Пазаруване на живо в YouTube - нови възможности

Post Images

Пазаруване в YouTube: Пазаруването на живо е област, от която наистина се вълнуваме и е огромна възможност. Много голяма част от хората постоянно посещават YouTube и търсят нещо за гледане. Това е отлична възможност за електронните търговци.

Вълнуващото при пазаруването на живо и пазаруването като цяло е, че вече виждаме това да се случва в YouTube – как създателите разкриват продуктова линия, пускат нови стоки или обсъждат употребата на някой продукт.

Хората може би искат да пазаруват в YouTube - зрителите са съгласни, че създателите на YouTube дават препоръки, на които могат да се доверят.

Вие можете да улесните пазаруването, като го интегрирате директно в YouTube, като направите цялото пазаруване забавно и интерактивно за вашите потребители.

Какви са предизвикателствата при изграждането на пазаруване на живо в YouTube?

Когато се заемете да изградите пазаруване на живо в YouTube, ще позволите на зрителите да открият нови и подходящи продукти, чрез напътствията на техните създатели или на отлично обучен ваш сътрудник. Ще искате да изградите функции, които позволяват интерактивен и потапящ обмен между зрители, създатели или търговци, така че изживяването при покупката да е ангажиращо и забавно. Но също така ще се нуждаете от опит, за да улесните пазаруването, като същевременно се уверите, че предаването на живо е непрекъснато. За препоръчване е канала за пазаруване на живо да е интегриран и във вашия сайт. По този начин клиентите ви ще ви намират по-лесно и е възможно да излизате на първа или някоя от първите страници при търсене. Когато показвате на живо продуктите си и демонстрирате употребата им с подходящо описание, то неминуемо продажбите ви ще се увеличават и даже ще бъде забавно за зрителите и купувачите (винаги ще има зрители и купувачи).

Може да дадете точна информация на сайта си за предстоящите продажби на живо.

Новини

Wix придобива платформата за дропшипинг Modalyst

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Mаркетинг

Логистична интеграция за електронна търговия

Новини

Google Podcasts се затваря скоро, потребителите са призовани да преминат към YouTube Music

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите

Социални мрежи

Meta планира да оспори антитръстовите обвинения, отправени срещу нея от Европейския съюз

Mаркетинг

WordPress добавки за маркетинг на съдържание

Новини

Prometeia и Fabrick пускат решение за управление на цифрови активи