Eлекторнния пазар на Югоизточна Азия

Post Images

В Тайланд повече от половината електронна търговия минава през социална медия или чатовете на Facebook, WhatsApp или Line’s-app. Социалната Търговия акумулира 44% от 109 милиарда в електорнния пазар на Югоисточна Азия по данни от Bain&Co.

Този пазар обхваща широк спектър от стоки и услуги , като : Конфитюри , Био зеленчуци , сирене и много други хранителни стоки и различни услуги. За разлика от САЩ и Китай ,кадето повечето потребители ползват платформите на Амазон и Алибаба , в Тайланд повече от половината електронна търговия минава през Социалните Медии или чата на Facebook, WhatsApp or Line’s app. Малките търговци държат лаптопите или смарт телефоните постоянно свързани с Facebook за получаване на поръчки от клиентите си.

Така клиентите може да говорят директно със служителите на магазина или със собственика за цените и продажбата , установява се приятелско отношение между двете страни и то помага за придобиване на популярност на този вид търговия.

„Чат търговията се превърна в разрушител“. Не само малките и средни предприятия вече предпочитат социалната електронна търговия но така също и Глобалните и Локални големи производители.

SEO

Няколко неща - които трябва да планирате в глобалното развитие за вашата електронна търговия

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз

Новини

Някои особености в eBay

Новини

Защо електронната търговия може да процъфтява с почти нулеви данни за клиентите си ?!

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България

E-commerce софтуер

Софтуер за електронна търговия

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Новини

30 години Linux и началото на дигитализацията

Новини

Енергетика и инфлация – Европа трябва да сведе до минимум щетите за потребителите

Новини

Яндекс придобива KupiVIP