Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките

Новини

Работни места в ЕС – електронна търговия

Новини

Предпочитани начини на плащане в Европа 2021 г.

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Новини

Amazon и неговата Бонус програма за препоръчване на марката

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)

Mаркетинг

По -тъмна страна на маркетинга с влияние в електронната търговия