Достатъчно е да имате идея и да се постараете да я реализирате

Post Images

Не трябва ли да получавате заплащане, когато фирмите използват вашата лична информация, събрана от интернет?
Колко струват вашите личните данни, публикувани онлайн?

Бихте ли регистрирали личните си данни, така че да Ви плащат, когато компаниите Ви проследяват и използват Вашите собствени данни, за да Ви насочват за реклами?


От това разбира се няма да направите купчина пари, поне докато концепцията не бъде възприета по -широко.Тогава бихте могли да спечелите значителен пасивен доход с много малко усилия.

Иновативната програма за регистриране на информация на Invisibly има потенциала да се превърне в онлайн игра за промяна на играта в рекламната индустрия.

В момента големите технологични компании и рекламната индустрия използват информация за личните ви данни безплатно. И двете организации печелят много от вашите данни за целенасочени рекламни цели.

Те не ви предлагат и стотинка като компенсация за използването на личните ви данни сега. Но това вероятно ще се промени, тъй като потребителите стават все по -категорични за грубата кражба и използването на личните им данни.

Очаква се , че регистрацията в този канал за пасивен доход е една възможност за това, което би могло да се превърне в основна тенденция за печалба от личните ви данни.

Разширяването на ролята на компанията в защитата на лицензирани потребителски данни от тайно използване без плащания е непосилно за Invisibly. От „Invisibly“ казват , че биха искали компанията да реши целия проблем с поверителността на данните. Но е много трудно да спрете други компании да използват вашите данни без да ви се плаща.
Но кай знае ?! В бъдеще това може и да стане факт. Възможно е да се появят и други подобни компании и процеса да завърши в полза на потребителите.

Тази идея на „ Invisibly“ показава, че има все още незаети ниши в онлайн бизнеса. Достатъчно е да имате идея и да се постараете да я реализирате.

Новини

Доверителен знак за електронна търговия в Европа

Mаркетинг

Няколко съвета за успешен дропшипинг за начинаещи

Новини

Вие сте на 16 години и искате да имате собствен електронен магазин ?

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021

SEO

Инструменти за създаване на резюмета на SEO съдържание

Новини

Amazon и неговата Бонус програма за препоръчване на марката

Социални мрежи

TikTok пуска нова станция-TikTok Radio-в партньорство със SiriusXM и Pandora

Новини

Какво представлява Интернет на нещата ? (въпроси и отговори)

Mаркетинг

Това, което е старо, е ново