ли все още да печелите през 2021 и 2022 г.?

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Новини

Цената на Доставката е най-важният фактор при избора на онлайн магазин

Новини

Седмица на модата в Париж 2022

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Mаркетинг

По -тъмна страна на маркетинга с влияние в електронната търговия

Новини

Европейската комисия публикува съобщение относно данъчното облагане на бизнеса за 21 -ви век

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

Новини

Сенчестия код - създава риск за деветдесет и девет процента от уебсайтовете – кой нарича така Отворения Код