Спекулирането с бъдещето е неблагодарна задача

Post Images

Спекулирането с бъдещето е неблагодарна задача. По-често прогнозите просто не се осъществяват. Въпреки това е много забавно да мислим за бъдещето. Дали ще има летящи камиони или променящи външността си роботи или дигитални роботи във всяка уебстраница.!?
Някой стигат дотам, че измислят нови термини.Пример: „фигитал“, който описва търговията на дребно в бъдещето, където физическото и цифровото се сливат, за да създадат нова, напълно свързана реалност

Все пак бъдещето на нормалните магазини не е толкова изменчиво и те ще останат. Експертите прогнозират, че докато повечето продукти ще се продават онлайн, основните стоки все още ще бъдат изложени изцяло в специално оборудвани ослепителни магазини. Говорейки за това, онези физически търговски площи, които ще останат, ще изведат персонализацията на ново, непознато досега ниво: Компаниите ще персонализират изживяванията в магазина, за да помогнат на клиентите да се ангажират с продукт на по-дълбоко емоционално ниво, например чрез персонализиран звук, миризма и докосване и ще имат цифрови манекени, които бързо ще променят това, което носят, в зависимост от това, кой е пред тях и как тези хора вече са облечени и как изглеждат. За всеки отделен клиент ще има различни преживявания, съобразно неговите усещания вкус и желания. Звучи като научна фантастика, нали? Като се има предвид начина, по който компаниите сега събират и използват нашите данни, такава степен на персонализация изглежда постижима. Но дали ще се осъществи точно това ? Не знаем. Възможно е да бъде нещо друго, съвсем различно.

Mаркетинг

Как да привлечете повече купувачи и трафик към вашия сайт ?

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Социални мрежи

Концепцията за социална търговия-Как се превръща в необходим бизнес модел за марките

Новини

Инфлацията в електронната търговия намалява, но купувачите все още не са готови да увеличат разходите си

Новини

Бизнес шоуто 2022

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци

Новини

ЕС се нуждае от нови правила за ДДС

Новини

Онлайн инструменти за снабдяване, преценка и дропшипинг

Новини

Разширена реалност: Следващата голяма тенденция в електронната търговия

Mаркетинг

Какво е инфлуенсър маркетинг?