Instagram, обяви, че пуска нова функция

Post Images

Instagram, обяви, че пуска нова функция в списъка си с нови други отделни функции, които ще помогнат на свързаните онлайн купувачи да ползват „ drops app“. Drops, които са най-новата тенденция в електронната търговия, позволява на продавачите да създават реклама за предстояща продажба на продукти през дните и седмиците. Самите продукти ще се предлагат само в ограничени доставки или за кратък период от време, което увеличава търсенето.
В Instagram тази функция на Drops ще има свое собствено място в приложението в горната част на раздела Магазин, където не само е лесно откриваема от потребителите, но и лесно може да се видят най-новите продуктови оферти. Пазаруващите могат също да получават напомняния за продуктите, които ги интересуват, и да търсят в тях и други колекции от други „Drops“, които предстои да се случат в Instagram.

По същия начин, подобно на други услуги за пазаруване, предоставяни от платформата, потребителите могат да правят своите покупки от „Drops“ директно в самото приложение Instagram чрез Checkout в Instagram, а не като посещават уебсайтове на трети страни. Този модел в крайна сметка ще позволи на Instagram да събира такси за покупки - нещо, което се превърна в по-важна част от Facebook и цялостния бизнес модел на Instagram след репресиите на Apple за поверителност на приложения за iOS. За да помогне на онези бизнеси, които все още се възстановяват от COVID-19, Instagram временно се отказа от таксите си за продажба. Тази стратегия може също така да помогне на платформата да се утвърди и да спечели място в онлайн пазаруването в конкуренция със TikTok.

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

Социални мрежи

Twitter започва да показва подкани-подсещане, преди хората да изпращат обидни отговори

Новини

Новости в електронните продажби

Новини

Яндекс придобива KupiVIP

Новини

Бъдещето на пазаруването през 2035 г - Няколко спекулативни прогнози

Mаркетинг

Примери за бизнес етика и най-добри практики при рекламиране

Социални мрежи

Twitter продължава да работи по раздела - Нови пространства - добавя опции за редактиране.

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите

Новини

Правила за електронна търговия в Европейски Съюз

SEO

Какво е SEO за електронната търговия - структуриране на първа страница