изтеглянията на Clubhouse продължават да се забавят

Post Images

Тъй като изтеглянията на Clubhouse продължават да се забавят, Twitter продължава да добавя нови елементи, за да стимулира използването на собствената си опция за аудио Spaces (звуково пространство), която скоро ще включва нов, специален раздел „Spaces“ в средата на долната функционална лента, за да подобри работата на „Spaces“ и раздела Spaces ще подчертае текущите аудио чатове, които можете да настроите според желанието си.
Twitter разработи своя специален раздел за Spaces през последните няколко месеца, с няколко различни варианта на тестване.
Развитието е ключов елемент, с който Twitter трябва да се справи, защото уж всеки с повече от 600 последователи може да създаде пространство, но това е малко измамно - или вие трябва да бъдете предупредени или изобщо да не знаете за присъщващите.
Twitter работи по това, с нови функции, които подчертават, когато хората са в аудио чатове (чрез лилав пръстен около изображението на профила им), на този нов раздел.
Следващата стъпка ще бъде използването на съвпадение на алгоритми, за да се подчертаят чатовете, които представляват най-голям интерес за всеки отделен потребител - което, не бих казал, че имам вяра в Twitter да се оправи поне за сега.
Но Twitter трябва да максимизира този елемент, в противен случай Spaces ще отиде по пътя на поточното предаване на живо.Което не е за препоръчване, защото много хора без много умствени усилия просто снимат улици или даже и телевизионни предавания, които кой знае защо искат да споделят с другите.
Но ако Twitter може да ви покаже най-подходящите пространства въз основа на вашите интереси и да увеличи ангажираността на потребителите на индивидуално ниво, това може да се превърне в ключов инструмент за ангажиране в приложението.
И това е ключов елемент и след като този нов раздел Spaces е наличен, ще бъде от съществено значение да се отключи пълният потенциал на формата.
В това отношение Facebook сега има предимство , това означава, че Twitter трябва да се постарае повече.

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа

Новини

Документи и правила за пътуване в Англия за граждани на ЕС

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Mаркетинг

Нови инструменти за маркетинг в социалните медии за популяризиране на вашата марка

SEO

Няколко неща - които трябва да планирате в глобалното развитие за вашата електронна търговия

Социални мрежи

Twitter работи върху нови папки в отметките, за да категоризира вашите запазени туитове

Социални мрежи

Няколко от най-добрите инструменти за публикуване в социалните медии

Новини

Електронната търговия в Европа

Новини

Онлайн измами от киберпрестъпници (обновена)

Новини

PayPal искат да бъдат нещо повече от бутон за плащане