Facebook обяви множество нови функции

Post Images

Facebook обявява гама от нова електронна търговия, включително възможността да се създаде един магазин, който да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp едновременно.

Facebook обяви множество нови функции, които да стимулират растежа на електронната търговия от бизнес до потребител на всички основни платформи.
Новите инструменти включват магазини в WhatsApp и списъци с магазини на Facebook Marketplace. Може би най-важната новина е обещанието, че бизнесът ще може да създаде своя магазин само веднъж и да го накара да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp.
Съобщенията бяха направени в пряк видео поток от изпълнителния директор на компанията Марк Зукърбърг, който каза, че вече има 1,2 милиона активни магазина във Facebook и Instagram, с над 300 милиона посетители на месец.
Потенциалът за достъп до всички тези милиарди потребители чрез преминаване през само един процес на настройка на магазина е невероятно.
Но не сме ли виждали всичко това преди? По-голямата част от потребителите изглежда не искат оскъдно, променливо, ненадеждно пазаруване, независимо дали е в eBay, Google или Facebook. Така, че докато технологичните гиганти продължават да им дават това, те ще продължават да го отказват и вместо това ще пазаруват в Amazon и други не толоква големи но много по-надеждни електронни магазини. Все пак да не забравяме, че голяма част от измамите на потребители се извършват във Facebook.

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

Новини

Бъдещето на пазаруването през 2035 г - Няколко спекулативни прогнози

Социални мрежи

Фейсбук публикува ново ръководство за ползване на събития на живо

Новини

За Европейската Електронна Търговия - EuroCommerce

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Новини

Спокоен живот - Новата потребителска тенденция

SEO

Ръководство за оптимизация подпомагащо търсачките

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping

Новини

PayPal и таксите за транзакции