има три начина за добавяне на това плащане във вашия сайт.

Post Images

За тази цел трябва да знаете, че има три начина за добавяне на това плащане във вашия сайт.

1. Coinbase
Coinbase е една от най-големите биткойн борси. Освен че позволява на редовните потребители да купуват и продават биткойн, използвайки своите кредитни карти и банкови сметки, Coinbase предлага и търговска услуга.
Можете да се регистрирате в услугата за търговци на платформата или като бизнес, или като физическо лице. Така или иначе ще можете да започнете да приемате плащания с биткойн на вашия сайт, които ще отидат директно във вашия акаунт в Coinbase. След това можете да използвате услугата, за да конвертирате тези монети и да ги изтеглите в банковата си сметка срещу такса от 1%. Освен това услугата е напълно безплатна и ако искате да запазите своите биткойни, няма такса за това.

2. BitPay

Точно като Coinbase, BitPay ви позволява да получавате биткойн плащания и да ги трансформирате в тегления от банка срещу такса от 1%.
BitPay си създаде име в тази област и е предпочитаният процесор за плащания с биткойн за платформи като Shopify и Steam. Той поддържа десетки интеграции с основни платформи и можете да го използвате, за да приемате еднократни плащания, да настройвате абонаменти и дори да получавате дарения. Освен това, той се грижи за фактурирането и воденето на записи вместо вас, което го прави идеален за уебсайтове, които искат решение „всичко в едно“.


3. Приемайте плащания без посредници

Една от основните точки за продажба на биткойн е, че не е нужно да разчитате на услуги на трети страни, за да ги използвате. Ако искате, можете да приемате плащания с биткойн на вашия уебсайт, без да се налага да преминавате през друга платформа.
Процесът е сравнително прост – просто генерирайте биткойн адрес за всяка продажба, която правите на вашия сайт, и предоставете инструкции за това колко пари трябва да изпратят хората. Ще получите монетите в портфейла си и можете да обработите поръчката веднага щом транзакцията бъде потвърдена.
Разбира се, ако използвате този метод, ще трябва сами да се погрижите за фактурирането и таксуването. Това е потенциално много работа, но премахва посредника. Това прави този метод идеален за уебсайтове, които трябва само да приемат плащания с биткойн от време на време или които имат малки обеми на продажби.

Като заключение.

Трудно е да се знае какво ще се случи с биткойн след няколко години. Засега обаче има смисъл да обмислите приемането на тази валута за плащания на вашия уебсайт, защото има много хора, които я използват. За щастие има много методи, които ви позволяват да започнете да приемате биткойн без много суетене и да продължите да работите както обикновено.

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

Електронна Търговия – Събития през месец Май и Юни в Европа

Социални мрежи

TikTok пуска нова станция-TikTok Radio-в партньорство със SiriusXM и Pandora

Новини

Скрити опасности, които се крият в електронната търговия – за потребители

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

SEO

Какво е SEO за електронната търговия - структуриране на първа страница

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди

Mаркетинг

Ползването на Уикипедия като Маркетинг за Оптимизация ,SEO

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.