Информационното съдаржание като ръководство за купувачите

Post Images

Информационното съдаржание като ръководство за купувачите и инструкцията за това
може да примами купувачите към вашия сайт, докато те все още правят проучване за даден продукт.Те може да извършат действие ,което може да ви донесе печалба веднага или в бъдеще. Примерно като поискат повече информация или се запишат за получаване на информация за бъдещи предложения.
Търговците в Електронната Търговия са склонни да омаловажат ролята на оптимизация за търсачките в проучването на купувачите. Както и да е , добре оптимизираното съдържание може да донесе полза на вашия бизнес.

1. Трафик.
Привличането на купувачи към вашият сайт е първата стъпка от целта.
Търсенето има тенденция да стимулира между 15 и 70 % от трафика към сайтове за електронна търговия. И силно информационно съдържание може да генерира повече трафик към вашият сайт ,даже повече от Началната ви страница.

1.а.В най-добрия случай купувачите отиват от вашата информационна страница към продуктова страница и след това купуват.Но много от тях няма да го направят. Ако не предлагате никакви пътища от информационната си страница за покупка е много вероятно да изгубите част от купувачите.Затова е необходимо да предлагате връзки към продукти ,от вашата информационна страница.

2б.Ремаркетинг
Трябва да знаете ,че купувачите, които посещават вашия сайт, създават възможности за ремаркетинг на други подходящи сайтове в мрежата.Всички сме срещали реклами за ремаркетинг от сайтове, до които сме имали достъп. Рекламите привидно ни следват в интернет.
Ето и пример :
Предлагате за продажба обувки и имате страница на която обяснявате как да се почистват по безопасно обувките от набук примерно . Ако зададете тази страница да добавя идентификатори на бисквитките на посетителите към списък за ремаркетинг, можете да показвате насочени реклами за обувки-набук на тези посетители, за да стимулирате продажбите.

3. Може да ползвате и Емайл- маркетинг ,но това не е особенно практично , ползите са малко понеже писмата в по-голявата си част отиват в Спам или почти не се четат.

4.Страниците с подробности за продукта и категории не е вероятно да привлекат много клиенти.Но качественото информационно съдържание може.
Предизвикателството е да накарате търсачите и другите посетители да харесат вашето съдържание, за да го споделят или да пратят връзка към него.Когато повече Очи видят нещо е по-вероятно то да се продаде.

5. Когато оптимизирате добре сайта си е възможно направите добър изглед на сайта си и марката .
Много потребители предполагат, че класирането в първа страница представлява някакво одобрение от търсачката, като например наименованието „най-добра компания“
В действителност не е така ,всичко се измерва чрез алгоритми.
И все пак, доброто класиране сред другите реклами при търсене е положително впечатление за марката.
Когато кликнат върху тази страница и открият вашата отлична информация, търсещите придобиват положителното впечатление за марката и нейното лидерство ,което води до увеличаване на трафика и покупките.
Освен това те вероятно ще запомнят вашата компания, когато пазаруват следващият път.

Новини

Потребители на електронна търговия в Европа през 2021 г. - над 500 милиона

Новини

Онлайн инструменти за снабдяване, преценка и дропшипинг

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Новини

Европейската комисия публикува съобщение относно данъчното облагане на бизнеса за 21 -ви век

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия

Mаркетинг

Няколко съвета за успешен дропшипинг за начинаещи

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

Новини

Полезни Връзки в ЕС