Instagram, обяви, че пуска нова функция

Post Images

Instagram, обяви, че пуска нова функция в списъка си с нови други отделни функции, които ще помогнат на свързаните онлайн купувачи да ползват „ drops app“. Drops, които са най-новата тенденция в електронната търговия, позволява на продавачите да създават реклама за предстояща продажба на продукти през дните и седмиците. Самите продукти ще се предлагат само в ограничени доставки или за кратък период от време, което увеличава търсенето.
В Instagram тази функция на Drops ще има свое собствено място в приложението в горната част на раздела Магазин, където не само е лесно откриваема от потребителите, но и лесно може да се видят най-новите продуктови оферти. Пазаруващите могат също да получават напомняния за продуктите, които ги интересуват, и да търсят в тях и други колекции от други „Drops“, които предстои да се случат в Instagram.

По същия начин, подобно на други услуги за пазаруване, предоставяни от платформата, потребителите могат да правят своите покупки от „Drops“ директно в самото приложение Instagram чрез Checkout в Instagram, а не като посещават уебсайтове на трети страни. Този модел в крайна сметка ще позволи на Instagram да събира такси за покупки - нещо, което се превърна в по-важна част от Facebook и цялостния бизнес модел на Instagram след репресиите на Apple за поверителност на приложения за iOS. За да помогне на онези бизнеси, които все още се възстановяват от COVID-19, Instagram временно се отказа от таксите си за продажба. Тази стратегия може също така да помогне на платформата да се утвърди и да спечели място в онлайн пазаруването в конкуренция със TikTok.

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Mаркетинг

Причини за използване на динамични реклами - Dynamic Search Ads

SEO

Думите, които вероятно трябва да знаете и разбирате ( SEO, е-магазин).

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Новини

Промените в електранната търговия породени от енергиината криза

Социални мрежи

Правенето на бизнес с Amazon може да струва част от вашия собствен бизнес

Новини

Полезни Връзки в ЕС

Новини

eBay забранява на продавачите да обявяват ремонтирани телефони за продажба

Новини

Какво представлява Интернет на нещата ? (въпроси и отговори)