FinXP стартира RTPF

Post Images

Доставчикът на плащания и банкови услуги FinXP стартира плащания в реално време от FinXP (RTPF). Това е метод за плащане от акаунт към акаунт, който е насочен към онлайн търговци.
Базираната в Малта институция за електронни разплащания, казва че таксите и за транзакции са по-ниски от много други популярни алтернативни методи на плащане.
Онлайн плащанията стават все по-популярни през последната година, поради общия тласък на електронната търговия в Европа.
RPTF представя нещо различно на пазара
За да обслужват по-добре тези онлайн търговци, FinXP стартира RTPF. Ползите от разходите на тази нова услуга могат да бъдат значителни.Таксите за транзакции са не само по-ниски от таксите за обработка на карти, но могат да бъдат и по-ниски от таксите, начислявани от други популярни алтернативни методи на плащане.

С RTPF FinXP иска да запълни тази празнина на пазара. Това не е първото решение за плащане, което предлагат от FinXP. Компанията вече предлага няколко платежни и банкови решения, като например платежен шлюз с над 350 метода на плащане и IBAN акаунти, в които търговците могат да извършват и получават плащания. С RTPF сега предлагат ексклузивен метод на плащане, който въвежда нещо различно на пазара.

В момента плащанията в реално време от FinXP са достъпни само за търговци в Германия и Австрия, но компанията работи, за да ги направи достъпни и за останалата част на Европа до края на годината. Новото решение може да се използва за директни трансгранични плащания в реално време, радва се на много нисък риск от измами и не позволява връщане на плащания при поискване от плащащия (въпреки че може да е получил стоката или услугата, в PayPal вече има подобни случки). Това трябва да даде на търговците незабавно спокойствие при продажбите, казват от компанията.

SEO

Важни тенденции за SEO за 2021 г., които трябва да знаете за електронната търговия

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Банките и електронната търговия - B2B

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети

Mаркетинг

Иновативен начин за привличане на клиенти

Новини

Amazon и неговата Бонус програма за препоръчване на марката

Mаркетинг

Примери и идеи за вашия уебсайт

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци