Глобална услуга за банкиране

Post Images

Глобална услуга за банкиране, разплащания и пазаруване Klarna пусна нова функция за пазаруване, която позволява на клиентите да плащат на вноски при всеки търговец, дори и да не предлага услугата.

Чрез новата функция на приложението за пазаруване клиентите могат да пазаруват от всеки онлайн търговец и да използват pay-in-3 на Klarna, разпределяйки плащанията чрез три безлихвени вноски директно в приложението, независимо дали търговецът е обявил подобно плащане на продукта в сайта си или не.
Начинат за пазаруване в приложението обхваща цялото пазаруване на дребно, „от намиране на продукт и търговец до управление на покупки и връщане“, обяснява Кларна.

Клиентите могат също да използват приложението, за да задават месечни бюджети и лични лимити на разходи, за да „поставят под контрол своите разходи“.

Други функции включват персонализирани списъци с желания и подбрано съдържание въз основа на интересите на потребителите и техните любими магазини, известия за спад на цените и списъци на търговци на дребно, за да могат потребителите да решат, от къде да купят любимия си продукт.

Главния изпълнителен директор на Klarna, казва : „В Klarna вярваме, че никой никога не трябва да плаща такси за кредитни карти или високи лихвени проценти и сега, благодарение на новата ни функция за пазаруване в приложението, те не трябва да го правят. Пазаруващите вече могат да взаимодействат с любимите си търговци, без да се налага да напускат приложението Klarna, за да създадат гладко, безопасно и без проблеми пазаруване.

„Нашето приложение на едно гише е бъдещето на пазаруването, то създава персонализирана услуга за всеки потребител и освобождава потребителите да плащат повече от цената на продукта.“

Функциите на приложението за пазаруване са налични на iOS и Android мобилни устройства във Великобритания. Функцията вече се предлага на други пазари, включително САЩ, Австралия и Швеция, където приложението се използва средно от 6,5 милиона души всеки месец, а функцията за плащане - по-късно без лихва - е използвана над 12,8 милиона пъти за закупуване с помощта на приложението.

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети

Новини

Алтернативи на Alibaba: няколко други начина за източник на продукти от Китай

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Новини

Българският електронен пазар

Новини

Електронната търговия на живо става основна

Новини

DMEXCO 2022: Изживейте новата ера на цифровите иновации

Mаркетинг

Какво е инфлуенсър маркетинг?

Новини

Електронна търговия - Берлин Експо 2023

Новини

Едно интервю за финансите и инфлацията с Питър Шиф

Mаркетинг

Нови инструменти за маркетинг в социалните медии за популяризиране на вашата марка