Интегрирането на електронната търговия

Post Images

Социалната търговия основно се отнася до процеса на продажба на продукти директно в социалните медийни платформи. Той включва функционалността на електронната търговия в самите канали на социалните медии.
Интегрирането на електронната търговия със социалните медии е мощно. Това позволява на потребителите да изследват продукти, които обикновено не биха търсили в платформата за електронна търговия.За тази цел може да си напарвите канал в определени социални медии и да рекламирате вашият сайт по-успешно, както и да увеличите продажбите си..
Социалната търговия съчетава най-добрите практики на електронната търговия и социалните медии и е доходна еволюция в маркетинга на дребно.
Широкото използване на видеоклипове в социални медийни платформи, като Facebook, Instagram и Snapchat води до масивен растеж на социалната търговия, особено ако и на вашият сайт за електронна търговия има възможности за видео излъчване.
Но все пак купувачите трябва да бъдат много внимателни, при покупка директно от социалните медийни платформи. Възможността да бъдат измамени е голяма.Един съвет за купувачите: Когато купувате директно от Facebook примерно, проверете дали електронния търговец има сайт и дали има всички атрибути за връзка с него ,както и данни за Фирмата му – име , адрес на регистрация , телефон , имейл. При липса на тези данни за фирмата се въздържайте от покупки.
Съвет за електронните търговци : Предразположете купувачите , постарайте се да им вдъхнете доверие и изписвайте всички необходими данни за вас ,както на сайта ви така и в социалната медия.

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Новини

DropshippingXL планира да се разшири в Европа

Новини

Банки, кредитни, дебитни карти, условия и интересни събития !

Новини

Липсата на начини на плащане води до загуба на пари

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

SEO

Препоръки за начинаещи електронни търговци

Новини

Защо цифровата търговия е новата норма на производителите

Mаркетинг

Инструменти и софтуер за електронна търговия за стартиращи фирми

Mаркетинг

Как да продавате вашите картини и снимки онлайн ?