FinXP стартира RTPF

Post Images

Доставчикът на плащания и банкови услуги FinXP стартира плащания в реално време от FinXP (RTPF). Това е метод за плащане от акаунт към акаунт, който е насочен към онлайн търговци.
Базираната в Малта институция за електронни разплащания, казва че таксите и за транзакции са по-ниски от много други популярни алтернативни методи на плащане.
Онлайн плащанията стават все по-популярни през последната година, поради общия тласък на електронната търговия в Европа.
RPTF представя нещо различно на пазара
За да обслужват по-добре тези онлайн търговци, FinXP стартира RTPF. Ползите от разходите на тази нова услуга могат да бъдат значителни.Таксите за транзакции са не само по-ниски от таксите за обработка на карти, но могат да бъдат и по-ниски от таксите, начислявани от други популярни алтернативни методи на плащане.

С RTPF FinXP иска да запълни тази празнина на пазара. Това не е първото решение за плащане, което предлагат от FinXP. Компанията вече предлага няколко платежни и банкови решения, като например платежен шлюз с над 350 метода на плащане и IBAN акаунти, в които търговците могат да извършват и получават плащания. С RTPF сега предлагат ексклузивен метод на плащане, който въвежда нещо различно на пазара.

В момента плащанията в реално време от FinXP са достъпни само за търговци в Германия и Австрия, но компанията работи, за да ги направи достъпни и за останалата част на Европа до края на годината. Новото решение може да се използва за директни трансгранични плащания в реално време, радва се на много нисък риск от измами и не позволява връщане на плащания при поискване от плащащия (въпреки че може да е получил стоката или услугата, в PayPal вече има подобни случки). Това трябва да даде на търговците незабавно спокойствие при продажбите, казват от компанията.

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

Електронната търговия в Русия

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Един тест с ChatGPT OpenAI

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес

Новини

Dropshipping компании без членски такси

Новини

PayPal и таксите за транзакции

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Новини

Банките и електронната търговия - B2B