Точната информация за продукта е важна

Post Images

Точната информация за продукта е важна при онлайн пазаруването, според 94 процента от потребителите. Спрямо миналата година това е ръст от 11 процента. Липсата на добра информация за продукта дори кара 53 процента от купувачите да искат да пазаруват другаде.

Миналата година проучване показва, че 83 процента от онлайн купувачите намират информацията за продукта важна при решенията си за покупка.

Данните за екология също са важни.

Данните показват, че 82 процента от купувачите смятат, че виждането на екологичните данни на даден продукт е важно или съществено при пазаруване онлайн. Ясно е, че марките трябва да превърнат устойчивостта в основен принцип на всеки дигитален рафт, с екологичните характеристики на продукта.

Това включва снабдяване със суровини, трудови практики и всякакви рециклирани материали. Той трябва също да включва местни разпоредби за устойчивост, ако е приложимо. Но устойчивостта надхвърля цифровия рафт. Според доклада марките трябва да обмислят рециклируеми опаковки и въглеродно неутрални куриери, за да направят пътуването в електронната търговия по-устойчиво.

Опции при представяне на детайлите на продукта

Освен че разполагат с точна информация за продукта, магазините могат да помислят и за различните начини за представяне на подробности за продукта. Малко мнозинство от 39 процента от потребителите предпочитат писмените описания на продуктите. Изображенията са на второ място (25 процента), следвани от оценките на клиентите (18 процента). Още по-малка група предпочита видеоклипове на продукти (12%).

Може би трябва комбинирано представяне на даден продукт за да има повече продажби !

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Енергетика и инфлация – Европа трябва да сведе до минимум щетите за потребителите

Mаркетинг

По -тъмна страна на маркетинга с влияние в електронната търговия

Mаркетинг

Иновативен начин за привличане на клиенти

Новини

Нови стратегии за реклама без бисквитки и причините затова

Новини

Яндекс придобива KupiVIP

SEO

Съвети за оптимизирането за търсачките – DuckDuckGo

Новини

30 години Linux и началото на дигитализацията

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес

Mаркетинг

Защо и как да използвате емоционално съдържание за вашия сайт за електронна търговия