Web3 има потенциала да промени онлайн света

Post Images

Много от неговите поддръжници прогнозират, че web3 ще революционизира онлайн пазаруването за клиентите и ще предложи доходоносни възможности за бизнеса.

Как Web3 ще направи нещата по-лесни?

Web3 има потенциала да промени толкова много неща в онлайн света, какъвто го познаваме. В момента все още са водещи идеите и възможностите. Вероятно ще минат още няколко години, преди да видим кои от тях ще станат широко разпространени, конкретни реалности, които са от полза за всички онлайн. Но това, че не можем да сме сигурни как точно ще се развият нещата, не означава, че нямаме добра представа, какви възможности могат да се открият в електронната търговия.

По един или друг начин изглежда сигурно, че блокчейн технологията ще промени света през следващите години. Самоизпълняващият се код, който е в основата на тази технология, напълно ще промени идеята за доверие в търговията.

Досега изглеждаше като непрекъсната борба между новите техники за удостоверяване и все по-усъвършенствания свят на зловреден софтуер и измами. Безкрайната битка означава, че въпреки че интернет вече е навлязъл в повечето домове по света, все още има много хора, които се чувстват неудобно да пазаруват онлайн.

Използването на блокчейн ще означава, че транзакциите са извън ръцете на лица или компании. Първоначално това може да е малко потресаваща идея за непосветените. Въпреки това, след като хората започнат да разбират технологията и осъзнаят, че всеки компютър в мрежата наблюдава и извършва транзакциите, притесненията относно транзакциите в електронната търговия ще отшумят.

Това потенциално би могло да ускори продължаващото преминаване от физическо пазаруване към онлайн пазаруване. Освен това ще направи самия пазар на електронна търговия по-ефективен с по-малко пари, изтекли чрез непродуктивни разходи като измами и такси за връщане на плащания. Рационализирането на финансовата администрация може потенциално да бъде огромна полза в електронната търговия, която освобождава ресурси за инвестиции в други иновативни области.

Ние ще наблюдаваме бъдещето на Web3 ,което е може би съвсем скоро. Дали ще оправдае надеждите на бизнеса или няма ! Кой знее ?

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Новини

Google Променя 20% от всички етикети на заглавията при търсене

Новини

Онлайн инструменти за снабдяване, преценка и дропшипинг

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Новини

Защо да се инвестира в електронната търговия ?

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия