Устойчивата-екологична опаковка може да помогне на вашия бизнес

Post Images

Потребителите, загрижени за отпадъците в депата и океаните, изискват устойчиво и екологично опаковане на продукти. Екологично отговорните опаковки могат да бъдат също толкова рентабилни, колкото конвенционалните методи, но може да изискват промяна в мисленето.

Опаковката е устойчива и екологична , ако отговаря на осем критерия.
Ето няколко :
Отговаря на пазарните критерии за производителност и цена.
Оптимизира използването на възобновяеми или рециклирани изходни материали.
Ефективно се възстановява и използва в биологични или промишлени цикли със затворен цикъл

Устойчивата-екологична опаковка може да помогне на вашия бизнес да намали разходите си. Необходимостта от съхранение на материали намалява, ако опаковките са проектирани и произведени така, че да отговарят на вашите продукти. Същото важи и за превоза с кораби или камиони: По-малките колети означават по-малко пространство, което води до по-ниски логистични разходи. А устойчивите – екологични опаковки могат да доведат до лоялни клиенти.
Погледнете текущата си опаковка. Можете ли да използвате по-малък контейнер, торба или кутия и по-малко пълнител ? Преопаковането е основно оплакване на потребителите. Рационализирайте дизайна на своите опаковки и палети по нов начин, ако не може да се справите сами използвате софтуер от Esco’s Cape Systems, Tops Pro или подобен. Всички могат да помогнат за създаването на оптимални размери и форми на опаковката за вашите продукти.
Използвайте повторно и рециклирайте опаковъчни материали. Изберете опаковка, която използва рециклирани материали. Рециклираният картон и новият картон (направени от дървесна маса) са леки. И двете се режат лесно и се оформят за направата на кутии. Опаковката с мехурчета, направена от гофрирана хартия, може да замени пластмасовата версия. Помислете за картонени кутии от бамбук и захарна тръстика, както и за контейнери, изработени от рециклирани пластмаси.

Има вече компании, които използват 100% рециклирани материали. Бъдете едни от тях.

Има много доставчици на рециклирани и биоразградими опаковки. Потърсете доставчици, които използват суровини от рециклирани източници и по друг начин се стремят да минимизират въздействието си върху околната среда. Убедете вашите клиенти, че ползвате рециклирани опаковки. Работете с избрания от вас доставчик, за да създадете уникални решения за вашите опаковки. Клиентите ви ще бъдат и доволни, че спомагат за опазване на природата.

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Mаркетинг

Ползването на Уикипедия като Маркетинг за Оптимизация ,SEO

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Mаркетинг

Новите инструменти за изкуствен интелект в електронната търговия

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

Новини

B2B намери фирми за Вградени финанси

Новини

Видеото и електронната Търговия

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

Новини

Скрити опасности, които се крият в електронната търговия – за потребители