има три начина за добавяне на това плащане във вашия сайт.

Post Images

За тази цел трябва да знаете, че има три начина за добавяне на това плащане във вашия сайт.

1. Coinbase
Coinbase е една от най-големите биткойн борси. Освен че позволява на редовните потребители да купуват и продават биткойн, използвайки своите кредитни карти и банкови сметки, Coinbase предлага и търговска услуга.
Можете да се регистрирате в услугата за търговци на платформата или като бизнес, или като физическо лице. Така или иначе ще можете да започнете да приемате плащания с биткойн на вашия сайт, които ще отидат директно във вашия акаунт в Coinbase. След това можете да използвате услугата, за да конвертирате тези монети и да ги изтеглите в банковата си сметка срещу такса от 1%. Освен това услугата е напълно безплатна и ако искате да запазите своите биткойни, няма такса за това.

2. BitPay

Точно като Coinbase, BitPay ви позволява да получавате биткойн плащания и да ги трансформирате в тегления от банка срещу такса от 1%.
BitPay си създаде име в тази област и е предпочитаният процесор за плащания с биткойн за платформи като Shopify и Steam. Той поддържа десетки интеграции с основни платформи и можете да го използвате, за да приемате еднократни плащания, да настройвате абонаменти и дори да получавате дарения. Освен това, той се грижи за фактурирането и воденето на записи вместо вас, което го прави идеален за уебсайтове, които искат решение „всичко в едно“.


3. Приемайте плащания без посредници

Една от основните точки за продажба на биткойн е, че не е нужно да разчитате на услуги на трети страни, за да ги използвате. Ако искате, можете да приемате плащания с биткойн на вашия уебсайт, без да се налага да преминавате през друга платформа.
Процесът е сравнително прост – просто генерирайте биткойн адрес за всяка продажба, която правите на вашия сайт, и предоставете инструкции за това колко пари трябва да изпратят хората. Ще получите монетите в портфейла си и можете да обработите поръчката веднага щом транзакцията бъде потвърдена.
Разбира се, ако използвате този метод, ще трябва сами да се погрижите за фактурирането и таксуването. Това е потенциално много работа, но премахва посредника. Това прави този метод идеален за уебсайтове, които трябва само да приемат плащания с биткойн от време на време или които имат малки обеми на продажби.

Като заключение.

Трудно е да се знае какво ще се случи с биткойн след няколко години. Засега обаче има смисъл да обмислите приемането на тази валута за плащания на вашия уебсайт, защото има много хора, които я използват. За щастие има много методи, които ви позволяват да започнете да приемате биткойн без много суетене и да продължите да работите както обикновено.

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

Новини

Трябва ли да оферирате безпланта доставка ?

Mаркетинг

WordPress добавки за маркетинг на съдържание

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Mаркетинг

Няколко съвета за успешен дропшипинг за начинаещи

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи