Точната информация за продукта е важна

Post Images

Точната информация за продукта е важна при онлайн пазаруването, според 94 процента от потребителите. Спрямо миналата година това е ръст от 11 процента. Липсата на добра информация за продукта дори кара 53 процента от купувачите да искат да пазаруват другаде.

Миналата година проучване показва, че 83 процента от онлайн купувачите намират информацията за продукта важна при решенията си за покупка.

Данните за екология също са важни.

Данните показват, че 82 процента от купувачите смятат, че виждането на екологичните данни на даден продукт е важно или съществено при пазаруване онлайн. Ясно е, че марките трябва да превърнат устойчивостта в основен принцип на всеки дигитален рафт, с екологичните характеристики на продукта.

Това включва снабдяване със суровини, трудови практики и всякакви рециклирани материали. Той трябва също да включва местни разпоредби за устойчивост, ако е приложимо. Но устойчивостта надхвърля цифровия рафт. Според доклада марките трябва да обмислят рециклируеми опаковки и въглеродно неутрални куриери, за да направят пътуването в електронната търговия по-устойчиво.

Опции при представяне на детайлите на продукта

Освен че разполагат с точна информация за продукта, магазините могат да помислят и за различните начини за представяне на подробности за продукта. Малко мнозинство от 39 процента от потребителите предпочитат писмените описания на продуктите. Изображенията са на второ място (25 процента), следвани от оценките на клиентите (18 процента). Още по-малка група предпочита видеоклипове на продукти (12%).

Може би трябва комбинирано представяне на даден продукт за да има повече продажби !

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Новини

B2B намери фирми за Вградени финанси

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Новини

Потребителите намаляват несъществените покупки на дребно

Новини

Как може електронната търговия да се възползва от Web3

Новини

За Европейската Електронна Търговия - EuroCommerce