Facebook обяви множество нови функции

Post Images

Facebook обявява гама от нова електронна търговия, включително възможността да се създаде един магазин, който да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp едновременно.

Facebook обяви множество нови функции, които да стимулират растежа на електронната търговия от бизнес до потребител на всички основни платформи.
Новите инструменти включват магазини в WhatsApp и списъци с магазини на Facebook Marketplace. Може би най-важната новина е обещанието, че бизнесът ще може да създаде своя магазин само веднъж и да го накара да работи във Facebook, Instagram и WhatsApp.
Съобщенията бяха направени в пряк видео поток от изпълнителния директор на компанията Марк Зукърбърг, който каза, че вече има 1,2 милиона активни магазина във Facebook и Instagram, с над 300 милиона посетители на месец.
Потенциалът за достъп до всички тези милиарди потребители чрез преминаване през само един процес на настройка на магазина е невероятно.
Но не сме ли виждали всичко това преди? По-голямата част от потребителите изглежда не искат оскъдно, променливо, ненадеждно пазаруване, независимо дали е в eBay, Google или Facebook. Така, че докато технологичните гиганти продължават да им дават това, те ще продължават да го отказват и вместо това ще пазаруват в Amazon и други не толоква големи но много по-надеждни електронни магазини. Все пак да не забравяме, че голяма част от измамите на потребители се извършват във Facebook.

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари

Mаркетинг

B2b - бизнес за бизнес - електронна търговия

Новини

Складове за стоки и изпълнение на продажби с ниски или никакви минимуми за малкия бизнес

Mаркетинг

Новите инструменти за изкуствен интелект в електронната търговия

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Новини

PayPal и таксите за транзакции

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

FinXP стартира плащания в реално време

Новини

Новите правила на Gmail

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии