Интегрирането на електронната търговия

Post Images

Социалната търговия основно се отнася до процеса на продажба на продукти директно в социалните медийни платформи. Той включва функционалността на електронната търговия в самите канали на социалните медии.
Интегрирането на електронната търговия със социалните медии е мощно. Това позволява на потребителите да изследват продукти, които обикновено не биха търсили в платформата за електронна търговия.За тази цел може да си напарвите канал в определени социални медии и да рекламирате вашият сайт по-успешно, както и да увеличите продажбите си..
Социалната търговия съчетава най-добрите практики на електронната търговия и социалните медии и е доходна еволюция в маркетинга на дребно.
Широкото използване на видеоклипове в социални медийни платформи, като Facebook, Instagram и Snapchat води до масивен растеж на социалната търговия, особено ако и на вашият сайт за електронна търговия има възможности за видео излъчване.
Но все пак купувачите трябва да бъдат много внимателни, при покупка директно от социалните медийни платформи. Възможността да бъдат измамени е голяма.Един съвет за купувачите: Когато купувате директно от Facebook примерно, проверете дали електронния търговец има сайт и дали има всички атрибути за връзка с него ,както и данни за Фирмата му – име , адрес на регистрация , телефон , имейл. При липса на тези данни за фирмата се въздържайте от покупки.
Съвет за електронните търговци : Предразположете купувачите , постарайте се да им вдъхнете доверие и изписвайте всички необходими данни за вас ,както на сайта ви така и в социалната медия.

Mаркетинг

Как да изградим марка за електронна търговия?

Новини

Видеото и електронната Търговия

Новини

Всичко, което трябва да знаете за One Stop Shop и ДДС в ЕС

Mаркетинг

Добавяне на SMS към маркетинг за електронна търговия

Новини

Накратко за Office Depot и Staples– какво става ? (обновена)

SEO

Използването на Wayback Machine и Google Cache

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

E-commerce софтуер

Практически идеи за печелене на пари със софтуер

Новини

Новини от Германия и Нидерландия

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !