Eлекторнния пазар на Югоизточна Азия

Post Images

В Тайланд повече от половината електронна търговия минава през социална медия или чатовете на Facebook, WhatsApp или Line’s-app. Социалната Търговия акумулира 44% от 109 милиарда в електорнния пазар на Югоисточна Азия по данни от Bain&Co.

Този пазар обхваща широк спектър от стоки и услуги , като : Конфитюри , Био зеленчуци , сирене и много други хранителни стоки и различни услуги. За разлика от САЩ и Китай ,кадето повечето потребители ползват платформите на Амазон и Алибаба , в Тайланд повече от половината електронна търговия минава през Социалните Медии или чата на Facebook, WhatsApp or Line’s app. Малките търговци държат лаптопите или смарт телефоните постоянно свързани с Facebook за получаване на поръчки от клиентите си.

Така клиентите може да говорят директно със служителите на магазина или със собственика за цените и продажбата , установява се приятелско отношение между двете страни и то помага за придобиване на популярност на този вид търговия.

„Чат търговията се превърна в разрушител“. Не само малките и средни предприятия вече предпочитат социалната електронна търговия но така също и Глобалните и Локални големи производители.

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)

Новини

Amazon е първата американска фирма, която оспорва цифровите правила на ЕС

SEO

Какво е SEO за електронната търговия - структуриране на първа страница

Социални мрежи

Instagram се опитва да направи маркетинга на инфлуенсъра по-забележим

Социални мрежи

TikTok пуска нова станция-TikTok Radio-в партньорство със SiriusXM и Pandora

Новини

Спокоен живот - Новата потребителска тенденция

Новини

Новите правила на Gmail

Новини

Септември: събитията за електронна търговия в Европа

Новини

Електронната търговия на живо става основна

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките