Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

Mаркетинг

Съвети относно имената на домейните

Социални мрежи

Как изглежда функцията за персонализация на eBay ?

Новини

Електронна Търговия – Събития през месец Май и Юни в Европа

Mаркетинг

Новите инструменти за изкуствен интелект в електронната търговия

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Mаркетинг

Електронна търговия и Имейл маркетинг

Новини

Сенчестия код - създава риск за деветдесет и девет процента от уебсайтовете – кой нарича така Отворения Код

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

Защо да се инвестира в електронната търговия ?

Новини

ЕС дава на Google 2 месеца, за да подобри резултатите от търсенето на хотели и полети