Лондон на 16 и 17 ноември

Post Images

Най-голямото бизнес изложение във Великобритания се завръща през 2022 г., завръщайки се в ExCeL Лондон на 16 и 17 ноември!


Искате ли да започнете бизнес или да развиете съществуващия си бизнес? 44-ото издание на шоуто ще разкрие тайните на бизнес адаптацията, иновациите и оцеляването в света на бизнеса чрез намиране и закупуване на продуктите и услугите, от които вашият бизнес се нуждае, за да ви отведе на следващото ниво.

Успоредно с бизнес изложението тази година ще има Работа от дома на живо и Преквалификация Експо, предлагайки всичко, от което вие или вашият бизнес се нуждаете, за да се адаптирате успешно към непрекъснато променящия се напредък в индустрията. Retrain Expo ви помага да преквалифицирате уменията си и да се преквалифицирате за бъдещето, докато „ Работа от дома на живо“ предлага инструментите и ресурсите, необходими за дистанционна работа.

Имаме и завръщане на Going Global, това шоу предоставя несравнимо образование и информация за търговски споразумения, международна стратегия, културни и икономически различия и ви свързва с изобилие от собственици на бизнес под един покрив, които искат да инвестират в чужбина.

С над 500 изложители, 200 семинара от бизнес експерти, бърза работа в мрежа и незабравими майсторски класове, обхващащи всичко от запазване на безопасността на работното ви място до оптимизиране на уебсайта ви и пренасяне на бизнеса ви онлайн, посетителите ще си тръгнат с всички ресурси, необходими за успех в тяхната индустрия.


И така, какво чакате? За да се регистрирате за вашия безплатен билет, просто отидете на www.greatbritishbusinessshow.co.uk

Новини

Европейската комисия публикува съобщение относно данъчното облагане на бизнеса за 21 -ви век

Новини

Лошата информация за продукта кара 53 процента от купувачите да пазаруват другаде

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

Новини

Предпочитани начини на плащане в Европа 2021 г.

Mаркетинг

Каква е разликата между B2B и B2C в електронната търговия?

Новини

Едно интервю за финансите и инфлацията с Питър Шиф

Новини

Всичко, което трябва да знаете за One Stop Shop и ДДС в ЕС

Mаркетинг

Нови инструменти за маркетинг в социалните медии за популяризиране на вашата марка

Mаркетинг

Инструменти за онлайн арбитраж, за снабдяване, преоценяване и дропшипинг