E-commerce Berlin Expo е най-голямото

Post Images

E-commerce Berlin Expo е най-голямото събитие за електронна търговия в столицата на Германия. Конференцията привлича над 8000 посетители и повече от 200 изложители, което я превръща в проницателен фестивал за електронна търговия.

E-commerce Berlin Expo гледа на себе си като на мрежова платформа и проницателен център за знания. Което дава възможност на всички участници да разширят своите хоризонти и да намерят партньорства за години. Предстоящото издание на E-commerce Berlin Expo ще се проведе в STATION Berlin през 23 февруари 2023 г.

Организаторите на E-commerce Berlin Expo работят в тясно сътрудничество с най-важните индустриални асоциации и медии, включително E-commerce Europe, IAB Europe, Händlerbund, BDOA, BVEH и Internet Retailing. Само по себе си това гарантира силно представителство на професионалистите от сектора.

Всяка година водещи експерти от индустрията изнасят своите лекции и споделят опита си на няколко етапа на EBE, като предоставят на присъстващите шанс да се вдъхновят от текущите тенденции в електронната търговия, случаи на употреба или прогнози. Берлинската сцена е домакин на представители на някои гиганти в електронната търговия като Google, Zalando, Facebook, Amazon, Youtube, Douglas, Vodafone, MediaMarktSaturn, BigCommerce и About You. Списъкът с изложители също е впечатляващ, включително напр. Shopware, Deutsche Post DHL, Shopify, Rakuten, idealo, Mastercard и Trusted Shops.

Може да получите повече информация или да се запишете на https://ecommerceberlin.com/

SEO

Ускорете растежа на вашия магазин в глобалната електронна търговия с няколко метода за локализация

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия

E-commerce софтуер

Какъв софтуер да изберем?

Mаркетинг

Купувачите и натрапчивите реклами

Новини

B2B намери фирми за Вградени финанси

E-commerce софтуер

Приставки за продажба на цифрови файлове

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките