Пазаруване на живо в YouTube - нови възможности

Post Images

Пазаруване в YouTube: Пазаруването на живо е област, от която наистина се вълнуваме и е огромна възможност. Много голяма част от хората постоянно посещават YouTube и търсят нещо за гледане. Това е отлична възможност за електронните търговци.

Вълнуващото при пазаруването на живо и пазаруването като цяло е, че вече виждаме това да се случва в YouTube – как създателите разкриват продуктова линия, пускат нови стоки или обсъждат употребата на някой продукт.

Хората може би искат да пазаруват в YouTube - зрителите са съгласни, че създателите на YouTube дават препоръки, на които могат да се доверят.

Вие можете да улесните пазаруването, като го интегрирате директно в YouTube, като направите цялото пазаруване забавно и интерактивно за вашите потребители.

Какви са предизвикателствата при изграждането на пазаруване на живо в YouTube?

Когато се заемете да изградите пазаруване на живо в YouTube, ще позволите на зрителите да открият нови и подходящи продукти, чрез напътствията на техните създатели или на отлично обучен ваш сътрудник. Ще искате да изградите функции, които позволяват интерактивен и потапящ обмен между зрители, създатели или търговци, така че изживяването при покупката да е ангажиращо и забавно. Но също така ще се нуждаете от опит, за да улесните пазаруването, като същевременно се уверите, че предаването на живо е непрекъснато. За препоръчване е канала за пазаруване на живо да е интегриран и във вашия сайт. По този начин клиентите ви ще ви намират по-лесно и е възможно да излизате на първа или някоя от първите страници при търсене. Когато показвате на живо продуктите си и демонстрирате употребата им с подходящо описание, то неминуемо продажбите ви ще се увеличават и даже ще бъде забавно за зрителите и купувачите (винаги ще има зрители и купувачи).

Може да дадете точна информация на сайта си за предстоящите продажби на живо.

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Новини

Няколко алтернативи на eBay: Най-добрите платформи, подходящи за продавачи

Mаркетинг

Нови инструменти за маркетинг в социалните медии за популяризиране на вашата марка

Новини

По-бързо, по-евтино, по-екологично !

Новини

Електронната търговия в Русия

Новини

Складове за стоки и изпълнение на продажби с ниски или никакви минимуми за малкия бизнес

Mаркетинг

Застраховането и електронната търговия

Новини

Amazon е първата американска фирма, която оспорва цифровите правила на ЕС

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин