Дали не е време, електронните търговци в България да помислят ?

Post Images

За шест кратки години Amazon се е повишил от най-ниското до първо място в пакета за видео стрийминг, според проучване, направено от фирма за проучване на потребителския пазар.

В годишното си проучване на пазара за интелигентни телевизии и стрийминг Parks Associates разкрива, че Amazon, който е имал ниските 12 процента от пазара на стрийминг видео през 2015 г., е нараснал до 36 процента през първото тримесечие на тази година.
Amazon споделя най-високите отличия с Roku, който също има 36 процента от пазара, следван от Apple (12 процента), Chromecast (осем процента) и всички останали (шест процента).

Докато състоянието на Amazon се е увеличило от 2015 г. насам, Google Chromecast е спаднал от най-високата си точка през тази година от 21 процента.

Допринасящ фактор за покачването на Amazon в стрийминга е нейният агресивен маркетинг и освен това те управляват един от най-големите сайтове за електронна търговия в света

Толкова със статискика и данни. Защо ли занимавам Българските притежатели на Електронни Магазини с тези данни?

Видеото ще бъде и вече е част от всички големи електронни магазини. Дали не е време, елктронните търговци в България да помислят за въвеждане на тази нетолкова нова технология за представяне на своите продукти и услуги!?
При разглеждане на възможно най-голяма част от електронните магазини, в България не съм попадал на комплексно видео представяне на стоки. Бъдете креативни за да имате успех.

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

Новина от ЕК за електронната търговия

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Новини

Събития за електронна търговия 2022

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Новини

Един тест с ChatGPT OpenAI

Новини

Събитията за електронната търговия – важни ли са ?

Новини

SEO конференцията, която може би не искате да пропуснете