ефективност на сайт за електронна търговия

Post Images

Тестването на ефективността на сайт за електронна търговия ще гарантира, че той е добър и работи на оптимално ниво. Има много безплатни ресурси за помощ.

Ето ви списък с безплатни инструменти за тестване на всеки уебсайт. Има инструменти за измерване на скоростта на изтегляне, наблюдение на потребителското изживяване, тестване на достъпността, намиране на повредени връзки и оценка на съвместимостта на търсачката и браузъра. Всички тези инструменти имат безплатни планове, както и премиум опции.

1. W3C Markup Validation Service, (https://validator.w3.org/) от World Wide Web Consortium, проверява валидността на маркирането на уеб документи в HTML, XHTML, SMIL, MathML и др. Ресурсът предлага инструменти за валидиране на специфично съдържание (като RSS емисии и CSS), проверка на международното отваряне и четене, както и намиране на повредени връзки.

2. PageSpeed Insights (https://pagespeed.web.dev/) от Google докладва за скоростта на изтегляне на мобилни и настолни устройства и дава предложения за това как тази страница може да бъде подобрена с помощта на лабораторни и полеви данни. Или как да си подобрите кода на сайта.

3. Dotcom-Tools (https://www.dotcom-tools.com/) предоставя моментна снимка на наличността и ефективността на даден сайт от почти две дузини местоположения по целия свят. Тествайте производителността, функционалността и времето за работа на уебсайтове, уеб приложения, сървъри и API. Безплатно за до 250 теста на месец от пет едновременни местоположения.

4. Pingdom Website Speed Test анализира скоростта на зареждане и идентифицира защо дадена страница е бърза или бавна. Той използва повече от 70 глобални места за проверка, за да тества и проверява сайтове. Вижте как вашият сайт отговаря на препоръките на Google за ефективност. Pingdom предлага първокласна услуга за наблюдение на скоростта на мрежата.

5. Yellow Lab Tools (https://yellowlab.tools/) е безплатен онлайн тест с отворен код, който помага за ускоряване на тежки уеб страници. Проверете тактиката за изпълнение. Открийте проблеми с HTML, CSS, JavaScript, изображения, шрифтове и др. Получете подробни подробности за това как да коригирате проблеми

6. SEOptimer (https://www.seoptimer.com/) предоставя инструменти за тестване и подобряване на уебсайт, включително инструмент за проверка на етикети за заглавия, инструмент за предварителен преглед на страница с резултати от търсачката, инструмент за класиране на ключови думи, проверка на обратни връзки, тестер за отзивчивост, тестер за скорост на зареждане и SSL проверка .


7. Moz Domain Authority Checker предоставя отчети за всеки домейн, с Moz Domain Authority, анализ на страници, класиране на ключови думи и др. Получете информация за открити и изгубени връзки, кликвания за водещи ключови думи, сила на връзката на ниво страница и потенциал за класиране въз основа на връзки. Безплатният акаунт е ограничен до три отчета на ден.

За ваше удобство и успех тествайте си вашия електронен магазин. Така може да сте сигурни в неговите функции.

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

Новини

Google и класирането на страници и текст – кратко и ясно

Новини

В онлайн магазините 16 процента от продуктите са изчерпани.

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Новини

Електронна търговия - Берлин Експо 2023

Новини

Защо електронната търговия може да процъфтява с почти нулеви данни за клиентите си ?!

Новини

SEO конференцията, която може би не искате да пропуснете

Новини

Инфлацията в електронната търговия намалява, но купувачите все още не са готови да увеличат разходите си

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане