E-commerce Berlin Expo е най-голямото

Post Images

E-commerce Berlin Expo е най-голямото събитие за електронна търговия в столицата на Германия. Конференцията привлича над 8000 посетители и повече от 200 изложители, което я превръща в проницателен фестивал за електронна търговия.

E-commerce Berlin Expo гледа на себе си като на мрежова платформа и проницателен център за знания. Което дава възможност на всички участници да разширят своите хоризонти и да намерят партньорства за години. Предстоящото издание на E-commerce Berlin Expo ще се проведе в STATION Berlin през 23 февруари 2023 г.

Организаторите на E-commerce Berlin Expo работят в тясно сътрудничество с най-важните индустриални асоциации и медии, включително E-commerce Europe, IAB Europe, Händlerbund, BDOA, BVEH и Internet Retailing. Само по себе си това гарантира силно представителство на професионалистите от сектора.

Всяка година водещи експерти от индустрията изнасят своите лекции и споделят опита си на няколко етапа на EBE, като предоставят на присъстващите шанс да се вдъхновят от текущите тенденции в електронната търговия, случаи на употреба или прогнози. Берлинската сцена е домакин на представители на някои гиганти в електронната търговия като Google, Zalando, Facebook, Amazon, Youtube, Douglas, Vodafone, MediaMarktSaturn, BigCommerce и About You. Списъкът с изложители също е впечатляващ, включително напр. Shopware, Deutsche Post DHL, Shopify, Rakuten, idealo, Mastercard и Trusted Shops.

Може да получите повече информация или да се запишете на https://ecommerceberlin.com/

Новини

Електронната търговия в Русия

SEO

Технически SEO практики за сайтове за електронна търговия – само за Google

SEO

Няколко неща - които трябва да планирате в глобалното развитие за вашата електронна търговия

Новини

Инфлацията в електронната търговия намалява, но купувачите все още не са готови да увеличат разходите си

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Социални мрежи

Социалните медии за вашия магазин за електронна търговия

Новини

Събитията за електронната търговия – важни ли са ?

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Новини

OpenAI обявява нов AI модел, който превръща текст във видео

Новини

Amazon е първата американска фирма, която оспорва цифровите правила на ЕС