E-commerce Berlin Expo е най-голямото

Post Images

E-commerce Berlin Expo е най-голямото събитие за електронна търговия в столицата на Германия. Конференцията привлича над 8000 посетители и повече от 200 изложители, което я превръща в проницателен фестивал за електронна търговия.

E-commerce Berlin Expo гледа на себе си като на мрежова платформа и проницателен център за знания. Което дава възможност на всички участници да разширят своите хоризонти и да намерят партньорства за години. Предстоящото издание на E-commerce Berlin Expo ще се проведе в STATION Berlin през 23 февруари 2023 г.

Организаторите на E-commerce Berlin Expo работят в тясно сътрудничество с най-важните индустриални асоциации и медии, включително E-commerce Europe, IAB Europe, Händlerbund, BDOA, BVEH и Internet Retailing. Само по себе си това гарантира силно представителство на професионалистите от сектора.

Всяка година водещи експерти от индустрията изнасят своите лекции и споделят опита си на няколко етапа на EBE, като предоставят на присъстващите шанс да се вдъхновят от текущите тенденции в електронната търговия, случаи на употреба или прогнози. Берлинската сцена е домакин на представители на някои гиганти в електронната търговия като Google, Zalando, Facebook, Amazon, Youtube, Douglas, Vodafone, MediaMarktSaturn, BigCommerce и About You. Списъкът с изложители също е впечатляващ, включително напр. Shopware, Deutsche Post DHL, Shopify, Rakuten, idealo, Mastercard и Trusted Shops.

Може да получите повече информация или да се запишете на https://ecommerceberlin.com/

Новини

Работни места в ЕС – електронна търговия

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Новини

Защо да се инвестира в електронната търговия ?

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

Mаркетинг

Няколко елемента за жизнеспособен бизнес план

Новини

Google и класирането на страници и текст – кратко и ясно

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи

Новини

Доверителен знак за електронна търговия в Европа