Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

Mаркетинг

Използване на електронна книга (ebook) от B2B за нови потенциални клиенти

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Септември: събитията за електронна търговия в Европа

Новини

Някои особености в eBay

Mаркетинг

Няколко елемента за жизнеспособен бизнес план

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Новини

Електронната търговия на живо става основна

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?