Post Images

Мъртъв ли е дропшипинга ?! Един от най-големите бизнес модели за електронна търговия, който направи хората милионери, просто седейки в домовете си и продавайки продукти ; не може да умре толкова скоро ... Така ли е? Нека да разберем, все още ли е печеливш дропшипингът!


Технологията е нож с две остриета: от една страна, тя е от полза за потребителите и носи нови начини за водене на бизнес; от друга страна, той отменя старите методи толкова бързо, колкото създава нови. Например, оптимизацията за търсачки (SEO) беше доста лесна преди около 10 години. Но сега, тъй като Google пусна стотици актуализации с течение на времето, методите за класиране на уебсайтове са напълно променени.

Връщайки се към дропшипинга, ще трябва да анализираме различни жизнеспособни методи на дропшипинг, да търсим магазини, които все още процъфтяват под дропшипинг банера, и да търсим маркетингови платформи, които улесняват дропшипинга за потребителите.

Хората често питат дали AliExpress дропшипингът е мъртъв. Един от начините да определите дали е мъртъв или не е чрез търсене в неговата тенденция в Google.

И ако проверите тенденциите на Google за САЩ, ще забележите, че все повече хора в САЩ търсят термини за дропшипинг.

Тенденцията подчертава петгодишните данни и показва колко популярна е станала само през последните няколко години. Това също така представя още едно схващане, че дропшипингът е бил бизнес, преди AliExpress да стане популярен


Дропшипинг - струва ли си?


Ако искате да спечелите достойни доходи, като стартирате страничен бизнес, тогава дропшипингът определено си заслужава. Ако обаче искате да спечелите много пари за кратък период от време, тогава дропшипингът определено не си заслужава. За да работи успешно дропшипингът, ще трябва да инвестирате време, пари и усилия.


Ще умре ли Дропшипинга през 2021 или 2022 г

С една дума, не. Има няколко статистически данни, които показват, че дропшипинг индустрията е наситена, но все още има много потенциал и не е близо до смъртта. Очаква се до 2025 г. пазарната оценка на дропшипинг индустрията да достигне 557,9 млрд. Долара. А има и още:


Приблизително 27% от онлайн търговците използват дропшипинг. С дропшипинга може да спечели приблизително 50% повече печалба в сравнение ако държите собствени стокови наличности.

Всяка година има нова дискусия за това, че дропшипингът става мъртъв. Това обаче не е така, защото дропшипърите обикновено не умират, а променят начина си на работа. Преди няколко години само AliExpress беше единственият крал в дропшипинга. С течение на времето нещата се промениха и дропшипърите вече директно се договарят с търговците на едро за техните продукти.

Факт е , че дропшипингът все още нараства и през 2021 година! Всъщност това е подходящият момент да започнете вашия бизнес с дропшипинг. Защото все повече хора купуват онлайн. Защото производителите разбират, че с помощта на дропшипинга увеличават продажбите си. Всички тенденции са във ваша полза.

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

SEO

Препоръки за начинаещи електронни търговци

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Mаркетинг

AI инструменти за лого и брандиране

Новини

PayPal може да бъде законно възпрепятстван да забранява хора заради техните политически възгледи

SEO

ChatGPT и вашия електронен магазин

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Mаркетинг

Как да продавате вашите картини и снимки онлайн ?