Устойчивата-екологична опаковка може да помогне на вашия бизнес

Post Images

Потребителите, загрижени за отпадъците в депата и океаните, изискват устойчиво и екологично опаковане на продукти. Екологично отговорните опаковки могат да бъдат също толкова рентабилни, колкото конвенционалните методи, но може да изискват промяна в мисленето.

Опаковката е устойчива и екологична , ако отговаря на осем критерия.
Ето няколко :
Отговаря на пазарните критерии за производителност и цена.
Оптимизира използването на възобновяеми или рециклирани изходни материали.
Ефективно се възстановява и използва в биологични или промишлени цикли със затворен цикъл

Устойчивата-екологична опаковка може да помогне на вашия бизнес да намали разходите си. Необходимостта от съхранение на материали намалява, ако опаковките са проектирани и произведени така, че да отговарят на вашите продукти. Същото важи и за превоза с кораби или камиони: По-малките колети означават по-малко пространство, което води до по-ниски логистични разходи. А устойчивите – екологични опаковки могат да доведат до лоялни клиенти.
Погледнете текущата си опаковка. Можете ли да използвате по-малък контейнер, торба или кутия и по-малко пълнител ? Преопаковането е основно оплакване на потребителите. Рационализирайте дизайна на своите опаковки и палети по нов начин, ако не може да се справите сами използвате софтуер от Esco’s Cape Systems, Tops Pro или подобен. Всички могат да помогнат за създаването на оптимални размери и форми на опаковката за вашите продукти.
Използвайте повторно и рециклирайте опаковъчни материали. Изберете опаковка, която използва рециклирани материали. Рециклираният картон и новият картон (направени от дървесна маса) са леки. И двете се режат лесно и се оформят за направата на кутии. Опаковката с мехурчета, направена от гофрирана хартия, може да замени пластмасовата версия. Помислете за картонени кутии от бамбук и захарна тръстика, както и за контейнери, изработени от рециклирани пластмаси.

Има вече компании, които използват 100% рециклирани материали. Бъдете едни от тях.

Има много доставчици на рециклирани и биоразградими опаковки. Потърсете доставчици, които използват суровини от рециклирани източници и по друг начин се стремят да минимизират въздействието си върху околната среда. Убедете вашите клиенти, че ползвате рециклирани опаковки. Работете с избрания от вас доставчик, за да създадете уникални решения за вашите опаковки. Клиентите ви ще бъдат и доволни, че спомагат за опазване на природата.

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

Европейският парламент с нови недомислени правила

Mаркетинг

За начинаещи или желаещи за отваряне на електронен магазин

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

Mаркетинг

Инструменти и софтуер за електронна търговия за стартиращи фирми

Новини

Европейската комисия публикува съобщение относно данъчното облагане на бизнеса за 21 -ви век

Новини

Google предупреждава служителите: Бъдете внимателни, когато използвате Bard

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди