На B2B мебелния пазар, наскоро се появи уеб базиран инструмент Snapshot

Post Images

В статията :
"Разширена реалност: Следващата голяма тенденция в електронната търговия”
Разгледахме бъдещето на електронната търговия. Това бъдеще е вече тук. И фирми в мебелния бранш бързат да улеснят купувачите с визуализации в реално време.

От Hello Raye искат да направят бърз, рентабилен и лесен за използване начин за мебелните марки да създават красиви фотографски снимки на CGI, използвайки техните съществуващи 3D активи. От Rustic Deco също имат подобни намерения и работят по въпроса.

На B2B мебелния пазар, наскоро се появи уеб базиран инструмент Snapshot. Този инструмент позволява на клиентите си да виждат някои от персонализираните 3D проектирани активи и 4k HD визуализации в реално време.
Според тях този нов продукт ще помогне на марките за мебели и декори да имат лесна персонализация на своите 3D файлове в мрежата. Това ще сведе до минимум необходимостта от инсталиране на всякакъв вид нов софтуер или изисквания за приставки.

Този иновативен инструмент се предлага с по-добро осветление, материали и по-високо качество на изобразяване. Клиентите могат бързо и удобно да изграждат и променят слоевете за 3D активите. Това ще им помогне да останат организирани и иновативни. В същото време те могат да произвеждат изображения в 3D без никакви познания или разбиране на 3D софтуер или езици за програмиране.

Според докладите променящото се лице на пазара на B2B търговията и в света на мебелите се вижда бърз напредък. Но за тези сектори бързата миграция към онлайн платформи може да бъде предизвикателство. Бизнес купувачите често предпочитат да излязат (офлайн) в обикновен магазин, когато става въпрос за разглеждане на потенциални продукти.

Но както и да е, това скоро ще се случи и не само ще се използва в B2B но и в B2C платформите за онлайн търговия. Това е бъдещето на електронната търговия. И потребителите ще се променят също.!

Новини

Енергетика и инфлация – Европа трябва да сведе до минимум щетите за потребителите

Mаркетинг

Използване на електронна книга (ebook) от B2B за нови потенциални клиенти

Новини

По-бързо, по-евтино, по-екологично !

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Новини

Накратко за Office Depot и Staples– какво става ? (обновена)

Mаркетинг

Видове услуги за електронната търговия – информация за начинаещи

Новини

Новости в електронните продажби

Социални мрежи

Instagram се опитва да направи маркетинга на инфлуенсъра по-забележим

Новини

Глобалните повишения на лихвените проценти рискуват да задействат глобална дългова бомба

Новини

Електронната търговия в Европа