Lightspeed обяви стартирането

Post Images

Lightspeed обяви стартирането на Lightspeed Payments в Европа.Отначало това решение за плащане стартира за търговци в хотелиерствотно в Обединеното кралство. Скоро тя ще бъде достъпна за търговци на дребно. Скоро ще последват и други европейски пазари.
С Lightspeed Payments малкият и средният бизнес в хотелиерството получават достъп до функционалности, които се оказаха решаващи в глобалната пандемия, включително мобилни и безконтактни плащания.
Скоро в шест държави в Европа стартира услугата.
Това ще се случи за клиентите на Lightspeed във Франция, Белгия, Холандия, Германия и Швейцария. Lightspeed Payments стартира за първи път в САЩ и Канада през 2018 г.
Lightspeed е доставчик на POS и електронна търговия софтуер от Канада. Първоначално той е насочен само към физически търговци, но с придобиването на холандския доставчик на софтуер за електронна търговия SEOshop през 2015 г. стартира Lightspeed eCom. Това софтуерно решение е насочено към онлайн търговци, но е създадено специално за търговци на дребно с многоканален бизнес. Софтуерът дава възможност на търговците да вземат решения за обслужване в магазина, да синхронизират своя онлайн и офлайн магазин, да използват интегрираната програма за всички възможни случаи, дори за определяне на награди към даден клиент

Новини

По-бързо, по-евтино, по-екологично !

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

SEO

Препоръки за начинаещи електронни търговци

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин

Новини

Електронна търговия - Берлин Експо 2023

Социални мрежи

Социалните медии за вашия магазин за електронна търговия

Новини

Електронната търговия на живо става основна

Новини

Новите правила на Gmail

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?