Facebook обяви множество нови функции

Post Images

Facebook обявява гама от нова електронна търговия, включително възможността да се създаде един магазин, който да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp едновременно.

Facebook обяви множество нови функции, които да стимулират растежа на електронната търговия от бизнес до потребител на всички основни платформи.
Новите инструменти включват магазини в WhatsApp и списъци с магазини на Facebook Marketplace. Може би най-важната новина е обещанието, че бизнесът ще може да създаде своя магазин само веднъж и да го накара да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp.
Съобщенията бяха направени в пряк видео поток от изпълнителния директор на компанията Марк Зукърбърг, който каза, че вече има 1,2 милиона активни магазина във Facebook и Instagram, с над 300 милиона посетители на месец.
Потенциалът за достъп до всички тези милиарди потребители чрез преминаване през само един процес на настройка на магазина е невероятно.
Но не сме ли виждали всичко това преди? По-голямата част от потребителите изглежда не искат оскъдно, променливо, ненадеждно пазаруване, независимо дали е в eBay, Google или Facebook. Така, че докато технологичните гиганти продължават да им дават това, те ще продължават да го отказват и вместо това ще пазаруват в Amazon и други не толоква големи но много по-надеждни електронни магазини. Все пак да не забравяме, че голяма част от измамите на потребители се извършват във Facebook.

Новини

Новости в електронните продажби

Новини

Накратко за Office Depot и Staples– какво става ? (обновена)

Новини

Икономика в условия на криза и Е-магазините

Mаркетинг

Откриване на магазин за стикери - добра идея ли е ?!

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители

Новини

Нови стратегии за реклама без бисквитки и причините затова

Новини

Електронната търговия на живо става основна

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия