С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си

Post Images

Яндекс (Yandex), известен също като Google на Русия, се съгласи да купи онлайн моден търговец на дребно KupiVIP. С придобиването Яндекс иска да подобри предлагането си за електронна търговия на Yandex.Market. Сделката трябва да бъде завършена през третото тримесечие на тази година.
Yandex.Market е онлайн платформа, където както обикновените магазини, така и онлайн магазините показват продуктите, които предлагат. Уебсайтът се използва от над 17 милиона души всеки месец.
С обявеното придобиване на KupiVIP, Yandex.Market трябва да може да се разширява по-бързо на онлайн модния пазар. Според Яндекс този сектор е един от най-атрактивните в руския пейзаж за електронна търговия. Яндекс обяви плановете си да похарчи между 330 и 410 милиона евро за електронна търговия тази година.
Неговата онлайн платформа Yandex.Market е само една от многото онлайн услуги, които предлага, от реклами и търсения до лични приветствия и доставка на храна.
KupiVIP е онлайн моден търговец на дребно от Русия, който си партнира с над 3000 местни и чуждестранни доставчици, за да предложи модни артикули от над 1000 марки. Компанията за електронна търговия също има операции в Беларус и Казахстан.

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз

Новини

Глобален Стандарт за онлайн продажба на Алкохол

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Mаркетинг

Това, което е старо, е ново

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии