Ето новите правила на eBay

Post Images

иналата година eBay започна да забранява на продавачите да изброяват сертифицирани ремонтирани стоки в която и да е категория и в същото време започна силно да популяризира стоки, ремонтирани от производителя („Сертифициран ремонт“). Сега забранява на продавачите да изброяват всякакви ремонтирани стоки в една категория: Мобилни телефони и смартфони.

Ето новите правила на eBay побликувани от10.01.2021

eBay е основната дестинация за покупко-продажба на ремонтиран инвентар. Купувачите могат да пазаруват с увереност в eBay, знаейки, че могат да намерят напълно функционални ремонтирани продукти покриващи редица условия, които отговарят на техните нужди - всичко на страхотни цени. За да гарантираме последователни стандарти за продавача и качество на артикулите, ние стартирахме три нови условия за затворени артикули - Отлично, Много добро и Добро - и премахнахме условието за „ремонтиран от продавача“ артикул за мобилни телефони и смартфони.

Ако сте обновили списъци с мобилни телефони и смартфони и искате да научите повече за, и да кандидатствате и да станете част от програмата за обновено eBay, моля, посетете страницата ни в Центъра за продавачи. Ако отговаряте на изискванията на програмата, можете да използвате отличните, много добри и добри „ремонтирани условия“ и да добавите описанието във вашите обяви, включително заглавия, субтитри и описания на продукти, за да подобрите видимостта на вашите обяви.

И препоръчваме следните стъпки:

1. Създайте списък за всеки вариант на условие (степен A, степен B, степен C и т.н.) в условието Използвана позиция.
2. Определете вариацията на условието в заглавието на вашата обява и описанието на артикула. Пример за силно заглавие: „Apple iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green Carrier Unlocked Grade B.“

Това е за новите условия . Всеки който продава подобни продукти ще трябва да се съобрази с тях.

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

SEO

Използването на Wayback Machine и Google Cache

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Сенчестия код - създава риск за деветдесет и девет процента от уебсайтовете – кой нарича така Отворения Код

Новини

Четито Рождество Христово и Бъдни вечер

Новини

Събития за електронна търговия 2022

Mаркетинг

Това, което е старо, е ново