С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си

Post Images

Яндекс (Yandex), известен също като Google на Русия, се съгласи да купи онлайн моден търговец на дребно KupiVIP. С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си за електронна търговия на Yandex.Market. Сделката трябва да бъде завършена през третото тримесечие на тази година.
Yandex.Market е онлайн платформа, където както обикновените магазини, така и онлайн магазините показват продуктите, които предлагат. Уебсайтът се използва от над 17 милиона души всеки месец.
С обявеното придобиване на KupiVIP, Yandex.Market трябва да може да се разширява по-бързо на онлайн модния пазар. Според Яндекс този сектор е един от най-атрактивните в руския пейзаж за електронна търговия. Яндекс обяви плановете си да похарчи между 330 и 410 милиона евро за електронна търговия тази година.
Неговата онлайн платформа Yandex.Market е само една от многото онлайн услуги, които предлага, от реклами и търсения до лични приветствия и доставка на храна.
KupiVIP е онлайн моден търговец на дребно от Русия, който си партнира с над 3000 местни и чуждестранни доставчици, за да предложи модни артикули от над 1000 марки. Компанията за електронна търговия също има операции в Беларус и Казахстан.

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Mаркетинг

Наколко идеи за електронна търговия

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Новини

Вие сте на 16 години и искате да имате собствен електронен магазин ?

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз