Лондон на 16 и 17 ноември

Post Images

Най-голямото бизнес изложение във Великобритания се завръща през 2022 г., завръщайки се в ExCeL Лондон на 16 и 17 ноември!


Искате ли да започнете бизнес или да развиете съществуващия си бизнес? 44-ото издание на шоуто ще разкрие тайните на бизнес адаптацията, иновациите и оцеляването в света на бизнеса чрез намиране и закупуване на продуктите и услугите, от които вашият бизнес се нуждае, за да ви отведе на следващото ниво.

Успоредно с бизнес изложението тази година ще има Работа от дома на живо и Преквалификация Експо, предлагайки всичко, от което вие или вашият бизнес се нуждаете, за да се адаптирате успешно към непрекъснато променящия се напредък в индустрията. Retrain Expo ви помага да преквалифицирате уменията си и да се преквалифицирате за бъдещето, докато „ Работа от дома на живо“ предлага инструментите и ресурсите, необходими за дистанционна работа.

Имаме и завръщане на Going Global, това шоу предоставя несравнимо образование и информация за търговски споразумения, международна стратегия, културни и икономически различия и ви свързва с изобилие от собственици на бизнес под един покрив, които искат да инвестират в чужбина.

С над 500 изложители, 200 семинара от бизнес експерти, бърза работа в мрежа и незабравими майсторски класове, обхващащи всичко от запазване на безопасността на работното ви място до оптимизиране на уебсайта ви и пренасяне на бизнеса ви онлайн, посетителите ще си тръгнат с всички ресурси, необходими за успех в тяхната индустрия.


И така, какво чакате? За да се регистрирате за вашия безплатен билет, просто отидете на www.greatbritishbusinessshow.co.uk

E-commerce софтуер

Приставки за продажба на цифрови файлове

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Mаркетинг

Важни ли са телефонът и електронната поща в електронния бизнес ?! (анализ и препоръки)

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

SEO

Използването на Wayback Machine и Google Cache

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Metaverse ще отвори врати, за да привлече по-млади купувачи

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара