Пазаруване на живо в YouTube - нови възможности

Post Images

Пазаруване в YouTube: Пазаруването на живо е област, от която наистина се вълнуваме и е огромна възможност. Много голяма част от хората постоянно посещават YouTube и търсят нещо за гледане. Това е отлична възможност за електронните търговци.

Вълнуващото при пазаруването на живо и пазаруването като цяло е, че вече виждаме това да се случва в YouTube – как създателите разкриват продуктова линия, пускат нови стоки или обсъждат употребата на някой продукт.

Хората може би искат да пазаруват в YouTube - зрителите са съгласни, че създателите на YouTube дават препоръки, на които могат да се доверят.

Вие можете да улесните пазаруването, като го интегрирате директно в YouTube, като направите цялото пазаруване забавно и интерактивно за вашите потребители.

Какви са предизвикателствата при изграждането на пазаруване на живо в YouTube?

Когато се заемете да изградите пазаруване на живо в YouTube, ще позволите на зрителите да открият нови и подходящи продукти, чрез напътствията на техните създатели или на отлично обучен ваш сътрудник. Ще искате да изградите функции, които позволяват интерактивен и потапящ обмен между зрители, създатели или търговци, така че изживяването при покупката да е ангажиращо и забавно. Но също така ще се нуждаете от опит, за да улесните пазаруването, като същевременно се уверите, че предаването на живо е непрекъснато. За препоръчване е канала за пазаруване на живо да е интегриран и във вашия сайт. По този начин клиентите ви ще ви намират по-лесно и е възможно да излизате на първа или някоя от първите страници при търсене. Когато показвате на живо продуктите си и демонстрирате употребата им с подходящо описание, то неминуемо продажбите ви ще се увеличават и даже ще бъде забавно за зрителите и купувачите (винаги ще има зрители и купувачи).

Може да дадете точна информация на сайта си за предстоящите продажби на живо.

Mаркетинг

Как Бизнесът за електронна търговия може да накара клиентите да се чувстват специални

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

Новини

eBay забранява на продавачите да обявяват ремонтирани телефони за продажба

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

Mаркетинг

Търсачката през 2022 г. Какво да прогнозирате и вършите като търговец ?

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари