Интегрирането на електронната търговия

Post Images

Социалната търговия основно се отнася до процеса на продажба на продукти директно в социалните медийни платформи. Той включва функционалността на електронната търговия в самите канали на социалните медии.
Интегрирането на електронната търговия със социалните медии е мощно. Това позволява на потребителите да изследват продукти, които обикновено не биха търсили в платформата за електронна търговия.За тази цел може да си напарвите канал в определени социални медии и да рекламирате вашият сайт по-успешно, както и да увеличите продажбите си..
Социалната търговия съчетава най-добрите практики на електронната търговия и социалните медии и е доходна еволюция в маркетинга на дребно.
Широкото използване на видеоклипове в социални медийни платформи, като Facebook, Instagram и Snapchat води до масивен растеж на социалната търговия, особено ако и на вашият сайт за електронна търговия има възможности за видео излъчване.
Но все пак купувачите трябва да бъдат много внимателни, при покупка директно от социалните медийни платформи. Възможността да бъдат измамени е голяма.Един съвет за купувачите: Когато купувате директно от Facebook примерно, проверете дали електронния търговец има сайт и дали има всички атрибути за връзка с него ,както и данни за Фирмата му – име , адрес на регистрация , телефон , имейл. При липса на тези данни за фирмата се въздържайте от покупки.
Съвет за електронните търговци : Предразположете купувачите , постарайте се да им вдъхнете доверие и изписвайте всички необходими данни за вас ,както на сайта ви така и в социалната медия.

Новини

Предстоящи събития за електронната търговия в Европа

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

Mаркетинг

WordPress добавки за маркетинг на съдържание

SEO

SEO -оптимизация. 7 въпроса за вътрешни връзки-link

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Социални мрежи

TikTok пуска нова станция-TikTok Radio-в партньорство със SiriusXM и Pandora

E-commerce софтуер

Основен софтуер за вашия бизнес с електронна търговия

Новини

Amazon и неговата Бонус програма за препоръчване на марката

Новини

Потребителите вече могат да монетизират личните си данни, за да печелят пасивен доход !?

Mаркетинг

Цифровата трансформация и Българските производители