Дропшиппинг пазарите са променили играта

Post Images

Конструкторът на уебсайтове Wix е придобил платформата за дропшипинг Modalyst. С това придобиване Wix иска да предложи свой собствен пазар, на доставчици на електронна търговия, както и интегрирана платформа за дропшипинг за изпълнение на бели етикети(търговецът може да слага собствено име на продукта отбелязан с бял етикет).

Wix обяви, че придобиването ще им помогне да разширят платформата си за електронна търговия. Търговците, които използват софтуера от Wix, ще бъдат свързани с обширен пазар на доставчици, откъдето могат да доставят милиони продукти, които се синхронизират директно с техния онлайн магазин.

Дропшиппинг пазарите са променили играта


В прессъобщението Wix казва, че бумът в електронната търговия показва възможността на онлайн търговците да разширят своя инвентар и ефективно да изпълняват поръчките. Dropshipping пазарите промениха играта, както за доставчиците, така и за търговците на дребно и това се вижда от успеха на съществуващото партньорство между Wix и Modalyst чрез Wix App Market.
Според нейните данни търговците на Wix, които добавят дропшипинг продукти, са забелязали, че средната им стойност на поръчките се е увеличила с 40%, а приходите от продажби със 75% през първите четири месеца.

Клиентите на Wix могат да свържат своя онлайн магазин с пазара Modalyst, който включва хиляди доставчици, производители и търговци на едро. Тук те получават достъп до продукти, обхващащи имена на марки, популярни артикули и независими етикети с опция за бели етикети на продукти със собствена марка.

Как работи интеграцията на Wix-Modalyst

Когато са свързани, търговците могат да импортират желаните продукти директно в техния онлайн магазин. Тези продукти включват подробности и опции за изображения от доставчика, които непрекъснато се актуализират с цените и инвентара на доставчиците. Когато частен клиент завърши покупка, поръчката ще бъде опакована и изпълнена от доставчика и може да бъде брандирана за решения с бели етикети. Търговците могат да видят състоянието на изпълнение на всяка поръчка, чрез таблото за управление на Wix.

 

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Новини

Избор на Операционна Система за вашият компютър - Linux или Microsoft

Новини

МВФ предупреждава: Тази година се очаква да бъде дори „по-тежка“ от 2022 г

Mаркетинг

Използване на електронна книга (ebook) от B2B за нови потенциални клиенти

Новини

Седмица на модата в Париж 2022

Новини

Българският електронен пазар

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?