С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си

Post Images

Яндекс (Yandex), известен също като Google на Русия, се съгласи да купи онлайн моден търговец на дребно KupiVIP. С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си за електронна търговия на Yandex.Market. Сделката трябва да бъде завършена през третото тримесечие на тази година.
Yandex.Market е онлайн платформа, където както обикновените магазини, така и онлайн магазините показват продуктите, които предлагат. Уебсайтът се използва от над 17 милиона души всеки месец.
С обявеното придобиване на KupiVIP, Yandex.Market трябва да може да се разширява по-бързо на онлайн модния пазар. Според Яндекс този сектор е един от най-атрактивните в руския пейзаж за електронна търговия. Яндекс обяви плановете си да похарчи между 330 и 410 милиона евро за електронна търговия тази година.
Неговата онлайн платформа Yandex.Market е само една от многото онлайн услуги, които предлага, от реклами и търсения до лични приветствия и доставка на храна.
KupiVIP е онлайн моден търговец на дребно от Русия, който си партнира с над 3000 местни и чуждестранни доставчици, за да предложи модни артикули от над 1000 марки. Компанията за електронна търговия също има операции в Беларус и Казахстан.

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

Избор на Операционна Система за вашият компютър - Linux или Microsoft

Mаркетинг

Няколко елемента за жизнеспособен бизнес план

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Новини

Приложения за Android, които ви плащат реални пари