Като потребители винаги плащаме за услуги

Post Images

Като потребители винаги плащаме за услуги като изтегляне на платени игри, приложения, гледане на филми и много други. Но ако приложението ви плаща реални пари, това е интересно. Да, някои приложения ви плащат реални пари. Нека да разгледаме някои приложения, които ви плащат реални пари.


MooCash е обратното на slidejoy, в slidejoy печелим пари чрез заключващ екран, но в moo cash печелим пари за отключване на екрана (плъзнете наляво и изчакайте офертите). Печелим точки, когато отключваме екрана и чакаме офертите. За спечелените пари, виж в readme в PayPal ,как да се превърнат в реални пари. MooCash предлага предложения като гледане на кратко видео, изтегляне на приложения и др. Когато потребителят гледа това видео или изтегля приложения, той или тя печели точки-пари, след което конвертира в реални пари.

Cointiply е подобен на swagbucks, но в съчетание печелим пари под формата на биткойни, които се превръщат в реални пари чрез някакъв уебсайт като CoinBase и Binance. Какъв вид задача се предоставя в cointiplay: като правите проучвания, изтегляте и инсталирате приложения, играете игри и гледате видео реклами.


Google’s Opinion Reward
Награда за мнението ви - Google

В приложението за възнаграждение на мнението ви, на google не можете да печелите истински пари, но печелите точки за награди в google play, които могат да се използват за придобиване на приложения, книги с игри, музика и филми в google play store. В приложението за мнение на Google попълвате анкети всяка седмица (30 до 40 анкети всяка седмица). Можете също така да дадете своите мнения за различни продукти на Google.

FeaturePoints

FeaturePoint е платил над 5 милиона долара от пускането си през 2012 г. Можете да печелите пари за изпробване на безплатни приложения, попълване на анкети, пазаруване онлайн и други, за да печелите пари и точки. Използвайте точките си в различни платформи като PayPal, за да ги конвертирате в реални пари ( също така и в Amazon, Google Play, Xbox, PlayStation )и много други.

AttaPoll - Платени анкети

В AttaPoll получавате заплащане за отговаряне на случайни анкети. Можете да печелите пари от попълване на анкети. AttaPoll ви свързва с широк кръг организации, които търсят вашите възгледи и мнения. Участвайки в тези видове проучвания, вие ще им помогнете да разработят нови продукти и услуги или да подобрят съществуващите.

Viggle

Невероятно но: Представете си, че печелите пари, докато гледате видеоклипове в Netflix, Amazon и Hulu. И е вярно, в Viggile вземете награда за гледане на любимите си предавания и филми на живо по телевизията или на доставчици като Netflix, Amazon и Hulu, за да печелите точки на Perk. Viggle, задвижван от Perk, програмата за мобилни награди №1. Можете да обменяте вашите Perk точки за реални награди. Може да осребрявайте получените точки в водещи марки като Amazon, PayPal, Walmart и над 200+ други!

AppKarma - с награди и подаръчни карти

Karma Play ви позволява да печелите ежедневни награди за игра с приложенията, които сте инсталирали. Инсталирайте приложението, пазете го и играйте с него всеки ден, за да печелите ежедневни награди.

appKarma ви позволява да печелите пари в брой и карти за подарък, за игра с приложения.

Swagbucks

Swagbucks се предлага като уеб приложение, а също и приложение за смартфон в магазина за приложения за Android и ви плаща реални пари. Ако обичате да участвате в анкети и отговаряте на въпроси. Swagbaucks ви плаща пари, като прави анкети, за гледне на видеоклипове и отговаряте на въпроси и играете игри. Swagbucks предлагат безкрайни проучвания и може да печелите пари, както искате, няма ограничение.

Не съм проверил лично тези приложения, но имат положителни отзиви.

Винаги може да ги тествате или не !? Вие решавате .

Новини

Бизнес шоуто 2022

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари

Новини

Глобалните повишения на лихвените проценти рискуват да задействат глобална дългова бомба

SEO

Инструменти за създаване на резюмета на SEO съдържание

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия

Mаркетинг

Търговци на дребно, време е да отворите и електронен магазин

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Социални мрежи

TikTok пуска нова станция-TikTok Radio-в партньорство със SiriusXM и Pandora

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България