Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

Новини

Електронната търговия в Европа

Новини

Събития за електронна търговия 2022

SEO

Технически SEO практики за сайтове за електронна търговия – само за Google

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Новини

Предпочитани начини на плащане в Европа 2021 г.

Новини

Новини от Германия и Нидерландия

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021

SEO

Съвети за оптимизирането за търсачките – DuckDuckGo