Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми

Post Images

Модните къщи, гледат към физическо завръщане на модните подиуми


Френските модни къщи се връщат на модния подиум тази седмица след повече от година криза, която затрудни индустрията и остави мнозина да се чудят дали традиционният календар някога ще се върне.

С отслабването на ограниченията на пандемията, в Париж се надяват със седмицата на мъжката мода, започваща във вторник, да започне връщане към нормалното.

И все пак само шест от 72 марки, които съставляват официалния моден календар в Париж, ще представят предавания на живо тази седмица, въпреки че включват две големи имена Dior и Hermes.

Следва подобно предварително завръщане в Милано, където само трима от 47 - като Долче и Габана, Етро и Армани - предлагат събития на живо за шоуто пролет / лято 2022 тази седмица.
Ню Йорк няма да се завърне във физическа форма до септември, докато новата неутрална по пол седмица на модата в Лондон също остана напълно дигитална. В Париж много големи имена остават в рамките на компютърните екрани, включително Louis Vuitton, Dries Van Noten, Loewe и Tom Browne.
Въпреки това много големи дизайнери изглежда смятат, че дните на твърдия пролетно-летен календар са приключили в четирите основни модни столици. Berluti, например, заяви, че отсега ще работи със собствен график и представи своята мъжка колекция в Шанхай през април, отразявайки нарастващото значение на азиатските купувачи. Друг основен отсъстващ от Париж тази седмица е Hedi Slimane, главен дизайнер в Celine.
Моранд омаловажава тези отсъствия, като казва, че в списъка винаги са липсвали имена и че институцията на модния календар не е застрашена.

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

SEO

Няколко неща - които трябва да планирате в глобалното развитие за вашата електронна търговия

Новини

Онлайн инструменти за снабдяване, преценка и дропшипинг

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Mаркетинг

Иновативен начин за привличане на клиенти

Новини

Платформи за плащане с едно кликване

Новини

Алтернативи на Alibaba: няколко други начина за източник на продукти от Китай

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

SEO

Защо изключителното SEO е от решаващо значение за успешния бизнес