Точната информация за продукта е важна

Post Images

Точната информация за продукта е важна при онлайн пазаруването, според 94 процента от потребителите. Спрямо миналата година това е ръст от 11 процента. Липсата на добра информация за продукта дори кара 53 процента от купувачите да искат да пазаруват другаде.

Миналата година проучване показва, че 83 процента от онлайн купувачите намират информацията за продукта важна при решенията си за покупка.

Данните за екология също са важни.

Данните показват, че 82 процента от купувачите смятат, че виждането на екологичните данни на даден продукт е важно или съществено при пазаруване онлайн. Ясно е, че марките трябва да превърнат устойчивостта в основен принцип на всеки дигитален рафт, с екологичните характеристики на продукта.

Това включва снабдяване със суровини, трудови практики и всякакви рециклирани материали. Той трябва също да включва местни разпоредби за устойчивост, ако е приложимо. Но устойчивостта надхвърля цифровия рафт. Според доклада марките трябва да обмислят рециклируеми опаковки и въглеродно неутрални куриери, за да направят пътуването в електронната търговия по-устойчиво.

Опции при представяне на детайлите на продукта

Освен че разполагат с точна информация за продукта, магазините могат да помислят и за различните начини за представяне на подробности за продукта. Малко мнозинство от 39 процента от потребителите предпочитат писмените описания на продуктите. Изображенията са на второ място (25 процента), следвани от оценките на клиентите (18 процента). Още по-малка група предпочита видеоклипове на продукти (12%).

Може би трябва комбинирано представяне на даден продукт за да има повече продажби !

Новини

Office Depot планира да се раздели на две Компании B2B и търговия на дребно.

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Новини

Трябва ли да оферирате безпланта доставка ?

Новини

Новини от Германия и Нидерландия

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Новини

По-бързо, по-евтино, по-екологично !

Новини

Доверителен знак за електронна търговия в Европа

Mаркетинг

Това, което е старо, е ново

Новини

Мъртъв ли е Дропшипинга ? Можете ли все още да печелите през 2021 и 2022 г.?

Новини

Яндекс придобива KupiVIP