Google заменя етикетите на заглавията с друг текст от страницата

Post Images

Google заменя етикетите на заглавията с друг текст от страницата. Вместо това H1, H2, H3 и дори прикрепен текст от вътрешни връзки се показват на страниците с резултати от търсачката ( H1, H2, H3, H4, H5, H6 са част от html кода с тях се определя дадено заглавие към страницата, на една станица може да има повече от един H tags)

Търсачката променя начина, по който генерира заглавия на страници в резултатите от търсенето - което означава, че сега собствениците на сайтове имат по -малък контрол върху заглавията, показвани на техните уеб страници.

И така, въпросът за всеки SEO е : Защо? Защо Google не би се придържал към текста на HTML заглавието, който досега работи добре? Е, точно там Google не е съгласен. Според Google много собственици на сайтове разбират този текст изключително погрешно. Често заглавните маркери вършат лоша работа при описване на съдържанието на страницата по следните причини:

* Те имат твърде много ключови думи
*Те са твърде дълги
* Те не съдържат нито текст, нито първоначален текст

Що се отнася до това как Google решава какъв текст да използва !?
В някои случаи може да добави имена на сайтове, където това се счита за полезно. В други случаи, когато срещне изключително дълго заглавие, може да избере най -подходящата част, вместо да започне от началото и да отсече по -полезни части. "

Google все още ще показва оригинален HTML текст в над 80 процента от случаите. Ако текстът на етикета на заглавието ви е най-добрият, не е нужно да се притеснявате

Актуализацията за спам на Google Link (най -накрая) е завършена: Актуализацията на Google за спам на връзки, която първоначално се очакваше да бъде пусната в рамките на две седмици, е завършена
Като напомняне, тази актуализация, по думите на Google, ще „анулира“ спама на връзките, което изглежда означава, че алгоритъмът на Google ще игнорира спам връзките.
След това напомня на издателите, използващи партньорски програми, да квалифицират тези типове връзки с маркера  „спонсориран“. Съобщението е ясно: Следвайте тези правила и ще останете невредими или ще имате спад в класацията, свързана със спам, когато Google преоцени вашия сайт.

Всъщност, когато поставяте линк в сайта си и той се отнася за колеги или партьори трябва да го маркирате като „спонсориран“. Дали този подход ще намали излишните резултати при търсене не се знае.Но факта си е факт – има нови правила при търсене в Google
Обърнете внимание на H1, H2, H3, H4, H5 и H6 tags не бива да са твърде дълги, но да бъдат достатъчно описателни.

Новини

Klarna предлага безлихвено пазаруване за всички онлайн търговци

Новини

Как да приемете плащане в биткойни на вашия уебсайт ?

Новини

Google предупреждава служителите: Бъдете внимателни, когато използвате Bard

Новини

Как може електронната търговия да се възползва от Web3

Mаркетинг

Използване на електронна книга (ebook) от B2B за нови потенциални клиенти

Mаркетинг

Ползата от интернет рекламата за електронните търговци

SEO

Инструменти за тестване за подобряване на Вашия SEO рейтинг през 2021 г.

Mаркетинг

Ползването на Уикипедия като Маркетинг за Оптимизация ,SEO

Новини

Европейският парламент с нови недомислени правила

Mаркетинг

Инструменти за създаване на кратки видео клипчета за вашия магазин