E-commerce Berlin Expo е най-голямото

Post Images

E-commerce Berlin Expo е най-голямото събитие за електронна търговия в столицата на Германия. Конференцията привлича над 8000 посетители и повече от 200 изложители, което я превръща в проницателен фестивал за електронна търговия.

E-commerce Berlin Expo гледа на себе си като на мрежова платформа и проницателен център за знания. Което дава възможност на всички участници да разширят своите хоризонти и да намерят партньорства за години. Предстоящото издание на E-commerce Berlin Expo ще се проведе в STATION Berlin през 23 февруари 2023 г.

Организаторите на E-commerce Berlin Expo работят в тясно сътрудничество с най-важните индустриални асоциации и медии, включително E-commerce Europe, IAB Europe, Händlerbund, BDOA, BVEH и Internet Retailing. Само по себе си това гарантира силно представителство на професионалистите от сектора.

Всяка година водещи експерти от индустрията изнасят своите лекции и споделят опита си на няколко етапа на EBE, като предоставят на присъстващите шанс да се вдъхновят от текущите тенденции в електронната търговия, случаи на употреба или прогнози. Берлинската сцена е домакин на представители на някои гиганти в електронната търговия като Google, Zalando, Facebook, Amazon, Youtube, Douglas, Vodafone, MediaMarktSaturn, BigCommerce и About You. Списъкът с изложители също е впечатляващ, включително напр. Shopware, Deutsche Post DHL, Shopify, Rakuten, idealo, Mastercard и Trusted Shops.

Може да получите повече информация или да се запишете на https://ecommerceberlin.com/

Новини

Бизнес шоуто 2022

Mаркетинг

Примери за бизнес етика и най-добри практики при рекламиране

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Новини

За Европейската Електронна Търговия - EuroCommerce

Новини

Накратко за състоянието на банките и финансите - истина или конспирации

Новини

Електронната Търговия през 2023 година

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия