„Горивото“ за глобалната експанзия

Post Images


ParcelLab, (който работи с онлайн търговци на дребно),
както и кръг за финансиране, воден от прозорливи Партньори са събрали 92 милиона евро . С тези пари те искат да направят глобална екпанзия и да подобрят своя нов портал за връщане на продуктите.
Съгласно Endeit Capital , който помогнаха за набиране на капитала и тимът на ParcelLab имат ясна цел за бъдещето , да предлагат на своите клиенти най-добрите в класа си продукти от световен мащаб.
„Техният екип е идеалният пример за интернет предприемачи, които искаме да подкрепим: предприемачи, които могат да стимулират промяната, за да направят Европа по-конкурентоспособна и които имат амбицията да станат лидери на световния пазар“ – казват от Endeit Capital.
Компанията е основана в Германия през 2015 г., за да предложи онлайн решение за наблюдение на колети, както и целенасочена комуникация с клиентите по време на процеса на доставка. Известни марки като Ikea, Farfetch и Lidl са си партнирали с ParcelLab.

„Горивото“ за глобалната експанзия (92 милиона евро)

С новото финансиране ParcelLab иска да стимулира глобалната си експанзия, да подкрепи разработването на нови продукти и допълнително да подобри напредъка на портала за връщане, който наскоро пусна. Германската компания също ще наеме повече хора, които да се присъединят към екипа. Сега компанията има офиси в Ню Йорк, Мюнхен, Лондон и Париж.
Всеки ден ParcelLab наблюдава над три милиона пратки на ден, активно управлява с оперативния си опит в 153 държави, изпраща около седем милиона имейла и проследява данните за доставка от над 150 превозвачи по целия свят.
Всичко това скоро ще се промени с това „гориво“ от 92 милиона евро !

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз

Новини

Накратко за състоянието на банките и финансите - истина или конспирации

Новини

ЕС се нуждае от нови правила за ДДС

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Mаркетинг

Инструменти и софтуер за електронна търговия за стартиращи фирми

Социални мрежи

Facebook обявява набор от нови функции за електронна търговия

Mаркетинг

Каква е разликата между B2B и B2C в електронната търговия?

Mаркетинг

Видове услуги за електронната търговия – информация за начинаещи