Eлекторнния пазар на Югоизточна Азия

Post Images

В Тайланд повече от половината електронна търговия минава през социална медия или чатовете на Facebook, WhatsApp или Line’s-app. Социалната Търговия акумулира 44% от 109 милиарда в електорнния пазар на Югоисточна Азия по данни от Bain&Co.

Този пазар обхваща широк спектър от стоки и услуги , като : Конфитюри , Био зеленчуци , сирене и много други хранителни стоки и различни услуги. За разлика от САЩ и Китай ,кадето повечето потребители ползват платформите на Амазон и Алибаба , в Тайланд повече от половината електронна търговия минава през Социалните Медии или чата на Facebook, WhatsApp or Line’s app. Малките търговци държат лаптопите или смарт телефоните постоянно свързани с Facebook за получаване на поръчки от клиентите си.

Така клиентите може да говорят директно със служителите на магазина или със собственика за цените и продажбата , установява се приятелско отношение между двете страни и то помага за придобиване на популярност на този вид търговия.

„Чат търговията се превърна в разрушител“. Не само малките и средни предприятия вече предпочитат социалната електронна търговия но така също и Глобалните и Локални големи производители.

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди

Новини

Сенчестия код - създава риск за деветдесет и девет процента от уебсайтовете – кой нарича така Отворения Код

Новини

Полезни Връзки в ЕС

Mаркетинг

Ползването на Уикипедия като Маркетинг за Оптимизация ,SEO

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

Mаркетинг

Защо и как да използвате емоционално съдържание за вашия сайт за електронна търговия

Новини

Производители и B2B платформи

Новини

Мобилните устройства подзаплаха от киберпрестъпници (обновена)

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия

Mаркетинг

AI инструменти за лого и брандиране