нова цифрова радиостанция -TikTok Radio

Post Images

ikTok се стреми да засили връзката си с музикалните тенденции, чрез ново партньорство със SiriusXM и Pandora, което ще доведе до създаването на „TikTok Radio“, нова цифрова радиостанция, която ще излъчва популярни песни въз основа на ангажираността на платформата и ще включва плейлисти в сътрудничество с влиятелни представители на TikTok през лятото в САЩ.
Синхронизиран звуково с TikTok изживяването, каналът ще се появи, като радиоверсия на страницата на платформата" За теб ". Радио каналът TikTok ще включва разнообразна група от създатели на TikTok, показващи модерна музика и истории зад песните през всеки ден, както и ежеседмичнен рейтинг на излъчената музика, посветено на най-популярните песни в TikTok.
TikTok вече се превърна в ключов канал за подхранване на музикалните тенденции, с издигането на „Fleetwood Mac s „Dreams“ на върха на класациите на Billboard(Билборда) за миналата година, като отговор на модерен клип на TikTok, подчертаващ възможността за звукозаписни компании в приложението.
Звукозаписните компании все по-често търсят TikTok, за да им помогне да дефинират своята маркетингова стратегия, а продуцентите дори да създават нови песни и да преименуват сари песни, въз основа на това, което печели най-много в приложението.
Надеждите са, че това ще привлече допълнителни почитатели на TikTok
Така или иначе, струва си да се настроите, за да получите по-добро усещане за най-новите промени в TikTok.

Новини

Мобилните устройства под обсада от киберпрестъпници

Новини

Яндекс придобива KupiVIP

Mаркетинг

Много директори са скептични към маркетинга в социалните медии

Новини

FinXP стартира плащания в реално време

Mаркетинг

Какво е инфлуенсър маркетинг?

Социални мрежи

TikTok идеи за електронна търговия

Новини

ДДС и Електронната Търговия в ЕС – нови ДДС правила

Mаркетинг

Dropshipping - Дропшипинг

Новини

Във Facebook чатовете задвижват нови 48 милиарда долара

SEO

SEO -оптимизация на търсенето и ползите от уеб извличането -Web Scraping