Facebook обяви множество нови функции

Post Images

Facebook обявява гама от нова електронна търговия, включително възможността да се създаде един магазин, който да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp едновременно.

Facebook обяви множество нови функции, които да стимулират растежа на електронната търговия от бизнес до потребител на всички основни платформи.
Новите инструменти включват магазини в WhatsApp и списъци с магазини на Facebook Marketplace. Може би най-важната новина е обещанието, че бизнесът ще може да създаде своя магазин само веднъж и да го накара да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp.
Съобщенията бяха направени в пряк видео поток от изпълнителния директор на компанията Марк Зукърбърг, който каза, че вече има 1,2 милиона активни магазина във Facebook и Instagram, с над 300 милиона посетители на месец.
Потенциалът за достъп до всички тези милиарди потребители чрез преминаване през само един процес на настройка на магазина е невероятно.
Но не сме ли виждали всичко това преди? По-голямата част от потребителите изглежда не искат оскъдно, променливо, ненадеждно пазаруване, независимо дали е в eBay, Google или Facebook. Така, че докато технологичните гиганти продължават да им дават това, те ще продължават да го отказват и вместо това ще пазаруват в Amazon и други не толоква големи но много по-надеждни електронни магазини. Все пак да не забравяме, че голяма част от измамите на потребители се извършват във Facebook.

Новини

Сблъсъка на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Новини

Скрити опасности, които се крият в електронната търговия – за потребители

Mаркетинг

За вашия електронен магазин – SEO и доверието !?

Новини

Новости в B2B електронната търговия и мебелния бранш - 3D

Социални мрежи

Instagram работи върху нова опция за плащане на бонуси

Mаркетинг

Видове услуги за електронната търговия – информация за начинаещи

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Новини

Събития за електронна търговия 2022

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.