Дали не е време, електронните търговци в България да помислят ?

Post Images

За шест кратки години Amazon се е повишил от най-ниското до първо място в пакета за видео стрийминг, според проучване, направено от фирма за проучване на потребителския пазар.

В годишното си проучване на пазара за интелигентни телевизии и стрийминг Parks Associates разкрива, че Amazon, който е имал ниските 12 процента от пазара на стрийминг видео през 2015 г., е нараснал до 36 процента през първото тримесечие на тази година.
Amazon споделя най-високите отличия с Roku, който също има 36 процента от пазара, следван от Apple (12 процента), Chromecast (осем процента) и всички останали (шест процента).

Докато състоянието на Amazon се е увеличило от 2015 г. насам, Google Chromecast е спаднал от най-високата си точка през тази година от 21 процента.

Допринасящ фактор за покачването на Amazon в стрийминга е нейният агресивен маркетинг и освен това те управляват един от най-големите сайтове за електронна търговия в света

Толкова със статискика и данни. Защо ли занимавам Българските притежатели на Електронни Магазини с тези данни?

Видеото ще бъде и вече е част от всички големи електронни магазини. Дали не е време, елктронните търговци в България да помислят за въвеждане на тази нетолкова нова технология за представяне на своите продукти и услуги!?
При разглеждане на възможно най-голяма част от електронните магазини, в България не съм попадал на комплексно видео представяне на стоки. Бъдете креативни за да имате успех.

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа

E-commerce софтуер

Какъв софтуер да изберем?

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

Новини

Устойчивата и екологична опаковка е конкурентно предимство

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи

Новини

Сблъсака на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021

Новини

Електронната търговия на живо става основна

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping