Дали не е време, електронните търговци в България да помислят ?

Post Images

За шест кратки години Amazon се е повишил от най-ниското до първо място в пакета за видео стрийминг, според проучване, направено от фирма за проучване на потребителския пазар.

В годишното си проучване на пазара за интелигентни телевизии и стрийминг Parks Associates разкрива, че Amazon, който е имал ниските 12 процента от пазара на стрийминг видео през 2015 г., е нараснал до 36 процента през първото тримесечие на тази година.
Amazon споделя най-високите отличия с Roku, който също има 36 процента от пазара, следван от Apple (12 процента), Chromecast (осем процента) и всички останали (шест процента).

Докато състоянието на Amazon се е увеличило от 2015 г. насам, Google Chromecast е спаднал от най-високата си точка през тази година от 21 процента.

Допринасящ фактор за покачването на Amazon в стрийминга е нейният агресивен маркетинг и освен това те управляват един от най-големите сайтове за електронна търговия в света

Толкова със статискика и данни. Защо ли занимавам Българските притежатели на Електронни Магазини с тези данни?

Видеото ще бъде и вече е част от всички големи електронни магазини. Дали не е време, елктронните търговци в България да помислят за въвеждане на тази нетолкова нова технология за представяне на своите продукти и услуги!?
При разглеждане на възможно най-голяма част от електронните магазини, в България не съм попадал на комплексно видео представяне на стоки. Бъдете креативни за да имате успех.

Новини

Новина от ЕК за електронната търговия

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Новини

YouTube също се включи в пазаруването на живо

Новини

Банките и електронната търговия - B2B

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Новини

Технологии и бъдещето на електронната търговия

Новини

Събития за електронна търговия 2022

Новини

Икономика в условия на криза и Е-магазините

Новини

Новости в електронната търговия за връщането на покупки

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)