Като потребители винаги плащаме за услуги

Post Images

Като потребители винаги плащаме за услуги като изтегляне на платени игри, приложения, гледане на филми и много други. Но ако приложението ви плаща реални пари, това е интересно. Да, някои приложения ви плащат реални пари. Нека да разгледаме някои приложения, които ви плащат реални пари.


MooCash е обратното на slidejoy, в slidejoy печелим пари чрез заключващ екран, но в moo cash печелим пари за отключване на екрана (плъзнете наляво и изчакайте офертите). Печелим точки, когато отключваме екрана и чакаме офертите. За спечелените пари, виж в readme в PayPal ,как да се превърнат в реални пари. MooCash предлага предложения като гледане на кратко видео, изтегляне на приложения и др. Когато потребителят гледа това видео или изтегля приложения, той или тя печели точки-пари, след което конвертира в реални пари.

Cointiply е подобен на swagbucks, но в съчетание печелим пари под формата на биткойни, които се превръщат в реални пари чрез някакъв уебсайт като CoinBase и Binance. Какъв вид задача се предоставя в cointiplay: като правите проучвания, изтегляте и инсталирате приложения, играете игри и гледате видео реклами.


Google’s Opinion Reward
Награда за мнението ви - Google

В приложението за възнаграждение на мнението ви, на google не можете да печелите истински пари, но печелите точки за награди в google play, които могат да се използват за придобиване на приложения, книги с игри, музика и филми в google play store. В приложението за мнение на Google попълвате анкети всяка седмица (30 до 40 анкети всяка седмица). Можете също така да дадете своите мнения за различни продукти на Google.

FeaturePoints

FeaturePoint е платил над 5 милиона долара от пускането си през 2012 г. Можете да печелите пари за изпробване на безплатни приложения, попълване на анкети, пазаруване онлайн и други, за да печелите пари и точки. Използвайте точките си в различни платформи като PayPal, за да ги конвертирате в реални пари ( също така и в Amazon, Google Play, Xbox, PlayStation )и много други.

AttaPoll - Платени анкети

В AttaPoll получавате заплащане за отговаряне на случайни анкети. Можете да печелите пари от попълване на анкети. AttaPoll ви свързва с широк кръг организации, които търсят вашите възгледи и мнения. Участвайки в тези видове проучвания, вие ще им помогнете да разработят нови продукти и услуги или да подобрят съществуващите.

Viggle

Невероятно но: Представете си, че печелите пари, докато гледате видеоклипове в Netflix, Amazon и Hulu. И е вярно, в Viggile вземете награда за гледане на любимите си предавания и филми на живо по телевизията или на доставчици като Netflix, Amazon и Hulu, за да печелите точки на Perk. Viggle, задвижван от Perk, програмата за мобилни награди №1. Можете да обменяте вашите Perk точки за реални награди. Може да осребрявайте получените точки в водещи марки като Amazon, PayPal, Walmart и над 200+ други!

AppKarma - с награди и подаръчни карти

Karma Play ви позволява да печелите ежедневни награди за игра с приложенията, които сте инсталирали. Инсталирайте приложението, пазете го и играйте с него всеки ден, за да печелите ежедневни награди.

appKarma ви позволява да печелите пари в брой и карти за подарък, за игра с приложения.

Swagbucks

Swagbucks се предлага като уеб приложение, а също и приложение за смартфон в магазина за приложения за Android и ви плаща реални пари. Ако обичате да участвате в анкети и отговаряте на въпроси. Swagbaucks ви плаща пари, като прави анкети, за гледне на видеоклипове и отговаряте на въпроси и играете игри. Swagbucks предлагат безкрайни проучвания и може да печелите пари, както искате, няма ограничение.

Не съм проверил лично тези приложения, но имат положителни отзиви.

Винаги може да ги тествате или не !? Вие решавате .

Mаркетинг

Примери за бизнес етика и най-добри практики при рекламиране

Mаркетинг

Съвети относно имената на домейните

SEO

Как да оптимизирате заглавните етикети за вашия сайт ?

Mаркетинг

Иновативен начин за привличане на клиенти

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

Mаркетинг

Как да продавате вашите картини и снимки онлайн ?

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

Един тест с ChatGPT OpenAI

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Новини

Електронната търговия на живо става основна