С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си

Post Images

Яндекс (Yandex), известен също като Google на Русия, се съгласи да купи онлайн моден търговец на дребно KupiVIP. С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си за електронна търговия на Yandex.Market. Сделката трябва да бъде завършена през третото тримесечие на тази година.
Yandex.Market е онлайн платформа, където както обикновените магазини, така и онлайн магазините показват продуктите, които предлагат. Уебсайтът се използва от над 17 милиона души всеки месец.
С обявеното придобиване на KupiVIP, Yandex.Market трябва да може да се разширява по-бързо на онлайн модния пазар. Според Яндекс този сектор е един от най-атрактивните в руския пейзаж за електронна търговия. Яндекс обяви плановете си да похарчи между 330 и 410 милиона евро за електронна търговия тази година.
Неговата онлайн платформа Yandex.Market е само една от многото онлайн услуги, които предлага, от реклами и търсения до лични приветствия и доставка на храна.
KupiVIP е онлайн моден търговец на дребно от Русия, който си партнира с над 3000 местни и чуждестранни доставчици, за да предложи модни артикули от над 1000 марки. Компанията за електронна търговия също има операции в Беларус и Казахстан.

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Новини

Google и класирането на страници и текст – кратко и ясно

E-commerce софтуер

Какъв софтуер да изберем?

Новини

Новина от ЕК за електронната търговия

Новини

Видеото и електронната Търговия

Новини

OpenAI обявява нов AI модел, който превръща текст във видео

Mаркетинг

Безплатна доставка или бърза доставка

Новини

Мъртъв ли е Дропшипинга ? Можете ли все още да печелите през 2021 и 2022 г.?

Новини

Office Depot планира да се раздели на две Компании B2B и търговия на дребно.