Facebook обяви множество нови функции

Post Images

Facebook обявява гама от нова електронна търговия, включително възможността да се създаде един магазин, който да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp едновременно.

Facebook обяви множество нови функции, които да стимулират растежа на електронната търговия от бизнес до потребител на всички основни платформи.
Новите инструменти включват магазини в WhatsApp и списъци с магазини на Facebook Marketplace. Може би най-важната новина е обещанието, че бизнесът ще може да създаде своя магазин само веднъж и да го накара да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp.
Съобщенията бяха направени в пряк видео поток от изпълнителния директор на компанията Марк Зукърбърг, който каза, че вече има 1,2 милиона активни магазина във Facebook и Instagram, с над 300 милиона посетители на месец.
Потенциалът за достъп до всички тези милиарди потребители чрез преминаване през само един процес на настройка на магазина е невероятно.
Но не сме ли виждали всичко това преди? По-голямата част от потребителите изглежда не искат оскъдно, променливо, ненадеждно пазаруване, независимо дали е в eBay, Google или Facebook. Така, че докато технологичните гиганти продължават да им дават това, те ще продължават да го отказват и вместо това ще пазаруват в Amazon и други не толоква големи но много по-надеждни електронни магазини. Все пак да не забравяме, че голяма част от измамите на потребители се извършват във Facebook.

Новини

Лошата информация за продукта кара 53 процента от купувачите да пазаруват другаде

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС

Новини

Плюсове при пазаруване с кредитна или дебитна карта и опитите за измами в електронната търговия

E-commerce софтуер

Приставки за продажба на цифрови файлове

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Mаркетинг

Как да изградим марка за електронна търговия?

Новини

Сблъсъка на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Mаркетинг

Специализиран подход към автоматизацията на Маркетинга

Новини

Седмица на модата в Париж 2022