Пазарите в Югоизточна Азия

Post Images

Анализатори и финансови експерти се фокусират върху пазарите в Югоизточна Азия от няколко години: регионът, който включва Бруней, Камбоджа, Индонезия, Лаос, Малайзия, Мианмар, Филипините, Сингапур, Тайланд и Виетнам, е дом на население от над 750 милиона души.

Индустрията за красота е сред категориите, водещи развитие в Югоизточна Азия, благодарение на система, която съчетава структурираната местна индустрия с привлекателността на луксозните и международни марки, като общата стойност на продажбите на дребно на продукти за красота и лична хигиена в региона достига 28 милиарда долара.

Тази сума ще расте с 2 -3 процента на година а може би и повече. Причината според нас е ,че там средната възраст на населението е около 30 -35 години. В „Стария Свят“ – Европа, населението застарява и за тази индустрия няма голямо бъдеще. Има и други фактори но няма да навлизаме в подробности защото темата ще стане твърде дълга.

Всъщност за хората, които се занимават с електронни продажби това е подсещане, че може да насочат продажбите си в този регион.

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Mаркетинг

Електронните магазини и продажбите на живо

Новини

PayPal и таксите за транзакции

Mаркетинг

Амазон или Уолмарт

Новини

Изкуствения Интелект и електронната търговия

Новини

Вие сте на 16 години и искате да имате собствен електронен магазин ?

Новини

Разширена реалност: Следващата голяма тенденция в електронната търговия

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи