Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми

Post Images

Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми


Френските модни къщи се връщат на модния подиум тази седмица след повече от година криза, която затрудни индустрията и остави мнозина да се чудят дали традиционният календар някога ще се върне.

С отслабването на ограниченията на пандемията, в Париж се надяват със седмицата на мъжката мода, започваща във вторник, да започне връщане към нормалното.

И все пак само шест от 72 марки, които съставляват официалния моден календар в Париж, ще представят предавания на живо тази седмица, въпреки че включват две големи имена Dior и Hermes.

Следва подобно предварително завръщане в Милано, където само трима от 47 - като Долче и Габана, Етро и Армани - предлагат събития на живо за шоуто пролет / лято 2022 тази седмица.
Ню Йорк няма да се завърне във физическа форма до септември, докато новата неутрална по пол седмица на модата в Лондон също остана напълно дигитална. В Париж много големи имена остават в рамките на компютърните екрани, включително Louis Vuitton, Dries Van Noten, Loewe и Tom Browne.
Въпреки това много големи дизайнери изглежда смятат, че дните на твърдия пролетно-летен календар са приключили в четирите основни модни столици. Berluti, например, заяви, че отсега ще работи със собствен график и представи своята мъжка колекция в Шанхай през април, отразявайки нарастващото значение на азиатските купувачи. Друг основен отсъстващ от Париж тази седмица е Hedi Slimane, главен дизайнер в Celine.
Моранд омаловажава тези отсъствия, като казва, че в списъка винаги са липсвали имена и че институцията на модния календар не е застрашена.

Новини

YouTube също се включи в пазаруването на живо

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

E-commerce софтуер

Какъв софтуер да изберем?

Mаркетинг

Новите инструменти за изкуствен интелект в електронната търговия

Mаркетинг

Каква е разликата между B2B и B2C в електронната търговия?