Глобална услуга за банкиране

Post Images

Глобална услуга за банкиране, разплащания и пазаруване Klarna пусна нова функция за пазаруване, която позволява на клиентите да плащат на вноски при всеки търговец, дори и да не предлага услугата.

Чрез новата функция на приложението за пазаруване клиентите могат да пазаруват от всеки онлайн търговец и да използват pay-in-3 на Klarna, разпределяйки плащанията чрез три безлихвени вноски директно в приложението, независимо дали търговецът е обявил подобно плащане на продукта в сайта си или не.
Начинат за пазаруване в приложението обхваща цялото пазаруване на дребно, „от намиране на продукт и търговец до управление на покупки и връщане“, обяснява Кларна.

Клиентите могат също да използват приложението, за да задават месечни бюджети и лични лимити на разходи, за да „поставят под контрол своите разходи“.

Други функции включват персонализирани списъци с желания и подбрано съдържание въз основа на интересите на потребителите и техните любими магазини, известия за спад на цените и списъци на търговци на дребно, за да могат потребителите да решат, от къде да купят любимия си продукт.

Главния изпълнителен директор на Klarna, казва : „В Klarna вярваме, че никой никога не трябва да плаща такси за кредитни карти или високи лихвени проценти и сега, благодарение на новата ни функция за пазаруване в приложението, те не трябва да го правят. Пазаруващите вече могат да взаимодействат с любимите си търговци, без да се налага да напускат приложението Klarna, за да създадат гладко, безопасно и без проблеми пазаруване.

„Нашето приложение на едно гише е бъдещето на пазаруването, то създава персонализирана услуга за всеки потребител и освобождава потребителите да плащат повече от цената на продукта.“

Функциите на приложението за пазаруване са налични на iOS и Android мобилни устройства във Великобритания. Функцията вече се предлага на други пазари, включително САЩ, Австралия и Швеция, където приложението се използва средно от 6,5 милиона души всеки месец, а функцията за плащане - по-късно без лихва - е използвана над 12,8 милиона пъти за закупуване с помощта на приложението.

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Социални мрежи

Snapchat публикува нов доклад относно нарастващите тенденции за одобрението на AR или Обогатена реалност.

Новини

Google предупреждава служителите: Бъдете внимателни, когато използвате Bard

Mаркетинг

Съвети относно имената на домейните

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Новини

Защо електронната търговия може да процъфтява с почти нулеви данни за клиентите си ?!

Новини

Новости в електронните продажби

Mаркетинг

Електронна търговия и Имейл маркетинг

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време