Дали не е време, електронните търговци в България да помислят ?

Post Images

За шест кратки години Amazon се е повишил от най-ниското до първо място в пакета за видео стрийминг, според проучване, направено от фирма за проучване на потребителския пазар.

В годишното си проучване на пазара за интелигентни телевизии и стрийминг Parks Associates разкрива, че Amazon, който е имал ниските 12 процента от пазара на стрийминг видео през 2015 г., е нараснал до 36 процента през първото тримесечие на тази година.
Amazon споделя най-високите отличия с Roku, който също има 36 процента от пазара, следван от Apple (12 процента), Chromecast (осем процента) и всички останали (шест процента).

Докато състоянието на Amazon се е увеличило от 2015 г. насам, Google Chromecast е спаднал от най-високата си точка през тази година от 21 процента.

Допринасящ фактор за покачването на Amazon в стрийминга е нейният агресивен маркетинг и освен това те управляват един от най-големите сайтове за електронна търговия в света

Толкова със статискика и данни. Защо ли занимавам Българските притежатели на Електронни Магазини с тези данни?

Видеото ще бъде и вече е част от всички големи електронни магазини. Дали не е време, елктронните търговци в България да помислят за въвеждане на тази нетолкова нова технология за представяне на своите продукти и услуги!?
При разглеждане на възможно най-голяма част от електронните магазини, в България не съм попадал на комплексно видео представяне на стоки. Бъдете креативни за да имате успех.

Mаркетинг

Новите инструменти за изкуствен интелект в електронната търговия

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

Новини

Промените в електранната търговия породени от енергиината криза

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС

Новини

Новини и събития от ЕС за 13 и 14 октомври 2021 г.

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа