Coviewing (съвместното гледане) е един от инструментите на Oct8ne

Post Images

Coviewing (съвместното гледане) е един от инструментите на Oct8ne, създаден да помогне на посетителите на вашия уебсайт. Клиентът и продавачът визуализират продукта едновременно и в реално време. Този опит за поддръжка позволява на продавача да предостави цялата информация, от която потребителят може да се нуждае.
Следователно и двете страни визуализират един и същ продукт едновременно. Следователно навигацията е една и съща, включително взаимодействията. Всъщност, както клиентът, така и продавачът могат да взаимодействат с различните продукти. В някои случаи тази функция може да подобри потребителското опознаване на сайта, като представи различните функции, които предлага.
В случай, че агентът не може да отговори на един от въпросите на посетителя, е възможно да извърши прехвърляне. Тоест агентът може да прехвърли тази сесия за преглед на един от колегите си, така че последният да може да отговори на въпросите на потребителя.
Прехвърлянето е възможно не само между агенти, но и между комуникационни канали. Пример: агентът може по всяко време да премине от писмен разговор чрез чат към устен разговор по телефона. Това очевидно е възможно и в обратната посока.

Защо трябва да използвате coviewing ?

Тази функция е много полезна за онлайн магазини, обслужващи хора с увреждания, като слепи хора, които се нуждаят от помощ при онлайн пазаруване, или хора, които не са запознати с онлайн пазаруването и които се нуждаят от специална и персонализирана подкрепа.
Както знаем, опитът на клиентите и отношенията, които имате с клиента, стават все по-важни. Всъщност предоставянето на поддръжка, както и безпроблемно търсене в сайта , позволява на клиента да се чувства облагодетелстван от онлайн магазина. Както знаем, карайки потребителя да се чувства важен, се увеличава степента на конверсия, както и степента на задържане на потребителя в сайта.
Ако процесът на закупуване е в беда, следователно е възможно да се намесим и да подкрепим потребителя. Освен това обменът, независимо дали е текстов или устен, дава възможност за изграждане на връзка на доверие между вашия онлайн магазин и неговите посетители.

Предимствата на съвместното гледане ( coviewing)


За да се върнем към предимствата на съвместното гледане, можем да посочим няколко елемента, които, когато се прилагат с добро потребителско упътване дават възможност да се създаде пълно и ясно пазаруване за посетителя.

По този начин се позволява на потребителя бързо да поиска информация от отговорния агент. Всъщност, ако потребителят не намери това, което иска, поради претоварен дизайн, например, той ще напусне сайта, като по този начин ще напусне и навигацията. Още по-лошо, ако последният вече е напълнил кошницата си и някои от стъпките за финализиране са проблематични, то клиентът ще изостави пазаруването. По този

Новини

Производители и B2B платформи

SEO

Инструменти за създаване на резюмета на SEO съдържание

SEO

Няколко неща - които трябва да планирате в глобалното развитие за вашата електронна търговия

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Новини

PayPal може да бъде законно възпрепятстван да забранява хора заради техните политически възгледи

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България

Новини

Lightspeed Payments стартира в Европа

Новини

Електронната търговия е новото нормално

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

SEO

Съвети за оптимизирането за търсачките – DuckDuckGo