Нов китайски модел за генериране на видео цензурира политически чувствителни теми

Post Images

Нов мощен AI модел за генериране на видео стана широко достъпен, но има една уловка: моделът изглежда цензурира теми, считани за твърде политически чувствителни от правителството в страната му на произход, Китай. Това разбирасе е добре няма да се генерира видео с политически теми оскърбяващи политическите лидери в Китай.

Моделът Kling, разработен от базираната в Пекин компания Kuaishou, стартира в списъка за чакане по-рано през годината за потребители с китайски телефонен номер. Днес тя беше пусната за всеки, който желае да се регистрира. След като се регистрират, потребителите могат да въвеждат описание, за да може моделът да генерира петсекундни видеоклипове на това, което са задали като описание.

Kling работи почти както се рекламира. Неговите 720p видеоклипове, чието генериране отнема минута или две, не се отклоняват твърде много от зададеното описание. И изглежда, че Kling симулира физика, като шумолене на листа и течаща вода, както и модели за генериране на видео като Gen-3 на Runway от AI и Sora на OpenAI.

Но Kling категорично няма да генерира клипове за определени теми. Изглежда, че филтрирането се извършва само на ниво зададено описание. Kling поддържа анимиране на неподвижни изображения и без оплаквания ще генерира видео на портрет.

Може да разгледате и научите повече тук : https://klingai.com/

Новини

Най-добрите професии в електронната търговия за печелене на големи пари

Новини

Септември: събитията за електронна търговия в Европа

Социални мрежи

Meta планира да оспори антитръстовите обвинения, отправени срещу нея от Европейския съюз

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Новини

Глобалните повишения на лихвените проценти рискуват да задействат глобална дългова бомба

Новини

Бисквитките и Рекламата

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Изкуствения Интелект и електронната търговия

Новини

B2B намери фирми за Вградени финанси