Спекулирането с бъдещето е неблагодарна задача

Post Images

Спекулирането с бъдещето е неблагодарна задача. По-често прогнозите просто не се осъществяват. Въпреки това е много забавно да мислим за бъдещето. Дали ще има летящи камиони или променящи външността си роботи или дигитални роботи във всяка уебстраница.!?
Някой стигат дотам, че измислят нови термини.Пример: „фигитал“, който описва търговията на дребно в бъдещето, където физическото и цифровото се сливат, за да създадат нова, напълно свързана реалност

Все пак бъдещето на нормалните магазини не е толкова изменчиво и те ще останат. Експертите прогнозират, че докато повечето продукти ще се продават онлайн, основните стоки все още ще бъдат изложени изцяло в специално оборудвани ослепителни магазини. Говорейки за това, онези физически търговски площи, които ще останат, ще изведат персонализацията на ново, непознато досега ниво: Компаниите ще персонализират изживяванията в магазина, за да помогнат на клиентите да се ангажират с продукт на по-дълбоко емоционално ниво, например чрез персонализиран звук, миризма и докосване и ще имат цифрови манекени, които бързо ще променят това, което носят, в зависимост от това, кой е пред тях и как тези хора вече са облечени и как изглеждат. За всеки отделен клиент ще има различни преживявания, съобразно неговите усещания вкус и желания. Звучи като научна фантастика, нали? Като се има предвид начина, по който компаниите сега събират и използват нашите данни, такава степен на персонализация изглежда постижима. Но дали ще се осъществи точно това ? Не знаем. Възможно е да бъде нещо друго, съвсем различно.

Новини

Нов уебсайт с информация за инструментите за защита на IP на пазарите за електронна търговия

Новини

Най-добрите доставчици на дропшипинг в електронната търговия

Новини

Сблъсъка на Геополитическо и военно ниво и електронната търговия

Mаркетинг

Бъдещето на електронната търговия - анализ в реално време

Mаркетинг

За начинаещи Електронни Търговци - Стратегия

Социални мрежи

Instagram пуска функция „DROP“, за да подобри онлайн пазаруването

Новини

Какво означава мултимодалното търсене на Google - MUM или Multitask Unified Model

Новини

Електронна търговия -Продажби: Многоканална или Мултивселенна?

Новини

Бързият растеж прави Amazon лидер в стрийминг видео пазара

Новини

Секторът за Електронна търговия приветства Комисията за приоритизиране на глобалната данъчна реформа