Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Новини

eBay забранява на продавачите да обявяват ремонтирани телефони за продажба

Социални мрежи

Как изглежда функцията за персонализация на eBay ?

Mаркетинг

Маркетинга през 2024 г

Mаркетинг

Добавяне на SMS към маркетинг за електронна търговия

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Новини

Европейската комисия публикува съобщение относно данъчното облагане на бизнеса за 21 -ви век

Новини

По-бързо, по-евтино, по-екологично !

Mаркетинг

Застраховането и електронната търговия

Mаркетинг

WordPress добавки за маркетинг на съдържание