Instagram, обяви, че пуска нова функция

Post Images

Instagram, обяви, че пуска нова функция в списъка си с нови други отделни функции, които ще помогнат на свързаните онлайн купувачи да ползват „ drops app“. Drops, които са най-новата тенденция в електронната търговия, позволява на продавачите да създават реклама за предстояща продажба на продукти през дните и седмиците. Самите продукти ще се предлагат само в ограничени доставки или за кратък период от време, което увеличава търсенето.
В Instagram тази функция на Drops ще има свое собствено място в приложението в горната част на раздела Магазин, където не само е лесно откриваема от потребителите, но и лесно може да се видят най-новите продуктови оферти. Пазаруващите могат също да получават напомняния за продуктите, които ги интересуват, и да търсят в тях и други колекции от други „Drops“, които предстои да се случат в Instagram.

По същия начин, подобно на други услуги за пазаруване, предоставяни от платформата, потребителите могат да правят своите покупки от „Drops“ директно в самото приложение Instagram чрез Checkout в Instagram, а не като посещават уебсайтове на трети страни. Този модел в крайна сметка ще позволи на Instagram да събира такси за покупки - нещо, което се превърна в по-важна част от Facebook и цялостния бизнес модел на Instagram след репресиите на Apple за поверителност на приложения за iOS. За да помогне на онези бизнеси, които все още се възстановяват от COVID-19, Instagram временно се отказа от таксите си за продажба. Тази стратегия може също така да помогне на платформата да се утвърди и да спечели място в онлайн пазаруването в конкуренция със TikTok.

Новини

Сблъсъка на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Новини

Предпочитани начини на плащане в Европа 2021 г.

Новини

Накратко за състоянието на банките и финансите - истина или конспирации

Mаркетинг

По -тъмна страна на маркетинга с влияние в електронната търговия

Новини

Електронната търговия в Европа

Новини

Тенденции за електронна търговия – Гласови команди

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

Новини

Накратко за Електронната Търговия в България

Новини

Metaverse ще отвори врати, за да привлече по-млади купувачи

Новини

Осъществена Електронна Търговия за Европа 2020 -2021