Обърнете внимание на навигацията на страницата

Post Images

Електронната търговия е специална категория в оптимизацията за търсачките(SEO), отчасти защото Google и другите търсачки третира заявки, които включват продажба или финансови транзакции с особено внимание, а също и защото това могат да бъдат изключително конкурентни връзки.
SEO за електронната търговия е изправена пред уникални предизвикателства заради продуктовите каталози, артикули и архитектура на сайта, проблеми с доверието и други.
Не само се нуждаете от солидна изходна стратегия за SEO, но обикновено трябва да превъзхождате и всички в тази област.

Как да създадете най-добрата страница за електронна търговия в мрежата

1. Обърнете внимание на навигацията на страницата най-отгоре.
(Тя трабва да помага на хората)
Когато някой посещава вашият сайт за първи път, иска да разбере нещо повече за вашата Марка и продукта, който продавате.Затова първата страница е важна.Тя трябва да дава пълна информация за вас и вашите продукти.От структурирането на първата страница зависи дали потенциалният купувач ще остане да разгледа всички други страници с продукти и описания.
Това може да стане най-добре с добрата навигация , която може да направите, за да направите добро първо впечатление на купувача.
Ако това е първото ми посещение и се опитвам да науча малко повече за компанията, искам да мога лесно да стигна до места, като About(За нас) или искам да мога лесно да науча повече за техните продукти или какво правят, да науча повече за потенциалните възможности и повече за техните колекции или какви други неща ми предлагат.

Основна информация за продукта.
Основната информация за продукта обикновено е онази ключова част, която е отгоре.
Тя обикновено е снимка/ки които се превъртат това е така наречения „слайдер“ ,но той обикновено не работи на мобилни устройства.
Добре е също да има информация в „Количката“ за безплатна доставка за даден регион или град.
Когато сте малък магазин ,когато не продавате 10 000 неща е добре да го направите много ясно и разделено на 2-3 групи. Направете фокуса към самия продукт и стройност. Снимките са важни но и изчерпателното съобщавне и позиционирането на самия продукт е много важно.
Потенциално тук бихме могли да имаме видео или анимация(на мястото на слайдера). Но ще кажа, че това е само част от основното съдържание и когато наистина има смисъл може да се постави.
Вече доста електронни търговци представят продуктите си с видео , с това се дава възможност на купувача да види в действителност, как би изглеждал, като се разхожда , дава му представа как би изглеждал. Много по-добро е от разглеждането на снимки.
В контекста на тези насоки е добре да помислите за тези предложения и да организирате първата си страница по някакъв нов начин. Вие избирате дали да бъде със снимки или видео, но е добре да бъде отлично навигирана и описателна, да дава достатъчно информация при първо посещение.

Новини

ЕС се нуждае от нови правила за ДДС

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Новини

ParcelLab набра капитал от 92 милиона евро

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия

Новини

Dropshipping компании без членски такси

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

SEO

Използването на Wayback Machine и Google Cache

Mаркетинг

Инструменти и софтуер за електронна търговия за стартиращи фирми