Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми

Post Images

Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми


Френските модни къщи се връщат на модния подиум тази седмица след повече от година криза, която затрудни индустрията и остави мнозина да се чудят дали традиционният календар някога ще се върне.

С отслабването на ограниченията на пандемията, в Париж се надяват със седмицата на мъжката мода, започваща във вторник, да започне връщане към нормалното.

И все пак само шест от 72 марки, които съставляват официалния моден календар в Париж, ще представят предавания на живо тази седмица, въпреки че включват две големи имена Dior и Hermes.

Следва подобно предварително завръщане в Милано, където само трима от 47 - като Долче и Габана, Етро и Армани - предлагат събития на живо за шоуто пролет / лято 2022 тази седмица.
Ню Йорк няма да се завърне във физическа форма до септември, докато новата неутрална по пол седмица на модата в Лондон също остана напълно дигитална. В Париж много големи имена остават в рамките на компютърните екрани, включително Louis Vuitton, Dries Van Noten, Loewe и Tom Browne.
Въпреки това много големи дизайнери изглежда смятат, че дните на твърдия пролетно-летен календар са приключили в четирите основни модни столици. Berluti, например, заяви, че отсега ще работи със собствен график и представи своята мъжка колекция в Шанхай през април, отразявайки нарастващото значение на азиатските купувачи. Друг основен отсъстващ от Париж тази седмица е Hedi Slimane, главен дизайнер в Celine.
Моранд омаловажава тези отсъствия, като казва, че в списъка винаги са липсвали имена и че институцията на модния календар не е застрашена.

Новини

Защо електронната търговия може да процъфтява с почти нулеви данни за клиентите си ?!

Новини

30 години Linux и началото на дигитализацията

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

Новини

PayPal и таксите за транзакции

Mаркетинг

Как технологиите променят рекламната индустрия ?

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди