Предстоят още спасителни програми

Post Images

Ние само предаваме това, което са казали други хора, който разбират от банки и финанси.

Ето в резюме прогнозите :

Повишаването на лихвените проценти от Фед би било умишлено разрушаване на банковата система
Това звучи като конспирация.

Авторът и изследовател Едуард Дауд се появи в Шоуто на Алекс Джоунс, за да обсъди откритията си относно умишленото разрушаване на банковата система с цел налагане на контрол върху цифровата валута върху населението. Това звучи като конспирация, но дали е така !
За повече информация вижте самато видео.

Питър Шиф: Предстоят още спасителни програми

Много хора от мейнстрийма изглежда смятат, че кризата е отминала. Но един по-внимателен поглед към състоянието на банковата система разкрива, че тези две банки са само върхът на айсберга. Питър Шиф се появи в NewsMax Wake Up America, за да говори за финансовата криза. Той каза, че предстоят още спасителни програми.

Питър подчерта, че проблемът не е само в две изолирани банки, които фалират, като каза, че повечето американски банки са технически несъстоятелни.
Един от домакините отбеляза, че Silicon Valley Bank е подала молба за фалит по глава 11 и попита „какво ще се случи след това?“

„Мисля, че това, което ще се случи след това, за съжаление, е още спасяване. Вече спасихме няколко банки и техните големи вложители. Президентът на Съединените щати се преструва, че това не струва на никого пари. Ще струва на всички! Защото инфлацията е начинът, по който плащаме за това.
Питър посочи, че балансът на Фед вече се взривява.

„Банковата сметка на всеки сега е изложена на по-голям риск от всякога, може би не защото вашата банка ще фалира, защото правителството не позволява това да се случи, а защото банковата сметка на всеки ще загуби стойност. Инфлацията ще унищожи стойността на спестяванията на всички."
Домакинът посочи, че някои затруднени банки се спасяват от по-големи банки. Питър каза, че е важно да запомните, че много от тези по-големи банки получават пари от Федералния резерв.

Това е накратко положението. И разбира се ще има последици за повечето страни в света. Има и „конспирации“ както се казва но обикновено конспирациите се оказват истина.
Кой знае ?
Така или иначе скоро ще научим.

Новини

Енергетика и инфлация – Европа трябва да сведе до минимум щетите за потребителите

Новини

Електронна Търговия – Събития през месец Май и Юни в Европа

Mаркетинг

Купувачите и натрапчивите реклами

SEO

Инструменти за създаване на резюмета на SEO съдържание

Новини

YouTube също се включи в пазаруването на живо

Социални мрежи

Instagram работи върху нова опция за плащане на бонуси

Социални мрежи

TikTok идеи за електронна търговия

Новини

Европейският парламент с нови недомислени правила

SEO

Съвети за оптимизирането за търсачките – DuckDuckGo

Новини

Българският електронен пазар